Νέα Σελήνη & Έκλειψη Ηλίου μαζί; Μάθε τι σε περιμένει...

10.11.2012
Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό στις 14 συμπίπτει με την έκλειψη Ηλίου και σε αυτή συμμετέχουν Ερμής, Κρόνος, Ουρανός και Πλούτωνας, ενώ επηρεάζει Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς κι Υδροχόους. Αυτό που έχει σημασία για εμάς είναι να αντιμετωπίσουμε κάθε γεγονός με υπευθυνότητα.

Η έκλειψη του Ηλίου σκιάζει ολόκληρο το δεύτερο δεκαήμερο του Νοεμβρίου κι η επιρροή της προβλέπεται έντονη κι ανατρεπτική. Οι πιέσεις πρέπει να αντιμετωπιστούν με ψυχραιμία και τα έκτακτα περιστατικά με λογική κι έγκαιρα, ενώ κρίνεται απαραίτητη η εύρεση εναλλακτικών λύσεων.

Το σίγουρο είναι ότι η ηλιακή έκλειψη σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα. Ας δούμε, όμως, τι επιφυλάσσει για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά η Νέα Σελήνη- Έκλειψη Ηλίου.

Κριός: Εάν είσαι γεννημένη στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, θα επηρεαστείς έμμεσα, ενώ εάν έχεις ωροσκόπο Ταύρο, Σκορπιό, Λέοντα ή Υδροχόο, θα επηρεαστείς άμεσα. Αν και μπορεί να σε αναστατώσει, είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει κάτι νέο σε μια επαγγελματική συνεργασία. Δώσε προσοχή σε υγεία, αλλά και στα οικονομικά γιατί μπορεί να χρειαστεί να ξοδέψεις κάτι παραπάνω.

Ταύρος: Εάν έχεις γενέθλια κοντά στα μέσα Μαΐου, θα δεις τις σχέσεις σου να επηρεάζονται άμεσα και καταλυτικά. Ξεκαθάρισε θολά σημεία στο γάμο σου σε έναν έρωτα, μια συνεργασία ή μια φιλία. Μια νέα αρχή φαίνεται σε επίπεδο συνεργασιών και σχέσεων. Όρθωσε ανάστημα στην κατάπληξη και τη σύγχυση που νιώθεις.

Δίδυμοι: Οι τομείς της εργασίας και της υγείας στο ωροσκόπιό σου ενεργοποιούνται και μπορεί να δημιουργηθούν προϋποθέσεις για ανάπτυξη που είναι πιθανό, όμως, να τις αντιληφθείς μέσα στην επόμενη χρονιά. Ο Ερμής σε προκαλεί να αναπτύξεις ταχύτητα. Αν και μπορεί να φορτωθείς με μαζεμένες υποχρεώσεις, δες το καλό του πράγματος, δηλαδή το ότι θα απαλλαγείς από αυτές μια και καλή.

Καρκίνος: Αν και μπορεί να αποδειχθεί λίγο πιεστική και να σε σπρώξει να πάρεις γρήγορα μια απόφαση χωρίς να είσαι και τόσο σίγουρη, μην ξεχνάς ότι είναι αρκετά θετική. Απρόβλεπτα γεγονότα θα αναστατώσουν το πρόγραμμά σου, αλλά έχει έρθει η ώρα να σπείρεις για να έχεις τους απαραίτητους καρπούς στο μέλλον.

Λέων: Σε κάποιο θέμα που αφορά την κατοικία σου μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις και να το δεις να προχωράει. Ίσως υπάρξει κάποιο δυσάρεστο γεγονός στο στενό σου περιβάλλον. Αν νιώσεις μοναξιά, μην το θεωρήσεις απαραίτητα κακό, ενίοτε μπορεί να είναι η καλύτερη σύντροφος και να μας χρειάζεται.

Παρθένος: Υπάρχει η πιθανότητα κάποιο δυσάρεστο περιστατικό να αλλάξει το πρόγραμμά σου, αλλά μη δώσεις σημασία. Εσύ κοίτα να "εκμεταλλευτείς" τον Ερμή που προωθεί τα ταλέντα σου. Αν κι αυτή η περίοδος σε ευνοεί για να κάνεις νέες συμφωνίες, καλύτερα να αποφύγεις τις υπογραφές εάν δεν το έχεις διπλοτσεκάρει πρώτα. Προσοχή στην επικοινωνία σου με τους άλλους κι όλα καλά.

