21-12-2012: Οδηγός επιβίωσης με σύμμαχο τα άστρα

14.12.2012
21 Δεκεμβρίου 2012- Μια ημερομηνία έχει προκαλέσει τόση καταστροφολογία και τόσο κακό που είχαμε να δούμε από το 2000. Και τότε αναμενόταν το τέλος του Κόσμου, αλλά μάλλον μας έστησε στο ραντεβού του...

Κι αν στην κινηματογραφική ταινία «2012» τεράστια παλιρροϊκά κύματα πήραν και σήκωσαν τα πάντα στο πέρασμά τους, στην πραγματικότητα, δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο, σύμφωνα με διαβεβαιώσεις της NASA.

Ούτε ευθυγράμμιση πλανητών θα έχουμε εκείνη τη μέρα ούτε ο άξονας της Γης θα μετατοπιστεί. Ενδείξεις για μετατόπιση του μαγνητικού πεδίου δεν υπάρχουν, κάτι τέτοιο συμβαίνει κάθε μισό εκατομμύριο χρόνια.

Ούτε αναμένεται η Γη να διασχίσει το κέντρο του Γαλαξία μας. Ναι, μεν είναι γνωστό ότι κάθε Δεκέμβριο η Γη κι ο Ήλιος ευθυγραμμίζονται κατά προσέγγιση με το κέντρο του Γαλαξία μας, αλλά αυτό δεν έχει κάποια καταστροφική συνέπεια στον πλανήτη μας.

Ο πλανήτης Nibiru που λέγεται ότι κατευθύνεται προς τη Γη και θα συγκρουστεί μαζί της δεν υπάρχει καν, σύμφωνα με τη NASA. Κι αν κάποιες άλλες πηγές αναφέρουν ότι ο εν λόγω πλανήτης υπάρχει, οι ίδιες πηγές μας καθησυχάζουν ότι η παρουσία του προστατεύει τη Γη, φέρνοντας ώθηση δικαιοσύνης κι ισορροπίας σε εποχές με υψηλότερο απ’ ότι συνήθως κραδασμό.

Κι αν δεν έρχεται το τέλος του κόσμου, αυτό, όμως, σε καμία περίπτωση δε σημαίνει ότι η 21η Δεκέμβρη είναι μία αστρολογικά αδιάφορη ημέρα, ίσα ίσα το αντίθετο θα λέγαμε, πρόκειται για μία πολύ δυνατή ημέρα.

Ο Ήλιος βρίσκεται στην 0ο του Αιγόκερω -χειμερινό ηλιοστάσιο-, πράγμα που σημαίνει ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα και την αρχή μιας νέας εποχής σε παγκόσμιο επίπεδο, η οποία θα οδηγήσει σταδιακά στην πνευματική και στην ψυχική αναγέννηση.

Σχηματίζει ένα ωραίο εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς και σηματοδοτεί την είσοδο σε ένα πνευματικό μονοπάτι όπου μέσω της παγκόσμιας αγάπης για όλα τα όντα, θα οδηγηθούμε στη νέα εποχή που ξεκινά.

Το τρίγωνο της Σελήνης από τον Κριό με τον Ερμή στον Τοξότη θα δώσει μια ανάλαφρη νότα στην επικοινωνιακή προσέγγιση κι έτσι θα εξηγείται η επιθυμία σου να διασκεδάσεις, να ταξιδέψεις και να επεκτείνεις ιδέες κι επαφές σου.

Μην ξεχνάς ότι το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό είναι ο πολύτιμος σύμμαχός σου στην καλή διάθεσή σου. Συνεπώς, μπορείς να κοιμάσαι ήσυχη και να κανονίσεις τι θα κάνεις την επόμενη Παρασκευή το βράδυ μη σου πω και το Σάββατο.

Ευτυχώς δηλαδή γιατί αν ερχόταν το τέλος, σε τέτοιες εποχές κρίσης που είμαστε, δεν θα είχαμε και λεφτά να πληρώσουμε το εισιτήριο στις σύγχρονες κιβωτούς, όπως έγινε στην ταινία, οπότε χαμένοι από χέρι θα ήμασταν.

Πηγή: Astra & Όραμα, Επιμέλεια: Νικόλας Εμμανουήλ