Πώς η Αφροδίτη σε βοηθά να τον μαγέψεις;

18.01.2013
Ούτε ένας μήνας δε μας έχει μείνει για τη γιορτή των ερωτευμένων. Αν τον έχεις δει, σου αρέσει και δεν είσαι σίγουρη πώς να τον ρίξεις ή ποιος τύπος γυναίκας του αρέσει, τα άστρα θα σε βοηθήσουν να απλώσεις τα δίχτυα σου με 100% επιτυχία.

Το μόνο που αρκεί να γνωρίζεις είναι τη θέση της Αφροδίτης στο χάρτη του, την οποία τη βρίσκεις βάσει της ημερομηνίας γέννησής του. Μάθε τη και θα ξέρεις τι τον ελκύει σε μια γυναίκα.

Άλλωστε, η Αφροδίτη σου αποκαλύπτει τι αγαπάει, τι βρίσκει ευχάριστο και τι τον «ανάβει» μέχρι ένα βαθμό.

Αν η Αφροδίτη ενός άνδρα είναι στον Κριό, τότε συχνά τον ελκύει μια γυναίκα «αγοροκόριτσο», ίσως και με αθλητική εμφάνιση. Τα πιο σημαντικά για αυτόν στοιχεία είναι αμεσότητα, ειλικρίνεια κι απλότητα. Εξαιρετικά ευαίσθητες ή ντροπαλές δεν τον τραβάει ιδιαίτερα, μιας και προτιμά τις ισχυρές και ανεξάρτητες γυναίκες.

Αν η Αφροδίτη ενός άνδρα είναι στον Ταύρο, τότε συχνά τον ελκύει μια φυσική, ήρεμη γυναίκα με έντονη θηλυκότητα. Προτιμά τα παραδοσιακά κορίτσια σε αντίθεση με τα επιθετικά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν τη θέλει αισθησιακή. Εάν αποπνέει γλύκα και σεξαπίλ, τότε τον κέρδισε.

Αν η Αφροδίτη ενός άνδρα είναι στους Διδύμους, τότε η εξυπνάδα κι η ζωντάνια είναι συχνά πιο σημαντικά από εμφάνιση που να κόβει την ανάσα. Εάν είναι αθλητική ή και λίγο αγοροκόριτσο, χωρίς να το παρακάνει, βέβαια, θα την προτιμήσει.

Αν η Αφροδίτη ενός άνδρα είναι στον Καρκίνο, τότε θα προτιμήσει μια γλυκιά, τρυφερή και ζεστή γυναίκα. Δεν του αρέσουν οι αναλογίες μοντέλου ούτε τα αγοροκόριτσα ή μία γυναίκα που βάζει πολύ ψηλά την καριέρα της. Τον κερδίζει μια περισσότερο παραδοσιακή γυναίκα με απλό κι όχι φανταχτερό ντύσιμο.

Αν η Αφροδίτη ενός άνδρα είναι στο Λέοντα, μάλλον τη θέλει ανοικτή, περήφανη, ίσως ακόμη και φανταχτερή αφού του αρέσουν το μακιγιάζ και τα κοσμήματα. Εάν τα παραπάνω συνδυαστούν με γερές δόσεις αυτοπεποίθησης, αλλά κι αξιοπρέπειας, ενώ η γυναίκα δείχνει κι επιφυλακτική σε ορισμένα πράγματα, τον «τύλιξε».

Αν η Αφροδίτη ενός άνδρα είναι στην Παρθένο, ελκυστική γι 'αυτόν είναι η διακριτική γυναίκα με απλή εμφάνιση χωρίς πολλή λάμψη ή επιθυμία να κάνει επίδειξη. Υγεία, φυσικότητα και καθαριότητα είναι μεγάλα ατού, καθώς επίσης, εξυπνάδα και σεμνότητα.

Αν η Αφροδίτη ενός άνδρα είναι στο Ζυγό, τότε η συγκρατημένη θηλυκότητα, συνδυασμένη με καλούς τρόπους και μια απλή, αλλά όμορφη εμφάνιση αποτελούν τη μαγική συνταγή. Η αγένεια τον ξενερώνει απίστευτα.

Αν η Αφροδίτη ενός άνδρα είναι στο Σκορπιό, τότε τη γυναίκα τη θέλει femme fatale και να στάζει αισθησιασμό. Μια γυναίκα, ίσως, λίγο σκοτεινή και μυστηριώδης με ισχυρή αύρα θα τον κάνει να τα χάσει.

Αν η Αφροδίτη ενός άνδρα είναι στον Τοξότη, βρίσκει συχνά ελκυστική μία γυναίκα με χαρούμενη κι ενεργητική αύρα. Γενικά, τον τραβάει μια καθαρή, αθλητική εμφάνιση, λεπτή σε γενικές γραμμές, αλλά όχι απαραίτητα ιδιαίτερα καλλωπισμένη. Μια casual εμφάνιση τον αρκεί.

Αν η Αφροδίτη ενός άνδρα είναι στον Αιγόκερω, συχνά θέλει τη γυναίκα να αποπνέει δυναμισμό και να παίρνει τις καταστάσεις στα χέρια της. Πιο κλασικό look, καθώς επίσης, καριερίστες τον συγκινούν, ενώ είναι πολύ πιθανό να προτιμήσει και γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας.

Αν η Αφροδίτη ενός άνδρα είναι στον Υδροχόο, μπορεί να εντυπωσιαστεί πολύ από μια γυναίκα, η οποία είναι κάπως αντισυμβατική όσον αφορά την επιλογή των ρούχων και το συνολικό ύφος. Θέλει μια ενδιαφέρουσα γυναίκα. Μπορεί βεβαίως να είναι όμορφη, αλλά βαρετή; Όχι δα.

Αν η Αφροδίτη ενός άνδρα είναι στους Ιχθείς, τότε η γυναίκα που θα τον εντυπωσιάσει, θα πρέπει να συνδυάζει θηλυκή αύρα, απαλότητα, γλυκύτητα και ταυτόχρονα να του δείχνει ότι τον έχει ανάγκη, σε κάποιο βαθμό. Δε χρειάζεται να είναι ισχυρή ή επιθετική, αλλά να μην εμπιστεύεται εύκολα, καθώς επίσης, να αφήνει να φανεί ότι χρειάζεται τη βοήθειά του.

Επιμέλεια: Νικόλας Εμμανουήλ