Τι να προσέξεις με τον ανάδρομο Ερμή; (Νο 1)

18.02.2013
Άλλος ένας ανάδρομος Ερμής στις 23 του μήνα στους Ιχθείς έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή σου και να σε κρατήσει σε εγρήγορση μέχρι και τις 17 Μαρτίου. Αλλαγές, καθυστερήσεις και γενικά μια σύγχυση είναι τα “δώρα” του ανάδρομου. Παρακάτω θα βρεις σε ποιους τομείς θα σε επηρεάσει ανάλογα με το ζώδιο σου και ...υπομονή, ανάδρομος είναι θα περάσει!

Γενικά: ο πλανήτης της επικοινωνίας σε ανάδρομη πορεία σημαίνει σε απλά ελληνικά για εσένα πως οι παρεξηγήσεις προέρχονται από παρανοήσεις. Τώρα δεν αποκλείεται να ερμηνεύσεις διαφορετικά πληροφορίες που σου δίνονται από τους γύρω σου. Στην ουσία αυτό το διάστημα επηρεάζεται η επικοινωνία σου, οι διαπραγματευτικές σου ικανότητες και ό,τι έχει να κάνει με έγγραφα, ταξίδια και μετακινήσεις οπότε καλά θα κάνεις να μην υπογράψεις τώρα τίποτα όπως νέα συμβόλαια για δουλειά ή για σπίτι ή να μην ξεκινήσεις ακόμη κάτι δικό σου παίρνοντας το ρίσκο αυτές τις μέρες. Βέβαια η ανάδρομη πορεία του Ερμή δεν έχει μόνο αρνητικές επιρροές για εσένα αλλά και θετικές. Αυτή η περίοδος ενδείκνυται για να οργανωθείς σε όλα τα επίπεδα και να δεις τα πράγματα μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα.

Κριός: επηρεάζεσαι γενικά σε θέματα επικοινωνίας αλλά και σε θέματα εργασίας και υγείας μιας και ο Ερμής κυβερνά αυτούς τους τομείς σου. Καθυστερήσεις στους τομείς αυτούς και θέματα πιο προσωπικά τραβούν την προσοχή σου τώρα και ίσως καταλάβεις ότι δεν πρέπει να πιστεύεις και πολύ το ένστικτο σου αυτές τις μέρες που μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος δρόμους.

Ταύρος: η επικοινωνία με τον σύντροφο και τα παιδιά σου τραβάει τα ζόρια της τώρα αλλά και τα οικονομικά σου θέλουν μια ιδιαίτερη προσοχή μιας ο Ερμής κυβερνάει αυτούς τους τομείς της ζωής σου. Τώρα η κρίση σου γύρω από θέματα αισθηματικά και οικονομικά μπορεί να μην είναι και η πιο αντικειμενική, οπότε απόφυγε τις δεσμεύσεις ενώ την προσοχή σου θέλει και η επικοινωνία με τους φίλους σου. Συναντήσεις μπορεί να ακυρωθούν ενώ μπορεί να δημιουργηθεί σύγχυση στην επικοινωνία μαζί τους, γι’ αυτό σκέψου διπλά πριν μιλήσεις.

Δίδυμοι: η προσωπική σου εικόνα και παρουσία είναι το κομμάτι σου που επηρεάζεται περισσότερο από τον ανάδρομο Ερμή. Σημαντικές αποφάσεις σχετικές με την οικογένεια και την οικογενειακή ζωή πρέπει να αποφεύγονται σε αυτό το διάστημα αλλά και η επικοινωνία με τους ανωτέρους θέλει λίγο την προσοχή σου. Αν είσαι όσο πιο ξεκάθαρη μπορείς τότε δεν υπάρχει ο φόβος να παρεξηγηθείς.

Καρκίνος: οι προσωπικές επαφές αλλά και οι επαφές του παρελθόντος τώρα ζητούν την προσοχή σου αφού εκεί σε “χτυπάει” αυτό ο ανάδρομος. Μπορεί μέχρι τώρα η διαίσθηση σου να μην έπεφτε ποτέ έξω, αυτές τις μέρες όμως δεν είναι ο καλύτερος σου σύμβουλος. Τα ταξίδια και η εκπαίδευση είναι τομείς που επηρεάζει αυτή η ανάδρομη πορεία του πλανήτη της επικοινωνίας και καθυστερήσεις και μπερδέματα είναι μέσα στο παιχνίδι στους τομείς αυτούς. Ξανακοίταξε για τυχόν λάθη τις αιτήσεις που στέλνεις και πρόσεξε πώς μιλάς σε δικηγόρους και καθηγητές για να μην παρεξηγηθείς.

Λέων: τα οικονομικά σου και η επικοινωνία με φίλους είναι τώρα στο επίκεντρο του ανάδρομου Ερμή. Τώρα δεν είναι η ώρα για να πάρεις οικονομικά ρίσκα και πρωτοβουλίες, άφησε το για λίγο αργότερα. Μην παίρνεις πολύ στα σοβαρά αυτά που θα ακούσεις από φίλους αφού μπορεί τώρα τα λόγια τους να παρεξηγηθούν. Καθυστερήσεις σε οικονομικές ενισχύσεις που περιμένεις από δάνεια ή φόρους ίσως είναι και αυτές επιρροές του ανάδρομου.

Παρθένος: η γλώσσα του σώματος αλλά και οι προσωπικοί σου τρόποι είναι τα θέματα που σε απασχολούν τώρα, μιας και μπορεί να νιώσεις πως οι γύρω σου παρεξηγούν πολλές φορές τα λεγόμενα σου. Οι μεγάλες αποφάσεις καριέρας καλό είναι να περιμένουν για λίγο αργότερα, τώρα δεν είναι η ώρα για να αλλάξεις δουλειά. Η κατά πρόσωπο επικοινωνίες θέλουν λίγο προσοχή γιατί μπορεί άλλα να λες και άλλα να εννοείς αλλά κατά τ’άλλα δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα!

Μείνε συντονισμένη και για το δεύτερο μέρος και μάθε πώς θα σε επηρεάσει ο ανάδρομος Ερμής του Φεβρουαρίου!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη