Πώς σε επηρεάζει η Πανσέληνος του Απριλίου;

22.04.2013
Μια ακόμη Πανσέληνος και μια σεληνιακή έκλειψη στις 25 του μήνα στον Σκορπιό, έρχεται να σου ταράξει λιγάκι τα ήρεμα νερά σου αυτό το διάστημα

Λίγη ένταση σε σχέσεις και συνεργασίες είναι κάτι που θα συνηθίσεις αυτές τις μέρες αλλά για να μάθεις περισσότερα διάβασε περισσότερα για το πώς θα σε επηρεάσει ανάλογα με το ζώδιο σου.

Κριός: τόκοι, φόροι ασφάλειες και συντάξεις ή δάνεια τώρα έρχονται στο προσκήνιο με αυτή την Πανσέληνο και θέματα κληρονομικά τώρα έρχονται την επιφάνεια. Τα οικονομικά σου γενικά θέλουν μια προσοχή και αν είσαι λίγο μετρημένη με τα έξοδα σου τώρα όλα θα πάνε τέλεια.

Ταύρος: οι αντοχές σε σχέσεις και συνεργασίες τώρα βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής σου. Τώρα όποια σχέση ή συνεργασία δεν μπορεί να συνεχίσει ως έχει θα αλλάξει μορφή ή θα κλείσει τον κύκλο του ενώ καλά θα κάνεις να δώσεις προσοχή στις ανταγωνίστριες σου!

Δίδυμοι: το κλίμα στη δουλειά σου γίνεται κάπως πιο βαρύ και τώρα βλέπεις τις διαφορές ανάμεσα σε σένα και τους γύρω σου ενώ ανταγωνιστές μπορεί να σου κάνουν ζημιά. έχει λοιπόν τα μάτια και τ’αυτιά σου ανοιχτά.

Καρκίνος: φλερτ και φιλία τώρα μπερδεύονται λιγάκι και φρόντισε να μην τα μπουρδουκλώσεις και δημιουργηθούν θέματα. Με λίγη προσοχή σε ποιους εμπιστεύεσαι όλα θα πάνε μια χαρά.

Λέων: αυτή η σεληνιακή έκλειψη και η Πανσέληνος στον Σκορπιό δεν αποκλείεται να ενισχύσει τις διαφορές σου με κάποια μέλη της οικογένειας σου και πλέον βλέπεις τις υποχρεώσεις σου να αυξάνονται κατακόρυφα. Προστάτεψε την υγεία σου και απόφυγε κάθε ρίσκο αυτό το διάστημα αν μπορείς.

Παρθένος: η επικοινωνία με αδέρφια, ξαδέρφια και γενικά με το σόι δεν περνάει τώρα την καλύτερη της φάση και εσύ καλείσαι να παραμείνεις όσο πιο ψύχραιμη μπορείς. Δώσε μια κάποια προσοχή στις μετακινήσεις του τώρα και δεν έχεις να αγχώνεσαι για τίποτα.

Ζυγός: η διάθεση σου και τα οικονομικά σου πλήττονται λιγάκι αυτό το διάστημα και καλά θα κάνεις να είσαι μετρημένη στις απαιτήσεις και τις αντιδράσεις σου.

Σκορπιός: τώρα αλλάζουν πολλά στα αισθηματικά αλλά και στα επαγγελματικά σου. Τώρα σκέφτεσαι και τα βάζεις κάτω στα προσωπικά σου αφού πολλές διαφορές μπορεί ξαφνικά να προκύψουν με το άλλο σου μισό ενώ επαγγελματικά έχει τα μάτια σου ανοιχτά προς όλες τις κατευθύνσεις αφού γενικά καλό είναι να είσαι alert τώρα.

Τοξότης: η υγεία και η εργασία μαζί με τις σχέσεις με τους συγγενείς και τους συνεργάτες σου περνάνε τώρα από μια φάση...περίεργη αφού ο εκνευρισμός δεν λείπει. Εσύ καλά θα κάνεις να φροντίσεις να είσαι όσο πιο ψύχραιμη μπορείς για να περάσει κάπως αναίμακτα αυτό το διάστημα.

Αιγόκερως: η συναισθηματική φόρτιση δεν θα λείψει αυτές τις μέρες και καλά θα κάνεις να περιμένεις κάποιους τσακωμούς με ένα φίλο ή μια φίλη σου ή με τον σύντροφο σου. Εσύ για να μην ρίξεις λάδι στην φωτιά σκέψου πριν μιλήσεις και δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.

Υδροχόος: σε οικονομικό και συναισθηματικό επίπεδο τι να κάνουμε, τραβάς τα ζόρια σου. Ο άξονας καριέρα-οικογένεια σε απασχολεί είτε γιατί μπορεί να σκέφτεσαι πώς είναι δυνατόν να συνδυαστούν αυτά τα δύο είτε απλά γιατί τρέχεις να τα προλάβεις. Υπομονή και όλα θα περάσουν!

Ιχθείς: συναισθηματική φόρτιση περιλαμβάνει το... αστρολογικό μενού του μήνα για σένα. Μην πανικοβάλλεσαι γιατί δεν υπάρχει λόγος αφού τα όποια εμπόδια συναντάς τώρα ξεπερνιούνται με ευκολία αργότερα.

Πηγή: Astra& Orama, Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη