5 απίστευτα ερωτικά τιπ για τον άντρα Ταύρο

21.03.2013
Το πολυπόθητο ραντεβού με τον Ταύρο που σε έχει γοητεύσει είναι μια ανάσα και εσύ δεν ξέρεις- όχι μόνο τι να φορέσεις- αλλά και πώς θα καταφέρεις να τον αιχμαλωτίσεις Παρακάτω θα βρεις λοιπόν όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τον ερωτικό άντρα Ταύρο


Ξέρει πώς τα θέλει: ένας άντρας που έχει άποψη για την ζωή, ξέρει πολύ καλά από το πώς πίνει τον καφέ του μέχρι πώς πρέπει να είναι ψημένο το παστίτσιο ή έστω πώς το θέλει να είναι που στην ουσία είναι το ίδιο πράγμα. Το θέμα είναι ότι αν προσπαθήσεις να τα κάνεις όλα με τον τρόπο σου θα ...χυθεί αίμα, πράγμα που δεν σημαίνει ότι πρέπει να γίνεται μόνο ότι θέλει εκείνος, αλλά μπορεί να έχει στο μυαλό του και να σου έχει ετοιμάσει μια μοναδική βραδιά υπό το φως των κεριών οπότε μην επιμένεις να πάτε για ποτό στο κλαμπάκι ντε και καλά.
Πολύ ερωτικός: ο Ταύρος είναι ένα πολύ ερωτικό ζώδιο που θέλει να εξερευνά την ερωτική πλευρά του άλλου φύλου και καλά θα κάνεις να αποπνέεις ερωτισμό για να τον σαγηνεύσεις. Μαζί με του; Λέοντες θεωρούνται -και όχι άδικα- από τα πιο ερωτικά ζώδια του ζωδιακού. Το να είσαι έτοιμη να ικανοποιήσεις τις ερωτικές του φαντασιώσεις είναι και αυτό κάτι που πρέπει να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου!
Κάνε φόκους: αν ερωτευτείς Ταύρο τότε ετοιμάσου για νύχτες πάθους και μεγάλες στιγμές ηδονής. Τι σημαίνει αυτό; Ετοιμάσου να διατάξεις τον Ταύρο στο κρεβάτι αλλά και να σε διατάξει να πραγματοποιήσεις και τα πιο τρελά ερωτικά του όνειρα!
Όλα είναι απλά: ο Ταύρος τα θέλει όλα απλά. Μην του ζαλίζεις το μυαλουδάκι με το ποιο είναι το καλύτερο εστιατόριο ή ή πιο ωραία ταινία. Βρες την ταινία και πρότινέ του την. Δεν είναι ανάγκη να φάτε χαβιάρι και να πιείτε σαμπάνια για να περάσετε καλά, ένα καλό κρασί με μια ποικιλία τυριών είναι μια απλή και ωραία λύση που θα την εκτιμήσει δεόντως.
Σταθερότητα απόψεων: ο Ταύρος δεν είναι των πολύ μεγάλων και δραστικών αλλαγών αλλά δεν αλλάζει και την άποψη του εύκολα. Μην απορήσεις αν επιμείνει στην γνώμη του- την οποία στηρίζει με επιχειρήματα και μην προσπαθήσεις να του αλλάξεις γνώμη. Ο καθένας έχει την δική του και ο Ταύρος είναι απλά πιο “αμετακίνητος” στις απόψεις του, πράγμα που δεν είναι κακό απλά σκέψου ότι έχει άποψη για τα πράγματα.

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη