5 απίστευτα ερωτικά τιπ του άντρα Διδύμου

28.03.2013
Θέλεις να γοητεύσεις τον άντρα που ανήκει στο ζώδιο του Διδύμου και δεν ξέρεις πώς θα το πετύχεις. Η αλήθεια είναι ότι ο άντρας Δίδυμος θέλει την ...σκέψη του για να τον κατακτήσεις! Παρακάτω θα βρεις τα πιο σούπερ τιπ για να γοητεύσεις και να κατακτήσεις τον άντρα αυτόν!


Ελευθερία στο φουλ: αν θέλεις να τον γοητεύσεις τότε πρέπει να καταλάβεις ένα πολύ σημαντικό πράγμα: η ελευθερία για τους εκπροσώπους του ζωδίου είναι το παν. Μην αρχίσεις ν μιλάς για σοβαρή σχέση από την αρχή και ξέχασε τις ερωτήσεις του τύπου: “πού πάμε;” και “ έχουμε σχέση;” αν δεν θέλεις να ακούσεις απαντήσεις του τύπου: “πάμε για περίπατο” και ένα “όχι” που θα σου μείνει. Το πράγμα θα δείξει μόνο του μιας και ο Δίδυμος δεν μπορεί να αρχίσει να βάζει ταμπέλες που του στερούν κατά μια έννοια την ελευθερία.
Βαρεμάρα τέλος: αν θέλεις να “σκοτώσεις” τον έρωτα ή την πιθανότητα να αναπτυχθεί ένας έρωτας με τον άντρα που ανήκει στο ζώδιο του Διδύμου , τότε φρόντισε να μην βαρεθεί. Είτε αυτό σημαίνει ότι μπορείς να αγοράσεις καυτές ζαρτιέρες για να γιορτάσετε μια σπέσιαλ περίσταση είτε απλά ότι προσπαθείς να κάνεις πιο πιπεράτη τη σχέση σας.
Γρήγορη επικοινωνία: έχεις ήδη παρατηρήσει πως ο άντρας που έχεις απέναντι σου είναι υπερκινητικός και δεν μπορεί αν κάτσει στ’αυγά του; Δεν είναι τίποτε απλά είναι ένα από τα χαρακτηριστικά του ζωδίου του! Δεν μπορείς να ανοίγεις κουβέντες που δεν κλείνουν ποτέ, αλλά καλό είναι να είσαι σύντομη και περιεκτική στις απαντήσεις σου αφού η γρήγορη επικοινωνία είναι το κλειδί της σχέσης σας!
Οι ανάγκες του: μέσα του παλεύουν δυο διαφορετικοί άνθρωποι που έχουν διαφορετικές ανάγκες, πάρτο απόφαση έτσι είναι οι Δίδυμοι. Άφησε τον να σου πει τι είναι αυτό που θέλει γιατί αν ψάξεις να το βρεις μόνη σου το μόνο σίγουρο είναι πως θα ταλαιπωρηθείς και μάλλον άδικα. Ζήτησε του συγκεκριμένα να ου πει τι σκέφτεται γιατί μόνο έτσι θα το καταλάβει, αλλιώς μπορεί να ακούσεις χίλια δυο άλλα πράγματα και είναι κρίμα να σου σπάσουν και τα νεύρα.
Πνεύμα μου: αν θέλεις να τον γοητεύσεις πρέπει πρώτα να κυριεύσεις το πνεύμα του! Πώς θα το κάνεις αυτό; Μίλησε του για όλα όσα σε ενδιαφέρουν για τις δραστηριότητες και τα πράγματα με τα οποία όσο αρέσει να ασχολείσαι από την τέχνη μέχρι την αγαπημένη σου μουσική ακόμη και την χαρά που βρίσκεις στη zumba!
Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη