Πώς θα βγεις κερδισμένη με τη Νέα Σελήνη;

11.12.2012
Είσαι έτοιμη για να μπεις σε μία καλύτερη περίοδο κατά την οποία θα ανασυγκροτήσεις τις ψυχικές σου δυνάμεις και θα μπορείς να αντιμετωπίζεις με επιτυχία τα ζητήματα που σε απασχολούν;

Είσαι έτοιμη για να μπεις σε μία καλύτερη περίοδο κατά την οποία θα ανασυγκροτήσεις τις ψυχικές σου δυνάμεις και θα μπορείς να αντιμετωπίζεις με επιτυχία τα ζητήματα που σε απασχολούν;

Και να μην ήσουν, ελπίζουμε να σε "ψήσαμε" και να είσαι έτοιμη για τις εναλλακτικές κι ενδιαφέρουσες ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, ενώ όπως θα έχεις φανταστεί πολύ σωστά, οφείλεις στη Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στις 13 Δεκεμβρίου (10:29 π.μ. ώρα Ελλάδας) στην 22ο του Τοξότη.

Σε αυτή συμμετέχουν Ερμής, Αφροδίτη, Άρης και Δίας κι επηρεάζει βαθιά κυρίως τα μεταβλητά ζώδια, δηλαδή Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες. Ας δούμε, όμως, αναλυτικά τι φέρνει για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

Κριός: Σε τονώνει ψυχικά και σου προσφέρει τη συμπαράσταση προσώπων από το στενό κι όχι μόνο περιβάλλον σου. Θέματα σχετικά με σπουδές, ΜΜΕ, διαδίκτυο, δημόσιο, ξένους κι εξωτερικό δρομολογούνται, ενώ ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στα επαγγελματικά σου.

Ταύρος: Ξυπνάει τις ψυχικές σου δυνάμεις που κοιμούνται κι αποτελεί μια καλή ευκαιρία να εξωτερικεύσεις κάποια απωθημένα, προκειμένου να μη δημιουργηθεί μεγάλο πρόβλημα. Ταυτόχρονα, υπόσχεται ξεκινήματα σε τομείς που έχεις παραμελήσει. Άλλο ένα καλό είναι ότι η Νέα Σελήνη βοηθά τον οικονομικό τομέα.

Δίδυμοι: Συμβάλλει στην ανασυγκρότηση των δυνάμεών σου και σου βάζει μια τάξη στις υποχρεώσεις σου, ενώ σε περίπτωση που σου ανατεθεί ένα σημαντικό έργο, αφοσιώσου σε αυτό και θα ωφεληθείς. Αμέσως μετά τη Νέα Σελήνη θα έχεις χειροπιαστά αποτελέσματα που θα επιβεβαιώνουν ότι μπορείς να κυνηγήσεις τους στόχους σου με μεγαλύτερη επιτυχία.

Καρκίνος: Θείο δώρο, ικανό να ξεμπλοκάρει μία κατάσταση στην εργασία ή στα οικονομικά σου. Η υγεία σου βελτιώνεται κι η διάθεσή σου ανεβαίνει. Μην ξεχάσουμε και κάτι σημαντικό ειδικά τώρα μια ανάσα πριν τις γιορτές: Ένας έρωτας πλησιάζει.

Λέων: Μεγάλο συν θεωρείται η Νέα Σελήνη για το ζώδιό σου. Η δημιουργικότητα κι η εφευρετικότητά σου ενισχύονται και σε βοηθούν να παίρνεις τις πιο σωστές αποφάσεις σε όλα τα ζητήματα που σε απασχολούν. Μια νέα ευκαιρία θα σου δοθεί στον επαγγελματικό τομέα.

Παρθένος: Ανάγκες σχετικές με σπίτι, οικογένεια, συγγενείς, αλλά και περιουσιακά στοιχεία θα έρθουν στο φως. Μην είσαι τόσο αυστηρή στην κρίση σου, κράτα την ψυχραιμία σου κι όλα καλά. Άλλωστε, ευνοούνται τα ξεκινήματα τόσο στο σπίτι όσο και στην οικογένεια.

Ζυγός: Η Νέα Σελήνη ευνοεί την ανασυγκρότηση της σκέψης σου κι αποτελεί ευκαιρία να εκμεταλλευτείς τα εκφραστικά σου μέσα. Μην ξεχνάς ότι στις 13 Δεκεμβρίου είσαι η πρωταγωνίστρια της ημέρας με ευεργετική επιρροή.

Σκορπιός: Οι προθέσεις πολλών ατόμων γύρω σου θα αποκαλυφθούν κι έχεις την ευκαιρία να σκεφτείς τα επόμενα βήματά σου. Κάνε ανασυγκρότηση δυνάμεων και ταυτόχρονα, καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σου στις γιορτές. Μπορείς να ελπίζεις σε κάτι θετικό και στον τομέα την εργασίας.

Τοξότης: Η Νέα Σελήνη είναι η αφετηρία για ένα πιο ευνοϊκό γύρισμα των πραγμάτων κι αυτό θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος του έτους, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να διορθώσεις "στραβά" και να αναπτυχθείς ως άτομο. Πάρε τις πρωτοβουλίες σε κάθε τομέα, βάζοντας στόχο τη βελτίωση και την ανανέωση. Έχε υπόψη σου το πιο σημαντικό: Μπορείς να τα καταφέρεις. Επίσης, τα οικονομικά ευνοούνται.

Αιγόκερως: Ο 12ος οίκος σου ενεργοποιείται κι οι αναζητήσεις μακριά από τα καθημερινά ευνοούνται. Εξαιρετική φάση για απομόνωση και σκέψη. Μέχρι και τα όνειρά σου μπορεί να γίνουν πιο έντονα ή ενδέχεται να ζήσεις συμπτώσεις, τις οποίες θα είναι αδύνατο να κατανοήσεις. Κλείσε όποιο ανοικτό κεφάλαιο με το παρελθόν.

Υδροχόος: Από πλευράς timing, εξαιρετική μπορείς να τη χαρακτηρίσεις. Ο λόγος; Λίγο πριν τις γιορτές, η κοινωνική σου ζωή είναι στα πάνω της κι έχεις την ευκαιρία να βρεθείς με αγαπημένα πρόσωπα. Τι καλύτερο για αυτές τις ημέρες; Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στους στόχους σου.

Ιχθύες: Εξελίξεις και κινητικότητα θα σημειωθούν στον τομέα της καριέρας. Ήρθε η ώρα να τονώσεις την εικόνα σου και να απολαύσεις τις επαγγελματικές σου επιτυχίες. Ιδιαίτερα, εάν έχεις γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο μπορείς να αποφασίσεις ένα νέο ξεκίνημα σε αυτό τον τομέα. Να είσαι έτοιμη για νέες ευθύνες και κοινωνική αναγνώριση.

Την πιο σημαντική συμβουλή, ανεξαρτήτως ζωδίου, την κρατήσαμε για το τέλος κι αυτό δεν είναι τυχαίο: όχι επιπολαιότητα στην εκτίμηση προσώπων και καταστάσεων και θα βγεις κερδισμένη.

Πηγή: Astra & Όραμα
Επιμέλεια: Νικόλας Εμμανουήλ