Τι σε περιμένει με την Νέα Σελήνη του Απριλίου;

08.04.2013
Η Νέα Σελήνη στον Κριό επηρεάζει κυρίως τα παρορμητικά ζώδια (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) και αναμένεται να προκαλέσει πολλές και μεγάλες αλλά κυρίως θετικές εξελίξεις.

Σημαντικά και αποφασιστικά γεγονότα δεν αποκλείεται να συμβούν αυτό το διάστημα που ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα αλλά εσύ πρέπει να σκεφτείς διπλά πριν αποφασίσεις να προχωρήσεις στην πράξη. Διάβασε παρακάτω πώς θα σε επηρεάσει ανάλογα με το ζώδιο σου για να είσαι προετοιμασμένη!

Κριός: με την Νέα αυτή Σελήνη στο ζώδιο σου καλείσαι να πάρεις αποφάσεις σε όλους τους τομείς. Καλό είναι να είσαι προσγειωμένη και να δρας αργά και αποφασιστικά σε όλους τους τομείς. Το βασικό τώρα είναι πως πλέον παίρνεις την κατάσταση στα χέρια σου!
Ταύρος: τώρα κάποιοι από τους φόβους απομυθοποιούνται πλήρως ενώ προσφέρεις τη βοήθεια σου υλική ή ηθική και αμείβεσαι από το ...σύμπαν γι’αυτό, ενώ όλα πάνε πολύ καλύτερα.

Δίδυμοι: τα νέα σου σχέδια φέρνουν στο προσκήνιο νέα ενδιαφέροντα και σου ανοίγουν νέες πόρτες σε πολλούς τομείς. Τώρα φλερτ και φιλίες ενισχύονται και παίρνουν τα πάνω τους!
Καρκίνος: η καριέρα και η κοινωνική σου καταξίωση βρίσκονται στο προσκήνιο αυτή την περίοδο και εσύ καλά θα κάνεις να δώσεις προσοχή στους κανονισμούς και τους νόμους που απαιτούν προσοχή.

Λέων: κρυμμένες δυνατότητες σου τώρα έρχονται στην επιφάνεια και εσύ αποθεώνεσαι! Τώρα διάφορα άτομα, συγκυρίες και καταστάσεις διευκολύνουν τις επιδιώξεις σου και όλα πάνε από το καλό στο καλύτερο.

Παρθένος: τώρα δημιουργούνται οι κατάλληλες συνθήκες που δημιουργούν ψυχολογική και οικονομική ανάκαμψη! Με άλλα λόγια παίρνεις τα πάνω σου και σου φεύγει το άγχος σιγά-σιγά με αποτέλεσμα να γίνεσαι όλο και πιο παραγωγική!

Ζυγός: πιθανώς τώρα να έχεις κάπως αυξημένα έξοδα και μια γενικότερη ταλαιπωρία με άτομα του περιβάλλοντος σας αλλά τώρα ανασυγκροτείς τις δυνάμεις σου με αυτή τη Νέα Σελήνη και βάζεις καινούργιους στόχους!

Σκορπιός: τώρα βάζεις τα πράγματα κάτω και βλέπεις ποια είναι εκείνα που σε ενδιαφέρουν και ποια όχι. Ανασυγκροτείς τις δυνάμεις σου και οι επιδόσεις σου ενισχύονται, πράγμα που σε ανανεώνει!

Τοξότης: τώρα παίρνεις κουράγιο και γεμίζεις αισιοδοξία πως όλα θα πάνε πολύ καλύτερα πράγμα που βλέπεις και στην πράξη αυτό το διάστημα, οπότε χαμογέλασε ελεύθερα!

Αιγόκερως: η οικογένεια και το σπίτι βρίσκονται στο επίκεντρο πλέον και εσύ παίρνεις δύναμη από το φεγγάρι αυτό για να αντέξεις αλλά και να επενδύσεις σε νέα δυναμικά ξεκινήματα!

Υδροχόος: οι ιδέες που τόσο καιρό έχεις στο μυαλό σου ειδικά αν είναι πρωτοπόρες μπαίνουν τώρα σε εφαρμογή με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Συγγενικές σχέσεις, ταξίδια και μετακινήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα αυτό το διάστημα.

Ιχθείς: τώρα ιδέες που έχεις και θα γεμίσουν το πορτοφόλι σου με ευρώ μπαίνουν σε εφαρμογή! Μέτρησε τα υπέρ και τα κατά και δες αν αξίζει να πάρεις το ρίσκο!

Πηγή: Αstra &Orama, Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη