Οικογενειακές αστρο-ιστορίες με Άρη & Πλούτωνα

04.04.2013
Άρης & Πλούτωνας φέρνουν τα πάνω-κάτω στα οικογενειακά σου από τα τέλη Μαρτίου!

Ένας επιθετικός Άρης( ο πλανήτης που δείχνει τον τρόπο που ενεργούμε αλλά και της ενέργειας που «βγάζουμε προς τα έξω»- αντιμέτωπος με τον ισχυρό Πλούτωνα-πλανήτης της δύναμης και του πάθους- από τις 26 Μαρτίου σημαίνουν με άλλα λόγια ότι οι οικογενειακές ιστορίες – δηλαδή οι ιστορίες στο σπίτι- τώρα έρχονται στην επιφάνεια. Η αλήθεια είναι ότι θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις θέματα σχετικά με την οικογένεια αυτό το διάστημα οπότε καλό είναι να είσαι όσο γίνεται προετοιμασμένη να σκάψεις βαθιά αυτό το διάστημα. Η ειλικρίνεια είναι μια βασική αρετή που τώρα πρέπει να έχεις ειδικά όταν έχεις να κάνεις με θέματα οικογενειακά που απαιτούν την προσοχή σου.

Ο Άρης και ο Πλούτωνας αντιπροσωπεύουν την δύναμη της θέλησης με τον Άρη να σου υποδεικνύει την πιο παρορμητική και νεανική πλευρά σου ενώ ο Πλούτωνας συμβολίζει την δύναμη που έρχεται καθώς μεγαλώνεις. Τώρα λοιπόν βλέπεις αυτή τη διαφορά της ηλικίας μέσα στο χώρο του σπιτιού όπου οι νεότεροι και οι μεγαλύτεροι, όπως π.χ. οι γονείς και τα παιδιά έχουν πολλά θέματα να λύσουν.

Όποτε Άρης και ο Πλούτωνας συναντιούνται σύντομα ακολουθούν πυροτεχνήματα! Η ένταση αυτή που δημιουργείται αυτό το διάστημα ίσως είναι εποικοδομητική και είναι απαραίτητη έτσι ώστε μετά την έκρηξη να έρθουν άλλες καλύτερες μέρες.

Οι διαφορετικές απόψεις σχετικά με την ανατροφή των παιδιών αλλά και σχετικά με όλο το νοικοκυριό ακόμη και με το πώς θα κουμαντάρεις τα οικονομικά του σπιτιού είναι θέματα που έρχονται στην επιφάνεια και ζητάνε επίμονα την γνώμη σου. Αυτό βασικά είναι κάτι καλό αφού έτσι ξεκαθαρίζεις ο καθένας μέσα στο σπίτι που «στέκεται» αλλά και τώρα μπαίνουν τα «θέλω» του καθενός στην πρώτη γραμμή. Η πρόοδος τώρα θα έρθει εφόσον τα βάλετε όλα κάτω σαν οικογένεια και τα συζητήσετε και όλα θα πάνε τέλεια!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη