Τι σου επιφυλάσσει η Πανσέληνος του Οκτωβρίου; (Μέρος Α’)

25.10.2012
Ο Οκτώβριος μας αποχαιρετά με μια εκρηκτική Πανσέληνο στις 29 του μήνα, η οποία πραγματοποιείται στην 7ο Ταύρου – Σκορπιού και συμμετέχουν Άρης, Ερμής, Κρόνος, Πλούτωνας, Ποσειδώνας κι Ουρανός.

Η Πανσέληνος επηρεάζει τα σταθερά (Ταύορς, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) κι είναι πολύ πιθανό να ανατρέψει τις ισορροπίες σε σχέσεις και συνεργασίες.

Ας δούμε αναλυτικά τι επιφυλάσσει η Πανσέληνος για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

Κριός: Αν είσαι large στα οικονομικά σου, αυτές τις ημέρες γίνε λίγο θηλυκός Σκρουτζ γιατί η Πανσέληνος επιβαρύνει τόσο τα οικονομικά σου, όσο και τα συμφέροντά σου, γενικότερα. Γι’ αυτό, μην ξανοίγεσαι. Η Αφροδίτη μπορεί να γίνει ένας γλυκύτατος προβοκάτορας.

Ταύρος: Σε επηρεάζει μέχρι τις 31 Οκτωβρίου γι’ αυτό το λόγο εάν βρίσκεσαι στα πρόθυρα να βάλεις σε οτιδήποτε την υπογραφή σου, μην το κάνεις αλόγιστα. Αδυναμίες σε συνεργασίες, γάμο ή σχέσεις μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια, ενώ μπορεί να μη γλυτώσεις δηκτικά σχόλια. Ένα είναι το σίγουρο: «Μίλα ελεύθερα», όπως λέει κι η Τατιάνα, να σε ακούσουν.

Δίδυμοι: Μην υποτιμάς αντιπάλους ή ανταγωνιστές τη στιγμή που θα δεις αδυναμίες στα επαγγελματικά ή στη φυσική σου κατάσταση να φανερώνονται. Τώρα στα ερωτικά, εάν έχεις μόνιμη σχέση, στρέψε την προσοχή σου στο έτερον ήμισυ.

Καρκίνος: Εάν νιώσεις ότι σου φρενάρει τα νέα σου σχέδια, τότε έχεις όλα τα δίκια με το μέρος σου. Σημασία, όμως, έχει ότι η Πανσέληνος δε σου τα ακυρώνει. Περισσότερο θάρρος και πίστη να δείξεις σε αυτά κι είσαι εντάξει. Συμβουλή: Μην μπερδέψεις φιλία κι έρωτα.

Λέων: Η ισορροπία μέσα σου διαταράσσεται και να περιμένεις αλλαγές. Δείξε την απαιτούμενη προσοχή σε συνεργασίες και σε σχέσεις με ανώτερους, ενώ καλό θα είναι να αποφύγεις να βάλεις την υπογραφή σου αυτές τις μέρες. Ασ’ το καλύτερα για τις πρώτες ημέρες του Νοεμβρίου.

Παρθένος: Να είσαι πολύ περισσότερο προσεκτική σε κάθε είδους σχέσεις, δοσοληψίες, συμφωνίες, συμβόλαια, έγγραφα κι επίσης, ό,τι έχει να κάνει με το Διαδίκτυο. Το καλύτερο, όμως, στο φύλαξα για το τέλος: Δεν αποκλείεται να γεννηθεί ένας μεγάλος έρωτας. Έχεις κάτι καλύτερο κατά νου;

Διάβασε στο Μέρος Β’ πώς η Πανσέληνος θα επηρεάσει τα υπόλοιπα ζώδια για να μη σε πιάσουν αδιάβαστη.

Πηγή: Astra & Όραμα
Επιμέλεια: Νικόλας Εμμανουήλ