O Ήλιος στην Παρθένο: ήρθε η ώρα της ευτυχίας σου

03.09.2012
Αναρωτιέσαι πόσο καθοριστική είναι η κίνηση των πλανητών και πόσο κάτι τέτοιο μπορεί να σε επηρεάσει; Ήδη από τις 22 Αυγούστου και καθώς ο Ήλιος πλησιάζει στην Παρθένο -όπου θα παραμείνει μέχρι τις 22 Σεπτέμβρη- και εσύ αποφασίζεις επιτέλους τι θέλεις από τη ζωή σου!

Διάβασε παρακάτω περισσότερα σχετικά με το πόσο καθοριστικό είναι το πέρασμα του ήλιου από την Παρθένο για να ξέρεις τι να περιμένεις.

Η αναζήτηση της ευτυχίας: και που λες ευτυχία, ευτυχία δε βρήκαμε, λίγα μόνο στοιχεία ευτυχίας γευτήκαμε λέει το άσμα και εσύ καλείσαι τώρα να το ακούσεις πολλές φορές και να κάτσεις να σκεφτείς λίγο την ευτυχία σου!

Φτιάξε μια λίστα με το τι σου αρέσει να κάνεις: αυτή η λίστα μπορεί να περιλαμβάνει τα πάντα από μια βόλτα στη θάλασσα μέχρι και πτώση με αλεξίπτωτο! Ποιες δραστηριότητες σε διασκεδάζουν; Ότι και αν είναι αυτό γράψτο σε μια κόλλα χαρτί και πρόσθετε συνέχεια μέχρι να βρεις νέες ιδέες! Δεν υπάρχει λόγος να αγχωθείς, δεν έχει σημασία πόσο χρόνο θα σου πάρει να τελειώσεις με τη λίστα, αρκεί να διασκεδάσεις γράφοντας την! Σκέψου τα νέα πράγματα, τις νέες δραστηριότητες που θα μπορούσαν να δώσουν διαφορετικό νόημα στη ζωή σου και δοκίμασε τες.

Αφουκράσου την καρδιά και το σώμα σου: γιατί το μυαλό σου μπορεί να εκλογικεύει αυτά που σκέφτεσαι. Όταν κάνεις κάτι ( ή όταν φαντάζεσαι ότι το κάνεις) πρόσεξε την αναπνοή σου, αν μεγαλώνει το άγχος και η ένταση στο σώμα σου και γενικά δες πώς αντιδράει το κορμί σου σε ότι κάνεις. Έτσι θα ξέρεις ποιες είναι εκείνες οι δραστηριότητες που σε ανανεώνουν και ποιες δεν είναι ιδανικές για σένα.

Μάθε πότε είσαι πιο δημιουργική: μπορεί να είσαι όταν δουλεύεις με τους άλλους ή απλά όταν πετυχαίνεις τον στόχο σου. “Παίξε” με συνδυασμούς από τη λίστα σου και ανακάλυψε ποια είναι εκείνα τα πράγματα που σου δίνουν πραγματική χαρά και θέσε τους επόμενους στόχους σου. Αυτοί οι στόχοι θα σε φέρουν κοντά στην πραγματική ευτυχία και μην αναλώνεσαι με δραστηριότητες ή ακόμη και ανθρώπους που σου “ρουφάνε” την ενέργεια και σε αποδυναμώνουν ή απλά σε απομακρύνουν ολοένα και περισσότερο από το στόχο σου: την ευτυχία σου! Γιατί μόνο τότε θα είσαι πραγματικά χαρούμενη και τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος αστρολογικά για να τα βρεις με τον εαυτό σου και να τον βάλεις πρώτη προτεραιότητα στη ζωή σου και το μόνο σίγουρο είναι ότι η ευτυχία θα έρθει!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη