Η Αφροδίτη στον Λέοντα: η χαρά των ερωτικών σου

10.09.2012
Ο πλανήτης της ομορφιάς και των ερωτικών σου στον Λέοντα έρχεται για να βγάλει από μέσα σου την ντίβα που έκρυβες τόσο καιρό.

Από τις 6 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 3 Οκτωβρίου είσαι έτοιμη να περπατήσεις στο κόκκινο χαλί και να σαγηνεύσεις! Αυτή η Αφροδίτη σε μεταμορφώνει και κάνει τους γύρω σου να σε θαυμάζουν όσο ποτέ. Αν είσαι ερωτευμένη καλά θα κάνεις να το δείξεις στον σύντροφο ή στον άντρα που σε ενδιαφέρει και το μόνο σίγουρο είναι ότι τα κομπλιμέντα θα σου ...επιστραφούν στο ακέραιο!

Πίσω από αυτή την επιθυμία σου για να σε λατρεύουν και να σε θαυμάζουν μπορεί να κρύβεται ένας παιδικός ναρκισσισμός ή ένα απόλυτα υγιές ένστικτο για να σε σέβονται. Πρόσεξε μόνο μην η ανάγκη σου για σεβασμό σε οδηγήσει στο να δημιουργήσεις δραματικές καταστάσεις για να προσελκύσεις την προσοχή που θέλεις!

Η αρνητική πλευρά της παρουσίας της Αφροδίτης στον Λέοντα μπορεί να σε κάνει να ψάχνεις για κομπλιμέντα διαρκώς και γενικά να την “ψωνίσεις” λιγάκι. Αν αγαπάς τον εαυτό σου τότε αυτή η θέση της Αφροδίτης θα απαιτήσει σεβασμό με τον σωστό τρόπο ενώ γενικά αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι αυτή η θέση της Αφροδίτης σου βγάζει στην επιφάνεια αυτή την πλευρά σου που κανείς δεν πρόκειται να αγνοήσει ή να πάρει σαν δεδομένη. Άφησε την “καλή” σου πλευρά να βγει στην επιφάνεια και οι γύρω σου θα εκτιμήσουν αυτό που είσαι!

Η ομορφιά της Αφροδίτης στον Λέοντα βγάζει προς τα έξω την πιο γενναιόδωρη πλευρά όλων σε όλων των ειδών την αγάπη! Το να χαθείς μέσα στην πολυτέλεια και το να κανακέψεις τον εαυτό σου είναι ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις τώρα και να νιώσεις έστω και για λίγο σαν σταρ του Χόλιγουντ!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη