Το "ξύπνημα" των αισθήσεων με τον Ήλιο στον Ταύρο

24.04.2013
Τώρα σιγά-σιγά αλλάζεις από μέσα προς τα έξω και ο Ήλιος στον Ταύρο σου δείχνει τον δρόμο για να απολαύσεις και να αγαπήσεις το σώμα και το πνεύμα σου!

Ο Ήλιος γενικά αναφέρεται στον εαυτό μας σε αυτό που είμαστε και θα γίνουμε σιγά-σιγά. Οι αρχές μας, η εξουσία είναι όλα αυτά θέματα που “Αγγίζει” ο Ήλιος. Όταν λοιπόν ο Ήλιος μετακινείται στον Ταύρο από τις 19 του μήνα, θυμόμαστε να ηρεμήσουμε, να "κόψουμε" ρυθμούς και να βρούμε ξανά τον εαυτό μας.

Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα που όλοι οι πλανήτες κόλλησαν στον Κριό ήρθε η σειρά του Ταύρου για να αρχίσουμε να νιώθουμε τόσο το σώμα όσο και την ψυχή μας και να ακούμε λιγάκι τις αισθήσεις μας. Τώρα είναι πραγματικά η ώρα να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε την στιγμή.

Τώρα αποφασίζεις να κάνεις δραστηριότητες που πάντα ήθελες για να νιώσεις και ωραία στο σώμα σου. Ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο της γης πράγμα που σημαίνει ότι έχεις και μια πεισματάρα πλευρά που θα βγει προς τα έξω, οπότε τώρα είναι μια καλή ευκαιρία να “δουλέψεις” λιγάκι την ευελιξία σου. Εξάλλου μην ξεχνάς πως ο αισθησιακός Ταύρος, με την Αφροδίτη να τον κυβερνάει έρχεται σε αντίθεση με τον Κριό και τον κυβερνήτη του τον Άρη όπου σχετίζεται με την ανταγωνιστικότητα, την ιδιωτικότητα και τον εγωισμό. Η Αφροδίτη μην ξεχνάς ότι αποζητάει την ένωση και την ευχαρίστηση και τώρα σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με τις αισθήσεις σου, οπότε μη βιαστείς.

Πλέον αρχίζεις και νιώθεις πως συνδέεσαι με την "γήινη" πλευρά σου και διαλέγεις αυτό που νομίζεις πως είναι το σωστό παρά αυτό που ταιριάζει τέλεια στις αξίες σου.

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη