Τι να προσέξεις με τον ανάδρομο Ερμή; (No 2)

21.02.2013
Άλλος ένας ανάδρομος Ερμής έρχεται στους Ιχθείς τώρα να σου προκαλέσει μια ανησυχία και να φέρει κάποια αναστάτωση. Για να είσαι προετοιμασμένη δεν έχεις παρά να διαβάσεις παρακάτω το δεύτερο μέρος και δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα!

Ζυγός: τα νομικά ζητήματα, τα ταξίδια και η εκπαίδευση είναι τομείς που αγγίζει αυτός ο ανάδρομος Ερμής και καλά θα κάνεις να προσέξεις μήπως κάποιος προσπαθήσει να σε εξαπατήσει ή ίσως και κάποια ζητήματα του παρελθόντος μπορεί να επανεμφανιστούν και να ζητήσουν να τους δοθεί μια λύση. Καθυστέρησε κάποια ταξίδια για λίγο και δώσε το βάρος στην εργασία και την υγεία σου αυτές τις μέρες και δεν χρειάζεται να ανησυχείς.

Σκορπιός: η επικοινωνία σου με φίλους αλλά και οι στενές σου σχέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο και ζητούν την προσοχή σου. Τώρα καλά θα κάνεις να είσαι πολύ προσεκτική σε ό,τι αφορά οικονομικές συναλλαγές ζήτα και μια απόδειξη- αλλά και στις προσωπικές επαφές με τον σύντροφο και τους φίλους σου και μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις. Δώσε έξτρα προσοχή σε θέματα σχετικά με τον έρωτα, τα παιδιά και την δημιουργικότητα σου και μην εκπλαγείς αν κάνεις σκέψεις γύρω από το πόσο ικανοποιημένη είσαι από τη σχέση σου, απλά πρόσεξε πώς θα πεις στον σύντροφο σου ότι έχεις για να μην παρεξηγηθείς.

Τοξότης: η επικοινωνία με τον προϊστάμενο ή το αφεντικό σου αλλά και με τους στενούς σου συνεργάτες τραβάει κάποια ζόρια αυτές τις μέρες. Οι οικογενειακές σχέσεις είναι και αυτές στο επίκεντρο της προσοχής σου τώρα και καλό είναι να μην έχεις επικριτική στάση στα θέματα αυτά. Προσπάθησε να αφήσεις λίγο στην άκρη ότι σχετικό με το σπίτι και να το καθυστερήσεις λιγάκι και μην πάρεις πρωτοβουλίες που σχετίζονται με τον χώρο του σπιτιού αυτό το διάστημα.

Αιγόκερως: νομικά ζητήματα, ταξίδια και θέματα που σχετίζονται με την εργασία και τους συναδέλφους σου είναι αυτά που σε απασχολούν τώρα. Άφησε το ταξιδάκι που ονειρευόσουν για λίγο αργότερα γιατί πολλές καθυστερήσεις μπορεί να σου σπάσουν τα νεύρα αυτή την περίοδο. Πρόσεξε λίγο παραπάνω αυτά που γράφεις στα μηνύματα ή τα email τώρα και γενικά στην επικοινωνία σου με τους άλλους. Παλιές υποθέσεις που σχετίζονται με την οικογένεια ίσως εμφανιστούν τώρα αλλά αν είσαι ψύχραιμη όλα θα πάνε καλά.

Υδροχόος: οικονομικά ζητήματα και προσωπικές σχέσεις βρίσκονται στο μικροσκόπιο και εσύ καλά θα κάνεις να μην κάνεις αίτηση για το δάνειο που ήθελες για να μην απογοητευτείς. Οι νέες οικονομικές δραστηριότητες που μπορεί να έχεις τώρα καλό είναι να γίνονται με μεγάλη προσοχή για να είσαι καλυμμένη, ενώ τώρα είναι η καλύτερη περίοδος για να κάνεις την ανασκόπηση σου και να δεις τα σωστά και τα λάθη σου για να πας μπροστά.

Ιχθείς: η οικογένεια και οι συνεργασίες μπαίνουν στο στόχαστρο ενώ καλά θα κάνεις να αποφεύγεις υπογραφές σε νέα συμβόλαια. Η γλώσσα του σώματος τώρα θέλει μια προσοχή γιατί μπορεί να παρεξηγηθεί κάποια σου κίνηση τώρα και δεν αποκλείεται οι πολύ δικοί σου άνθρωποι τώρα να κάνουν παράπονα πως είσαι κάπως απόμακρη, αφού ίσως τώρα να έχεις ένα θέμα με την επικοινωνία όσο που όμως σύντομα θα ξεπεραστεί.

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη