Τι να περιμένεις από τον ανάδρομο Ερμή; (Μέρος Β’)

03.11.2012
Ο ανάδρομος Ερμής στον Τοξότη μας κάνει να επανεξετάσουμε τους στόχους μας. Πήραμε τη σωστή ή τη λάθος απόφαση; Ο τρόπος ζωής μας ανταποκρίνεται στο νόημα της ζωής; Όχι ότι μπορούμε -ακόμα τουλάχιστον- να ελέγξουμε καταστάσεις, αλλά όπως και να έχει, η απάντηση θα έρθει μεσα από τα γεγονότα.

Στο πρώτο μέρος, το οποίο μπορείς να διαβάσεις εδώ, είδαμε πώς θα επηρεάσει Κριούς, Ταύρους, Διδύμους, Καρκίνους, Λέοντες και Παρθένους. Ήρθε, όμως, η σειρά και των υπόλοιπων ζωδίων.

Ζυγός: Είναι η ώρα για να πάρεις τα πράγματα στα χέρια σου, να αναλάβεις τις ευθύνες, όχι μόνο τις δικές σου, αλλά και των προσώπων που αγαπάς και να οργανώσεις τα βήματα που θα σε οδηγήσουν σε καινούρια μονοπάτια. Έφτασε η στιγμή να πραγματοποιήσεις αυτά που σκεφτόσουν καιρό τώρα. Απλά εμπιστέψου τη φωνή μέσα σου.

Σκορπιός: Τα πάντα έχουν χάσει τη λάμψη τους. Ακόμη και πράγματα που κάποτε σου έδιναν χαρά, τώρα τα θεωρείς δεδομένα. Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου, εκμεταλλεύσου τη δύναμή σου να μεταμορφώνεις τα πάντα αρκεί να το θέλεις κι άλλαξε το σκηνικό. Άσε πίσω το παρελθόν και διαμόρφωσε το παρόν, όπως εσύ το θες.

Τοξότης: Η ώρα της αλήθειας είναι εδώ. Οι μάσκες θα πέσουν και το παρασκήνιο θα έρθει στο φως, κάνοντάς σε να αναθεωρήσεις τόσο τη στάση σου όσο και τις επόμενες κινήσεις σου. Μη σταθείς στα κρυμμένα κίνητρα ατόμων που ήταν της εμπιστοσύνης σου. Αντίθετα, εκμεταλλεύσου τις συνθήκες για να δεις ξεκάθαρα τι είναι αυτό που στα αλήθεια επιθυμείς και προχώρα μπροστά.

Αιγόκερως: Κάτι σε γεμίζει ελπίδα και σου δίνει έμπνευση, η οποία σου λέει με ποιούς να πας και ποιούς να αφήσεις. Ένας κύκλος κλείνει κι ένας καινούριος ετοιμάζεται να ανοίξει που θα σε ωφελήσει. Πριν γίνει αυτό, όμως, διασκέδασε κι απόλαυσε τον κόσμο. Εμπιστέψου την καρδιά και τις ικανότητές σου που θα προσφέρουν πολλά σε ένα μακρόπνοο σχέδιο. Μια τρυφερή αγάπη είναι πολύ κοντά σου.

Υδρόχοος: Η καριέρα κι η κοινωνική σου θέση σε απασχολούν ιδιαίτερα, αλλά μέχρι τώρα δεν είχες καταλάβει ότι εσύ έκανες σαμποτάζ στον εαυτό σου. Άλλαξε στάση και άρχισε πάλι να εμψυχώνεις τους γύρω σου, όπως μόνο εσύ ξέρεις να κάνεις. Επένδυσε σε ό,τι κάνεις την αγάπη σου και διοχέτευσε σε αυτό την ενέργειά σου και να είσαι σίγουρη ότι όλα θα σου επιστραφούν στο πολλαπλάσιο. Και ετοιμάσου να βλέπεις μια επιθυμία σου να πραγματοποιείται.

Ιχθύες: Αφοσιώσου στο στόχο σου και πώς αυτός θα γίνει πραγματικότητα. Προσπάθησε και δούλεψε σκληρά για να τον πετύχεις και μη θεωρείς ότι υστερείς σε σχέση με τους άλλους γύρω σου. Μην ασχολείσαι καν με το τι κάνει η διπλανή σου. Επικεντρώσου σε εσένα και μόνο και το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει, αρκεί να μείνεις πιστή στο στόχο σου μέχρι τέλους.

Πηγή: Astra & Όραμα
Επιμέλεια: Νικόλας Εμμανουήλ