Πώς σε επηρεάζει η Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου; (Νο 2)

13.10.2012
Η Νέα Σελήνη στις 15 Οκτωβρίου, ενός μήνα με ιδιαίτερο χρώμα, στην οποία συμμετέχουν Δίας, Κρόνος, Πλούτωνας, Ερμής κι Ουρανός, ενθαρρύνει το διαλλακτικό τρόπο αντιμετώπισης διαφωνιών κι αντιθέσεων.

Εάν έχασες το πρώτο μέρος, μπορείς να το διαβάσεις εδώ και να δεις πώς αυτή επηρεάζει τους Κριούς, τους Ταύρους, τους Διδύμους, τους Καρκίνους, τους Λέοντες και τους Παρθένους.

Ας δούμε, όμως, τι φέρνει η Νέα Σελήνη και στα υπόλοιπα ζώδια για να μη σε πιάσουν αδιάβαστη.

Ζυγός: Πάρε χαρτί και στυλό ή κράτα σημείωση στο smartphone σου με όλα όσα θέλεις να κάνεις και να πετύχεις και χωρίς αναβολές άρχισε να τα κάνεις πράξη. Η Νέα Σελήνη σε ωφελεί και το ηθικό απογειώνεται.

Σκορπιός: Αυτή τη χρονική στιγμή μπορεί να σου βγουν στην επιφάνεια κούραση κι ανασφάλειες ή να δημιουργηθεί παρασκήνιο στη δουλειά σου. Είναι, όμως, ευκαιρία για να σκεφτείς με προσοχή το μέλλον σου τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Τοξότης: Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να θέσεις νέους στόχους, να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο, αλλά να ενδιαφερθείς και για τα κοινά και να δραστηριοποιηθείς. Άλλωστε, ο Άρης στο ζώδιό σου αυξάνει την αυτοπεποίθησή σου. Επίσης, είναι η κατάλληλη στιγμή για να κλείσεις κάποια συμφωνία.

Αιγόκερως: Ενώ το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης στις 8 Οκτωβρίου σε οδηγεί σε έξοδα, η Νέα Σελήνη σε βοηθάει να πάρεις στα χέρια σου τόσο οικογενειακά όσο κι επαγγελματικά ζητήματα. Απλά προτού καταλήξεις σε κάποια απόφαση, φρόντισε να το έχεις σκεφτεί διπλά.

Υδροχόος: Αν το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης στις 8 Οκτωβρίου προκαλεί εντάσεις, μη βιαστείς να αντιδράσεις γιατί η Νέα Σελήνη θα αλλάξει τη ροή των πραγμάτων και θα σε βοηθήσει να ανασυγκροτηθείς γενικότερα. Έχε υπόψη πως ό,τι κι αν αποφασίσεις, θα έχει αντίκτυπο.

Ιχθύες: Ξέχνα πιθανές εντάσεις που σου έφερε το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης στις 8 Οκτωβρίου, βάλε στην άκρη τις σκοτούρες σου, προώθησε τα σχέδιά σου και κοίτα μόνο μπροστά. Με άλλα λόγια, να σε απασχολεί το μέλλον σου και γιατί όχι, να τολμήσεις μια αλλαγή στον τρόπο ζωής σου.

Πηγή: Astra& Orama
Επιμέλεια: Νικόλας Εμμανουήλ