Πανσέληνος & Έκλειψη: Άκου το ένστικτό σου!

27.11.2012
Η Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης στις 28 του Νοεμβρίου θα διογκώσει τις δυσκολίες στις ανθρώπινες σχέσεις και τις συναλλαγές. Ταυτόχρονα, θα βοηθήσει, όμως, όσες πάρουν έξυπνες πρωτοβουλίες να βρουν ένα στήριγμα έναντι σε καθετί που τις απειλεί.

Πραγματοποιείται στην 7ο Διδύμων – Τοξότη και σε αυτή συμμετέχουν Ερμής, Αφροδίτη, Άρης, Ποσειδώνας, Ουρανός και Πλούτωνας. Ποιά ζώδια επηρεάζονται; Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες.

Oι παρεξηγήσεις καλό είναι να αποφευχθούν , το ίδιο κι οι απερισκεψίες. Προσοχή σε εντυπωσιακές γνωριμίες. Όσο κι αν σε συναρπάζουν, μην παρασύρεσαι γιατί μπορεί να κρύβουν κινδύνους.

Αυτές τις ημέρες εμπιστέψου το ένστικτό σου περισσότερο από ποτέ και δείξε ψυχραιμία και την απαιτούμενη ευελιξία. Ας δούμε πώς επηρεάζεται το κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

Κριός: Συμπίπτει με τη σεληνιακή έκλειψη στους Διδύμους κι επηρεάζει τα οικονομικά σου, τις σχέσεις σου με το περιβάλλον σου, σπουδές, ταξίδια, μετακινήσεις, επαγγελματικά ραντεβού, αλλά και την επικοινωνία, την οποία, μάλλον, δυσκολεύει. Να θυμάσαι: η νίκα χαρίζεται πάντα σε εκείνους που τολμούν.

Ταύρος: Σου υπενθυμίζει τις προτεραιότητες που έχεις στα οικονομικά σου. Αν και μπορεί να σημάνει το τέλος μιας δραστηριότητας που σου έφερνε έσοδα, είναι πολύ πιθανό να σου δοθεί η ευκαιρία για μια δεύτερη δουλειά κι επιπλέον έσοδα. Ούτε να δανείσεις ούτε να δανειστείς. Επηρεάζονται οι γεννημένες το πρώτο δεκαήμερο. Ψυχραιμία σε ό,τι σε πιέζει ψυχολογικά.

Δίδυμοι: Πραγματοποιείται στο ζώδιό σου και σε οδηγεί στις απαραίτητες αλλαγές. Καλό είναι να αποφεύγεις ενάρξεις, ρίσκα ή σημαντικές αλλαγές πάνω στην έκλειψη. Το γεμάτο φεγγάρι σου ετοιμάζει μια έκπληξη. Εσύ είσαι έτοιμη να τη υποδεχτείς; Αν όχι, ποτέ δεν είναι αργά… Η έκλειψη σηματοδοτεί μια νέα περίοδο στη ζωή σου.

Καρκίνος: Η έκλειψη στο 12ο οίκο σου σε αναστατώνει. Προκαλεί ένα σύντομο κύμα αντιθέσεων στον τομέα των σχέσεων τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Άλλωστε, όλο το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου παρουσιάζει ενδιαφέρον και κινητικότητα στους δύο τομείς και προσφέρεται για ξεκαθάρισμα καταστάσεων και σχέσεων. Μην ξεχνάς, όμως, το πιο βασικό: Σήμερα θα κερδίσεις τις εντυπώσεις!

Λέων: Φέρνει μια νέα αναστάτωση τόσο συναισθηματικού όσο κι επαγγελματικού χαρακτήρα. Θα νιώσεις πίεση από υποχρεώσεις που εκκρεμούν. Ό,τι και να συμβεί, μη διαστάσεις να ζητήσεις βοήθεια και πρόσεχε την υγεία σου. Τυχόν ρήξη στη σχέση σου μπορεί να αποδειχθεί δύσκολο να γεφυρωθεί, οπότε ψυχραιμία κι εκεί.

