Τι να προσέξεις με την Πανσέληνο του Δεκεμβρίου;

24.12.2012
Λίγες ημέρες πριν μας αποχαιρετήσει ο Δεκέμβριος, στις 28 του μήνα, πραγματοποιείται η τελευταία Πανσέληνος του 2012 στην 8ο του Κρόνου και σε αυτή συμμετέχουν Ερμής, Αφροδίτη, Άρης, Κρόνος Ουρανός και Πλούτωνας.

Μάλιστα, ο Πλούτωνας κι ο Ουρανός της δίνουν εκρηκτικό και δραματικό χαρακτήρα. Εάν ανήκεις στα παρορμητικά ζώδια (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) επηρεάζεσαι περισσότερο.

Οι δυσκολίες σε σχέσεις και συναλλαγές αυξάνονται κι απαιτείται προνοητικότητα και προσοχή στη διευθέτηση υποθέσεων.

Ας δούμε αναλυτικά πώς επηρεάζεται το κάθε ζώδιο.

Κριός: Υποδαυλίζει τυχόν διαφορές με συγγενείς, στενούς συνεργάτες κι ανωτέρους. Κάνε προσεκτικές κινήσεις σε ό,τι αφορά την υγεία και την περιουσία σου, αλλά και γενικότερα, τους απαραίτητους ελιγμούς. Είσαι έτοιμη για επεκτατικές κινήσεις.

Ταύρος: Η Πανσέληνος ενισχύεται από έναν αρνητικό Άρη, γι’ αυτό το λόγο προσοχή στις δημόσιες διατυπώσεις των σκέψεων και «πιστεύω» σου, καθώς επίσης, σε σχέσεις με συγγενείς και γείτονες και τέλος, σε ταξίδια και μετακινήσεις. Ανάμεσα σε αγαπημένα πρόσωπα θα δεις ποια πράγματα αξίζουν πραγματικά.

Δίδυμοι: Ήδη από τις 20 Δεκέμβρη, εξελίξεις στην καθημερινότητά σου έχουν επιταχυνθεί κι έχουν αυξηθεί οι εξαρτήσεις σου. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο σου χαρίζει λάμψη και στιγμές διασκέδασης, αλλά και κούρασης. Εάν έχεις κάποιο δίλημμα, δείξε εμπιστοσύνη στη διαίσθησή σου.

Καρκίνος: Σε προτρέπει να μην αψηφήσεις όλα τα «μη». Μη μεγαλοποιείς διαφορές και μην κάνεις αναγωγή σε παλιές αγάπες του παρελθόντος. Πρόσεξε την υγεία σου και να είσαι σε επιφυλακή για κακόβουλα άτομα που έχουν βάλει στο μάτι τα υπάρχοντά σου. Ένας κύκλος κλείνει και μια σχέση εδραιώνεται.

Λέων: Ο Άρης επεμβαίνει αρνητικά γι’ αυτό προσοχή σε υλικές απώλειες, στον τομέα της εργασίας, αλλά και της υγείας. Έχε υπόψη σου ότι η προσοχή που θα δείξεις, θα σε δικαιώσει ως προς το αποτέλεσμα. Η εσωτερική φωνή σου είναι καλός σύμβουλος, εμπιστέψου τη.

Παρθένος: Η Πανσέληνος διαταράσσει την ισορροπία ανάμεσα σε σένα και σε ένα φιλικό σου πρόσωπο και βάζει εμπόδια στη γρήγορη κι αποτελεσματική εφαρμογή των σχεδίων σου. Άσε τη να περάσει και μετά κάνε σοβαρές συζητήσεις.

Ζυγός: Έχει τόσο επεισοδιακό χαρακτήρα, τον οποίο επιβάλλεται να θέσεις υπό τον έλεγχό σου, όσο και διασκεδαστικό χαρακτήρα που προς δικό σου όφελος θα είναι να αξιοποιήσεις. Σήμερα ένα επαγγελματικό σχέδιο ολοκληρώνεται με επιτυχία.

Σκορπιός: Το πρώτο τέταρτο στις 20 έχει ήδη αυξήσει την κινητικότητα γύρω σου και μαζί με αυτή την κούραση. Με επεισοδιακό χαρακτήρα, η Πανσέληνος αλλάζει ισορροπίες και προγράμματα στο περιβάλλον σου. Συγκρατήσου και μην τσακωθείς με όσους σε προκαλούν.

Τοξότης: Επιβάλλεται να δείξεις μεγαλύτερη προσοχή και διαλλακτικότητα στα επαγγελματικά και να προσέξεις περισσότερο την υγεία σου. Όσον αφορά τα συναισθήματά σου, ένας κύκλος αλλαγών ολοκληρώνεται.

Αιγόκερως: Οι σημαντικές για σένα σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο κι αυτό που έχεις να κάνεις εσύ είναι να βάλεις το μαχαίρι στο κόκαλο σε περίπτωση που δεν το έχεις κάνει ήδη από το καλοκαίρι. Η Πανσέληνος σε αποζημιώνει σε σχέσεις και συνεργασίες.

Υδροχόος: Προστάτεψε την υγεία σου, μην κουράζεσαι υπερβολικά και φρόντισε να αποφύγεις τις συγκρούσεις στο χώρο εργασίας. Η Πανσέληνος σε ευαισθητοποιεί. Ξεκουράσου, χρειάζεται κι αυτό που και που πόσο μάλιστα, μέσα στις γιορτές.

Ιχθύες: Επηρεάζει έρωτα, φιλία, στις οποίες δίνει ώθηση κι εν μέρει τα οικονομικά σου. Σήμερα μην αναμείξεις χρήματα κι αισθήματα, ενώ πρέπει να προσέξεις πολύ πώς να συμπεριφερθείς στα αγαπημένα σου πρόσωπα και κυρίως, στα παιδιά σου, εάν έχεις. Η μέρα έχει άρωμα συναισθήματος και διασκέδασης.

Πηγή: Astra & Όραμα, Επιμέλεια: Νικόλας Εμμανουήλ