Τι σου επιφυλάσσει η Πανσέληνος του Οκτωβρίου; (Μέρος Β’)

26.10.2012
Ο Οκτώβριος μας αποχαιρετά με μία εκρηκτική Πανσέληνο, όπως είπαμε και στο πρώτο μέρος, το οποίο μπορείς να διαβάσεις εδώ και να μάθεις πώς επηρεάζονται οι Κριοί, Ταύροι, Δίδυμοι, Καρκίνοι, Λέοντες και Παρθένοι.

Ας δούμε, όμως, τι φέρνει η Πανσέληνος και στα υπόλοιπα ζώδια.

Ζυγός: Πιθανό να σου αυξήσει κάποια πρακτικά προβλήματα, ίσως κι έξοδα, αλλά μη σε παίρνει κάτω. Η διαίσθησή σου θα σου δείξει το σωστό, απλά ακολούθησέ τη. Με τον Ερμή να περνάει στον Τοξότη στις 29, ενισχύεται το ταλέντο σου στην επικοινωνία.

Σκορπιός: Ζόρικη η Πανσέληνος, αφού δέχεται την αντίθεση του Σκορπιού που έχει εγκατασταθεί στο ζώδιό σου. Να είσαι σε επιφυλακή και να δείξεις λίγη περισσότερη προσοχή γιατί πολύ πιθανό να κλονιστεί η εμπιστοσύνη σου σε ένα σημαντικό για σένα άτομο.

Τοξότης: Η Πανσέληνος επιβάλλει πειθαρχία σε υγεία και δουλειά. Ασχολήσου προσεκτικά με την καθημερινότητά σου και να περιμένεις το ανοικτό ταμείο να γεμίσει. Ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιό σου στις 29 και διευκολύνει τα πράγματα.

Αιγόκερως: Νέο κύμα αλλαγών έρχεται τόσο στις σχέσεις όσο και στις συνεργασίες με το περιβάλλον σου. Η βραδιά της 29ης Οκτωβρίου υπόσχεται να είναι μαγική και θα σου μείνει αξέχαστη για πολλά χρόνια. Απόλαυσέ τη!

Υδροχόος: Ήδη από τις 22 του μήνα, προσωπικά κι οικογενειακά προβλήματα πιθανό να ήρθαν ένα βήμα πιο κοντά στη λύση τους. Τώρα να είσαι έτοιμη για εκπλήξεις, ίσως και στον ερωτικό τομέα. Άλλωστε, η Πανσέληνος δίνει έμφαση στις εξελίξεις στα ερωτικά σου και στην ένταση λόγω της παρόρμησης.

Ιχθύες: Το «αναθεώρησα» το τραγούδι το θυμάσαι; Αν όχι, φρέσκαρε τη μνήμη σου γιατί σχέδια και συναλλαγές χρειάζονται να τα αναθεωρήσεις για δική σου προφύλαξη. Τέλος, ετοιμάσου επειδή θα είναι σα να μπαίνει η άνοιξη στην καρδιά του φθινοπώρου, μιας και το πάθος θα χτυπήσει κόκκινο.

Πηγή: Astra& Orama
Επιμέλεια: Νικόλας Εμμανουήλ