Το ιδανικό ραντεβού βάσει ζωδίου

28.02.2013
Τον είδες, σε είδε και κάπου εκεί στο πολύ κοίταγμα σου ζήτησε να βγείτε! Πιρν αρχίσεις να σκέφτεσαι τι θα φορέσεις και πώς θα χτενίσεις τα μαλλιά σου σκέψου το βασικό: πού θα πάτε στο ραντεβού! Αν είσαι σε ένα χάος διάβασε παρακάτω και πάρε χρήσιμες ιδέες με οδηγό το ζώδιο του!


Κριός: αν θέλεις να του προτείνεις ένα ραντεβού που θα του μείνει αξέχαστο τότε ξέχασε την πτώση με αλεξίπτωτο γιατί μάλλον δεν θα τον ενθουσιάσει και τόσο. Κάλεσέ τον στο σπίτι για ένα ρομαντικό δείπνο και θα δεις πυροτεχνήματα!
Ταύρος: ξεδίπλωσέ του την ρομαντική σου πλευρά και τον έχεις ήδη εντυπωσιάσει! Ένα πικ νικ για 2 με ένα απίθανο κρασί και ποικιλία τυριών θα τον ηρεμήσει και θα τον χαλαρώσει ενώ θα απολαβάνει το κρασί και την απίθανη συντροφιά σου. Ο Ταύρος των αισθήσεων, θα εκτιμήσει δεόντως το όλο ρομαντικό σκηνικό.
Δίδυμος: η ιδέα του να μείνετε σε ένα μέρος για 10 ώρες στο πρώτο ραντεβού με τον υπερκινητικό και ανήσυχο Δίδυμο δεν θα τον ξετρελάνει κιόλας. Για το πρώτο σας ραντεβού έχε στο μυαλό σου διάφορες επιλογές και ένα πιο έντονο πρόγραμμα: ξεκινήστε με ένα καφεδάκι σε ένα ήσυχο καφέ και συνεχίστε με φαγητό, κοκτέιλ, ποτό, εστιατόριο, θέατρο και ό,τι άλλο σκεφτείς για να τον κρατήσεις σε εγρήγορση και δεν θα χάσεις.

Καρκίνος: ο λάτρης της οικογένειας και των σπορ, το Καρκινάκι θα εντυπωσιαστεί με ένα καφέ κοντά στη φύση και έναν περίπατο ή μια ρομαντική βραδιά για δυο στον καναπέ του σπιτιού σου.

Λέων: μια παράσταση στο θέατρο είναι ικανή να διατηρήσει το ενδιαφέρον του ηγετικού Λέοντα σε υψηλά επίπεδα και να σε...”ανεβάσει” στα μάτια του και άφησε εκείνον να σου κλείσει δωμάτιο σε ακριβό ξενοδοχείο και να σου προσφέρει χαβιάρι και σαμπάνια!
Παρθένος: το ζώδιο της τελειότητας και της λεπτομέρειας δεν θα μπορούσε παρά να θέλει μόνο τα καλύτερα για το πρώτο σας ραντεβού. Τοπ εστιατόριο και καφεδάκι στο πιο in καφέ της πόλης είναι μόνο η αρχή για την μοναδική βραδιά που θα ζήσεις δίπλα του!

Ζυγός: είναι σέξι και το ξέρει! Ο άντρας Ζυγός είναι σέξι και το ξέρει και για να τον κερδίσεις οφείλεις να αναδείξεις την πιο ερωτική πλευρά σου. Ένα ποτό υπό το φως των κεριών σε ένα ήσυχο και απόμερο μπαρ είναι η ιδανική αρχή για το πιο απίθανο ραντεβού της ζωής σου.
Σκορπιός: θέλεις να κάνεις το ραντεβού με τον Σκορπιό να του μείνει αξέχαστο; Τότε βάλε λίγο μυστήριο και θα τον ανάψεις. Από το μυστηριώδες βλέμμα σου μέχρι να τον κρατήσεις σε αγωνία και να κλείσεις κάπου ένα τραπέζι που δεν θα του αποκαλύψεις το μέρος είναι μια καλή αρχή.

Τοξότης: κάνε του μια έκπληξη και κανόνισε να βρεθείτε κάπου έξω με ωραία θέα που θα δημιουργήσει αυτόματα τις ιδανικές προϋποθέσεις για το πρώτο σας ραντεβού. Μια διαφορετική δραστηριότητα π.χ. ένας καφές σε χώρο αγωνιστικών αυτοκινήτων θα τον ενθουσίαζε και θα του έμενες αξέχαστη!

Αιγόκερως: θέλεις να το κερδίσεις; Τότε ένα ραντεβού μπροστά στο τζάκι είναι αυτό που ψάχνεις. Ένα καλό κρασί και μια ποικιλία τυριών τα άκρως απαραίτητα για τη βραδιά και άφησε τα υπόλοιπα σε εκείνον.
Υδροχόος: ο κατά γενική ομολογία εκκεντρικός του ζωδιακού, εντυπωσιάζεται από ότι έχει κάτι να τον ιντριγκάρει από μια βόλτα σε λούνα παρκ μέχρι ένα θεματικό πάρτι, το μόνο σίγουρο είναι ότι είναι αντισυμβατικός και μην το ξεχνάς στο ραντεβού σας. Για να τον εντυπωσιάσεις κάνε απλά αυτό που θα σου έθει στο κεφάλι!
Ιχθείς: μια ρομαντική βόλτα στη θάλασσα ή ένα ποτό και ένα σινεμαδάκι θα του ικανοποιήσει την ανάγκη για την προσοχή σου που έχει τόσο ανάγκη.

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη