Πώς σε επηρεάζει η Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου;(Νο 1)

12.10.2012
Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό ακριβώς στα μέσα του μήνα, στις 15 Οκτωβρίου, θα σε βοηθήσει να κάνεις ανασυγκρότηση δυνάμεων, ενώ εάν έχεις ταλαιπωρηθεί το τελευταίο διάστημα, ήρθε η ώρα να δικαιωθείς ηθικά.

Εάν πρόκειται να πάρεις αποφάσεις, πρόσεξε να είναι κι οι σωστές δεδομένου ότι οι συνέπειες λανθασμένων αποφάσεων αυτή την περίοδο θα είναι καθοριστικές και μακροχρόνιες.

Η Νέα Σελήνη θα επηρεάσει κυρίως Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους. Ας δούμε, όμως, πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο ξεχωριστά για να πάρεις τα μέτρα σου…

Κριός: Δύο φράσεις να θυμάσαι. Η πρώτη είναι "Όλα παίζουν" ακόμα και κάτι που σου φαίνεται απίστευτο. Η δεύτερη είναι "Προσαρμόσου". Σε πιθανές διαφωνίες, είτε στα προσωπικά είτε σε συνεργασίες στα επαγγελματικά, προτίμησε τη μέση οδό και δε θα χάσεις. Ίσα ίσα, το αντίθετο.

Ταύρος: Ώρα για να κάνεις ανασύνταξη δυνάμεων και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα ή να βελτιώσεις κάτι που δε σ’ αρέσει. Φρόντισε αφενός οι προσδοκίες που έχεις να είναι ρεαλιστικές κι αφετέρου εάν πρόκειται να βάλεις την υπογραφή σου, ακολούθησε το ρητό και πρόσεξε πού θα τη βάλεις.

Δίδυμοι: Κέρδη από το πουθενά θα σου έρθουν και σε τέτοιες εποχές που ζούμε, τι καλύτερο... Ακόμα ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα κι η ανάληψη πρωτοβουλιών αρκεί να καλοσκεφτείς και να οργανώσεις τις κινήσεις σου.

Καρκίνος: Καλό είναι να αποφύγεις τα ανοίγματα τόσο στις 14 όσο και στις 15 του μήνα, ενώ η δεύτερη ειδικά θα είναι ημέρα που θα δοκιμαστεί η δύναμή σου. Ωστόσο, την ίδια στιγμή δημιουργούνται νέες προοπτικές στις σχέσεις σου με συγγενικά πρόσωπα, αλλά και σε θέματα που έχουν να κάνουν με περιουσιακά στοιχεία.

Λέων: Τέσσερις ημερομηνίες έχε στο μυαλό σου: 14,15, 18 και 19 θα σε βοηθήσουν. Η Νέα Σελήνη είναι η εναλλακτική λύση σε καθυστερήσεις που σου προκαλεί ο Ερμής σε θέματα με τα οποία συνδέεται. Στις 15 να επιδιώξεις την αλλαγή κι η ανανέωση θα σε ξαναζωντανέψει.

Παρθένος: Αν προβληματίζεσαι σχετικά με πιθανά λάθη που έχεις κάνει, κακώς σκέφτεσαι έτσι και το προσεχές μέλλον θα στο αποδείξει. Τα δικά σου άτομα θα σε στηρίξουν και θα σε κάνουν να νιώσεις ασφάλεια, ενώ σε οικονομικά θέματα, θα έχεις μια χείρα βοηθείας.

Διάβασε τη συνέχεια στο Μέρος Β' για να είσαι πανέτοιμη.

Πηγή: Astra& Orama
Επιμέλεια: Νικόλας Εμμανουήλ