Ζυγός: Βάλε όρια στις απαιτήσεις σου. Αν και θα διαπιστώσεις μια ένταση στη σχέση σου με το έτερον ήμισυ ή με τους συνεργάτες σου, έχε υπόψη σου ότι η έκλειψη έχει μια πολύ θετική πλευρά. Κυρίως, όμως, προσοχή στα οικονομικά σου γιατί αυτή έχει βάλει στο μάτι την τσέπη σου και δεν είμαστε σε τέτοιες εποχές να ξοδευόμαστε χωρίς λόγο.

Σκορπιός: Η έκλειψη μπορεί να σε βάζει σε επιφυλακή, αλλά δεν παύει να είναι θετική. Έχεις νιώσει κάτι να αλλάζει φέτος το φθινόπωρο; Αν ναι, σωστά νόμισες γιατί κάτι αλλάζει όντως σημαντικά. Μπορεί να έρθεις μπροστά σε πρόσωπα ή καταστάσεις από το παρελθόν σου. Πάντως, ένας κύκλος κλείνει είτε στην εργασία είτε στη σχέση είτε γενικότερα στον τρόπο ζωής σου κι ένας καινούριος ανοίγει. Μην ξεχνάς: Ψυχραιμία και συνεργασία.

Τοξότης: Μια παλιά επιτυχία της Άννας "ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη", το θυμάσαι; Αν όχι, εκ των πραγμάτων θα τη θυμηθείς γιατί θα τη δεις γύρω σου. Ίσως, δοκιμαστείς στα ερωτικά σου. Κάτι καλύτερο μπορεί να φέρει η έκλειψη στα οικονομικά σου, αλλά στα επαγγελματικά όλα παίζουν, κέρδη κι απώλειες. Πρόσεξε την υγεία σου και τα μάτια σου δεκατέσσερα για πισώπλατα μαχαιρώματα. Ό,τι είναι να κάνεις, κάνε το τώρα και μη χάνεις άσκοπα χρόνο.

Αιγόκερως: "Κάνε υπομονή κι ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός", όπως τραγουδούσε κι η Αλίκη στη "Μοντέρνα Σταχτοπούτα", αφού, ως προς τα δημιουργικά σου σχέδια πότε θα είσαι στο "ναι" πότε στο "όχι". Όπως και να έχει, πάντως, η όλη κατάσταση θα σου δείξει ποιές νέες γνωριμίες αξίζει να συνεχιστούν και ποιές όχι. Εκμεταλλεύσου τις καταστάσεις όσο μπορείς. Μπορεί να έχεις στήριξη και βοήθεια στην πραγματοποίηση κάποιου στόχου σου.

Υδροχόος: Θα έχεις εξελίξεις στα επαγγελματικά σου και τα πρώτα θετικά σημάδια θα φανούν άμεσα. Παρ’ όλ’ αυτά προσοχή στην επικοινωνία με τους συνεργάτες σου. Προτίμησε τους ήπιους τόνους κι όχι τον τσαμπουκά, ακόμη κι αν έχεις το δίκιο με το μέρος σου γιατί εν τέλει μπορεί να το χάσεις. Αν νιώσεις ζόρια, σκέψου ότι οι λύσεις δεν αργούν.

Ιχθύες: "Να σε κάψω, Γιάννη μου, να σε αλείψω λάδι" που λέει κι η γνωστή παροιμία. Θα τη δεις να βρίσκει εφαρμογή σε σπουδές, επαφές σου με τους ξένους, τη δικαιοσύνη. Το καλό χάνει πόντους, το ίδιο, βέβαια, συμβαίνει και με το κακό. Μπορεί να χρειαστεί να πας κι ένα ταξίδι, δεν είναι κακό, ε; Ένας στόχος σου γίνεται πραγματικότητα, ενώ μην ξεχνάς το βασικότερο όλων: υπάρχουν άνθρωποι που σε αγαπούν, εμπιστέψου τους!

Επιμέλεια: Νικόλας Εμμανουήλ
Πηγή: Astra & Όραμα