Παρθένος: Γίνεται αιτία για παρεξηγήσεις κι εντάσεις που θα προκύψουν από τη στάση δικών σου ανθρώπων. Ένα επαγγελματικό θέμα θα σε πιέσει, αλλά θα γίνει κι ευκαιρία να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Αν έχεις διαφωνίες με το σύντροφό σου, ας είσαι πιο ειλικρινής μαζί του. Η δύναμη των αισθημάτων σου αρκεί για να πείσει.

Ζυγός: Αν νιώσεις ότι τα σχέδιά σου δεν προχωράνε, μην το βάλεις κάτω. Είναι κάτι το προσωρινό. Προσοχή σε θέματα σχετικά με το δημόσιο και τη δικαιοσύνη, αλλά και σε δοσοληψίες με ξένους κι εξωτερικό. Και το καλύτερο για το τέλος: Η 28η Νοέμβρη προβλέπεται παθιασμένη ημέρα.

Σκορπιός: Ίσως προκαλέσει ένταση στην ατμόσφαιρα, αλλά να θυμάσαι ότι πάντα υπάρχει μια καλή πλευρά στο καθετί. Μπορεί να σημάνει οικονομική επιβάρυνση, γι’ αυτό το λόγο προσοχή σε οτιδήποτε σχετίζεται με αυτό τον τομέα. Όχι δραστικές αλλαγές στις 28, 29, 30 Νοεμβρίου. Το ταλέντο σου επιβραβεύεται και θα το δεις στην πράξη.

Τοξότης: Κάτι μπορεί να αλλάξει σε μια σχέση ή συνεργασία, αλλά από κει και πέρα θα ανοίξουν νέοι δρόμοι. Με άλλα λόγια, θα γίνει ένα καλό ξεκαθάρισμα. Οι τρεις τελευταίες ημέρες του Νοεμβρίου χρειάζονται προσοχή στον τομέα εργασία. Να είσαι προσεκτική στις σχέσεις και τα απρόσωπα που διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου.

Αιγόκερως: Η επιρροή της είναι κάπως πιο έντονη. Μπορεί να πέσει υπερβολικά πολλή δουλειά ή αυξημένες υποχρεώσεις. Η ατμόσφαιρα στην εργασία είναι φορτισμένη και μπορεί προσωρινά αυτό να επηρεάσει αρνητικά την υγεία σου. Ωστόσο, η καριέρα σου δε θα έχει κανένα πρόβλημα. Φάση είναι, θα περάσει.

Υδροχόος: Μπορεί να δεις κάποιο από τα σχέδιά σου να καθυστερεί. Καλό είναι να αποφύγεις πρώτες επαφές, ξεκινήματα ή υπογραφή συμφωνιών. Εάν είσαι μητέρα, δώσε περισσότερη προσοχή σε ό,τι αφορά τα παιδιά σου. Η όποια δυσκολία στα ερωτικά θα είναι καθαρά προσωρινή και σύντομα θα ξεπεραστεί. Τέλος, προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες.

Ιχθύες: Επικέντρωσε την προσοχή σου στους τομείς επικοινωνία κι οικογένεια. Διάφορες υποχρεώσεις που σχετίζονται με συγγενείς και το σπίτι ως χώρο ανακινούνται. Ακόμη και μια μετακόμιση δεν αποκλείεται. Προσοχή! Μην πάρεις, όμως, αυθόρμητες αποφάσεις κι επίσης, να αποφύγεις τις τελευταίες ημέρες του Νοεμβρίου οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή. Η 28η Νοεμβρίου σου δίνει την ευκαιρία να πάρεις κάποιες ανάσες, χρειάζονται κι αυτές, συμφωνείς;

Επιμέλεια: Νικόλας Εμμανουήλ
Πηγή: Astra & Όραμα