Τι σου κρύβει αυτή η εκρηκτική Πανσέληνος; (Νο 1)

26.03.2013
H Πανσέληνος του Μαρτίου σήμερα στο ζώδιο του Ζυγού σε προετοιμάζει για πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα!

Τώρα οι σχέσεις σου βρίσκονται στο μικροσκόπιο και εσύ αποφασίζεις να ξεκουνήσεις από την βολή σου και να δεις τα πράγματα να αλλάζουν αφού αυτή η Πανσέληνος σε ταρακουνάει. Το βασικό είναι σε ποιο τομέα. Παρακάτω θα βρεις αναλυτικότερα με βάση το ζώδιο σου πώς σε επηρεάζει για να είσαι προετοιμασμένη!

Κριός: αυτή η Πανσέληνος στον έβδομο οίκο σου των συντρόφων θα σε επηρεάσει σε θέματα σχέσεων. Οι ξαφνικές αλλαγές είναι μέσα στο πρόγραμμα αυτής της περιόδου και αυτό που έχεις να κάνεις είναι να είσαι ανοιχτή και έτοιμη να αλλάξεις τα σχέδια σου για αποφύγεις πιθανούς κινδύνους αλλά και για να μην χάσεις ευκαιρίες στον τομέα των σχέσεων που σου παρουσιάζονται απρόσμενα!

Ταύρος: η Πανσέληνος αυτή στον έκτο οίκο της εργασίας σου δεν αποκλείεται να ταρακουνήσει λίγο τα νερά σου σε αυτόν τον τομέα αυτές τις μέρες. Κάποιες κρίσεις που σχετίζονται με την δουλειά είναι μέσα στο παιχνίδι ενώ εσύ καλείσαι να δράσεις άμεσα και αποφασιστικά και δεν αποκλείεται να αναπτύξεις και νέες δεξιότητες αλλά και να ξεκουνηθείς λιγάκι παρά να “κάτσεις στ’αυγά” σου και να μείνεις σε μια στάσιμη κατάσταση.

Δίδυμος: αυτή η πανσέληνος στον Ζυγό στον πέμπτο οίκο των σχέσεων και της δημιουργικότητας δεν αποκλείεταιι να ταρακουνήσουν την αισθηματική σου ζωή. Ξαφνικές έλξεις ικανοποιούν την ανάγκη σου για αλλαγή ενώ δεν αποκλείεται να ερωτευτείς μέσα σε ένα λεπτό. Εδώ πρόσεξε γιατί δεν αποκλείεται όσο γρήγορα σου ήρθε ο έρωτας να σου εξαφανιστεί κιόλας!

Καρκίνος: η ενδοικογενειακή ησυχία και ηρεμία ταράζονται λιγάκι αυτή την περίοδο. Συναισθήματα που τα κρατούσες πολύ καλά κρυμμένα μπορεί αν έρθουν τώρα στην επιφάνεια και να εντυπωσιάσουν εσένα και την οικογένεια σου! Ακόμη τώρα μπορεί να σκεφτείς πώς μια αλλαγή και σε επαγγελματικό επίπεδο είναι αυτό που ζητάς.

Λέων: συζητήσεις ρουτίνας μπορεί αν οδηγήσουν τώρα σε μια έκρηξη νέων ιδεών με αυτή την Πανσέληνο στον οίκο της επικοινωνίας σου! Ένα απλό σου σχόλιο μπορεί να προκαλέσει άπειρες αντιδράσεις και εσύ δεν αποκλείεται να έχει διάφορε εκρήξεις! Μην ξεχνάς και εδώ πως η υπομονή είναι αρετή και καλά θα κάνεις να αποφύγεις τους τσακωμούς.

Παρθένος: η Πανσέληνος αυτή στον τομέα του εισοδήματος σε βάζει στο τρυπάκι να εξερευνήσεις τα οικονομικά σου και να εστιάσεις στα θετικά. Αυτή η ξαφνική αφύπνιση που σου προκαλεί φρόντισε να οδηγήσει σε ένα προγραμματισμό παρά σε ένα αλόγιστο σκόρπισμα χρημάτων!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη