Φωτιά στα ερωτικά σου με την Αφροδίτη στον Κριό

21.03.2013
Όταν η Θεά της ομορφιάς και του έρωτα, περνάει στον Κριό της φωτιάς στις 21 του μήνα προετοιμάσου για την πιο καυτή πλευρά του έρωτα!

Οι … «παγίδες» που κρύβει αυτή η περίοδος είναι ότι μπορεί να σε αποπλανήσει η πρόκληση του να ερωτευτείς αυτό το διάστημα περισσότερο από το να ερωτευτείς το συγκεκριμένο άτομο που έχεις απέναντι σου.

Τώρα βάζεις σε πρώτο πλάνο την διαίσθηση σου και είσαι κάπως επιρρεπής σε αυτήν αφού δεν αποκλείεται τώρα να κάνεις βήματα χωρίς να τα σκεφτείς και πολύ αφού η υπομονή δεν είναι από τις αρετές που έχεις αυτό το διάστημα. Τώρα δεν θα…κάθεσαι με τίποτα στ’αυγά σου και επειδή ο Κριός είναι ένα από τα πιο ανταγωνιστικά ζώδια του ζωδιακού και πλέον το θέμα του έρωτα μετατρέπεται τουλάχιστον στο μυαλό σου σε πεδίο μάχης ειδικά αν νιώσεις ότι δεν παίρνεις αυτό που σου αξίζει ή πως για παράδειγμα δεν σου συμπεριφέρεται ο σύντροφος σου όπως θα ήθελες. Τώρα η θεά του έρωτα δείχνει την πιο…φλογερή πλευρά της αφού εσύ μπαίνεις στην διαδικασία να διεκδικήσεις. Τι σημαίνει αυτό; Πλέον διεκδικείς τα ερωτικά σου όλα αυτά που νομίζεις ότι σου αξίζουν.

Τώρα είσαι λιγότερο διατεθειμένη να θυσιάσεις τις ανάγκες σου και να βάλεις πιο «πάνω» τις ανάγκες του άλλου αφού το διάστημα αυτό είναι πιο εποικοδομητικά επιθετικό παρά αρμονικό. Η ανεξαρτησία σου και οι προκλήσεις είναι αυτά που αναζητάς ενώ με κάθε τρόπο αποφεύγεις τις εξαρτήσεις και το να κάθεσαι με …σταυρωμένα χέρια ειδικά όταν σου επιτίθενται. Εξάλλου με τον Κριό να διατάζει όλα γίνονται στα μπαμ. Γνωρίζεσαι, εκδηλώνεις το ενδιαφέρον σου και παίρνετε και οι δύο φωτιά! Το βασικό που έχεις να κάνεις είναι να σκέφτεσαι και πού και πού και τις επιπτώσεις που θα έχει το κάθε τι για σένα και αργότερα και να μην βιαστείς να καταλήξεις σε συμπεράσματα.

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη