Tα καλύτερα έρχονται με την Αφροδίτη στον Ταύρο

16.04.2013
«Κάποιες φορές οι άνθρωποι είναι όμορφοι. Όχι στην εμφάνιση. Όχι με αυτά που λένε. Απλά γιατί είναι αυτοί που είναι», λέει ο Μάρκους Ζούσακ και τώρα με την Αφροδίτη στον Ταύρο καταλαβαίνεις τι εννοεί

Η θεά της Αφροδίτης και του έρωτα επιτέλους εγκατέλειψε στις 15 του μήνα τον Κριό και επιστρέφει σπιτάκι της! Τώρα λοιπόν όλες οι γήινες όψεις σου τονώνονται, παίρνεις τα πάνω σου και βρίσκεις ξανά τον αισθησιακό και σεξουαλικό εαυτό σου.


Η Αφροδίτη στον Ταύρο είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να πάρεις τώρα. Η Αφροδίτη τώρα έχει τη δυνατότητα να λάμψει στο δικό της ζώδιο και να …κάνει παιχνίδι στα λιμέρια της και να σε εμπνεύσει να κάνεις υπομονή, να έχεις επιμονή σε όλα αυτά που θέλεις να πετύχεις και πίστη σε όλους αυτούς που αγαπάς και σε αγαπούν. Η μετάβαση από το «εγώ» στο «εμείς» θα… «βγάζει μάτι» τώρα που η Αφροδίτη επιστρέφει «σπίτι» της. Τώρα μπαίνεις στη διαδικασία να σκεφτείς τον σύντροφο σου και τις ανάγκες του και να σκεφτείς το «εμείς» περισσότερο από το «Εγώ».

Τώρα η επιθυμία σου να ικανοποιήσεις τις αισθήσεις σου και να νιώσεις τον αισθησιασμού του Ταύρου να σε συνεπαίρνει είναι αυτό που φέρνει μαζί της η Αφροδίτη στον Ταύρο. Τώρα…κόβεις ταχύτητα και εκτιμάς κάθε λεπτό με τον σύντροφο ή την οικογένεια σου ακόμη και αν ο κόσμος καίγεται και εσύ νιώθεις λιγάκι σαν την βαρκούλα που αρμενίζει. Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα που ζούμε καθημερινά εσύ νιώθεις να πατάς γερά στα πόδια σου και να ευλογείς τον Ταύρο!

Τώρα βάζεις στόχους και έχεις την επιμονή και κυρίως την επιμονή να νικήσεις τα εμπόδια και να μην τα εγκαταλείψεις αν δεν τους πετύχεις! Μπράβο! Ο Ταύρος εξάλλου είναι από τα πιο αφοσιωμένα ζώδια και αυτό έχει αντίκτυπο σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Τώρα μπορείς να είσαι ξεκάθαρη για το πώς αισθάνεσαι και το τι θέλεις από την ζωή σου. Γίνεσαι και λίγο πεισματάρα – συνεπακόλουθο της Αφροδίτης στον Ταύρο- αλλά ποιος πραγματικά νοιάζεται γι’αυτό όταν εσύ είσαι στα καλύτερα σου και … «φυσάς»;

Eπιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη