Πώς σε επηρεάζει η Νέα Σελήνη του Μαΐου;

10.05.2013
Μια ακόμη Νέα Σελήνη έρχεται αύριο για να σε ταράξει και να ξεκινήσει ένας νέος κύκλος στη ζωή σου!

Απλά αυτή η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται μαζί με την έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο και στην ουσία είναι μια υπενθύμιση να κάνεις ένα βήμα πίσω και να σκεφτείς πριν προχωρήσεις μπροστά. Διάβασε παρακάτω πώς θα σε επηρεάσει ανάλογα με το ζώδιο σου για να είσαι προετοιμασμένη!

Κριός: όταν τόσα αστρολογικά φαινόμενα συμβαίνουν στον δεύτερο οίκο σου των πόρων καλείσαι να βρεις νέα ταλέντα και να τα αναπτύξεις αφού ακόμη και το να επενδύσεις σε νέες ιδέες και καταστάσεις θα δεις ότι θα σε ανταμείψει στο μέλλον και αφετηρία θα είναι αυτή ακριβώς η περίοδος!

Ταύρος: αν και γενικά νιώθεις πολύ άνετη με την εμφάνιση σου, τώρα είναι μια φάση που θα σκεφτείς να κάνεις διάφορες αλλαγές στην εμφάνιση αλλά και στη συμπεριφορά σου. Μπορεί να σου φαίνεται πολύ οδυνηρό το να αφήσεις μια σχέση ή μια δραστηριότητα που σου δίνει την απαραίτητη ασφάλεια όμως το πιο πιθανό είναι κάτι από όλα αυτά που σε κάνουν να νιώθεις ασφάλεια σε κάνουν να κάνουν να μένεις στάσιμη και έτσι αντιλαμβάνεσαι πώς η αλλαγή είναι ότι πιο σωστό μπορείς να κάνεις για τον εαυτό σου.

Δίδυμοι: στον 12 οίκο σου της πνευματικότητας αυτή η Ηλιακή έκλειψη σε βάζει στο τρυπάκι να σκεφτείς αν έχεις κάνει κάποια πρόοδο σε αυτόν τον τομέα. Ίσως περίεργα πράγματα να σου συμβαίνουν και εσύ πρέπει να αξιολογήσεις αυτόν τον τομέα της ζωής σου και να πράξεις ανάλογα.

Καρκίνος: οι σχέσεις με τους φίλους και τους συναδέλφους σου είναι λίγο περίπλοκες αυτές τις μέρες στον ενδέκατο οίκο σου των γκρουπ. Έχει και η πίστη τα όρια της οπότε καλά θα κάνεις να μην δώσεις και πάρα πολλά αν δεν έχεις σκοπό να πάρεις κάτι πίσω. Το να είσαι αφοσιωμένη σε ένα σκοπό είναι τέλειο αλλά ο ρόλος σου στην ομάδα δεν αποκλείεται να αλλάξει. Για κοίταξε να βρεις νέο στόχο και θα δεις πόσο καλά θα νιώσεις!

Λέων: μήπως έχει κουραστεί πολύ τελευταία και είναι ώρα να χαλαρώσεις λιγάκι; Η καριέρα σου τώρα επηρεάζεται και εσύ έχεις την τάση να παίρνεις όλο και περισσότερες ευθύνες στους ώμους σου. Προσπάθησε να μην πιέζεσαι τόσο με στόχους για να νιώσεις να χαλαρώνεις έστω και λίγο.

Παρθένος: πράγματα που πίστευες βαθιά ίσως τώρα αλλάξουν λίγο αφού τώρα αποκτάς μια νέα φιλοσοφία που ίσως τώρα σου φαίνεται τελείως εξωπραγματική. Ίσως πλέον αλλάξει τελείως ο τρόπος σκέψης σου και δεις τα πράγματα τελείως διαφορετικά.

Ζυγός: επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις αναζητούν αρμονία και ηρεμία αν και κάποιες φορές το τίμημα που πρέπει να πληρώσεις για να τα έχεις αυτά είναι πολύ υψηλό. Οικονομικές και συναισθηματικές συμμαχίες έρχονται στο προσκήνιο και ίσως τώρα μια αλλαγή στους συνεργάτες σου κάνει πολύ καλό.

Σκορπιός: τα συναισθηματικά σου βρίσκονται στο επίκεντρο αυτό το διάστημα και επικεντρώνεσαι σε κάποια σημεία στην σχέση που έχεις τώρα ή σε μια σχέση που πρόκειται να ξεκινήσεις. Οι πεισματάρηδες άνθρωποι μπορεί να μην σου ταιριάζουν, όμως γιατί δεν προσπαθείς να τους κινητοποιήσεις λιγάκι; Αν όμως κάποιος δεν είναι αφοσιωμένος στο να προσπαθήσει μπορεί να χρειαστεί να το αποχαιρετήσεις από τη ζωή σου.

Τοξότης: η επιμονή σου στην δουλειά, τον στόχο ή στο να αναπτύξεις μια δεξιότητα μπορεί να είναι καλή όμως δεν είναι αρκετή για να σου φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Αν βλέπεις ότι όλο προσπαθείς και δεν βγαίνει κάτι τουλάχιστον στα επαγγελματικά, μήπως να στρέψεις αλλού την προσπάθεια σου;

Αιγόκερως: τώρα δείχνεις την δημιουργικότητα σου και την εκφράζεις ενώ δεν αποκλείεται τώρα να έχεις ένα δέσιμο με ένα παθιασμένο άτομο και μπορεί να αποτελέσει την έμπνευση για να γίνεις πετυχημένη ή πιο ευτυχισμένη στη ζωή σου.

Υδροχόος: οι …ρίζες σου είναι στο προσκήνιο τώρα αφού ασχολείσαι με θέματα που έχουν σχέση με τα παιδικά σου χρόνια αλλά και με τις παλιές σου συνήθειες που πλέον τις κόβεις και βλέπεις πως το να αφήσεις πίσω σου τις παλιές συνήθειες βάζει τις βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον! Ιχθείς: θέματα επικοινωνίας αγγίζει αυτή η περίοδος και εσύ πλέον δεν κρατιέσαι πίσω από τα συναισθήματα σου για να διευκολύνεις τους άλλους. Πες αυτά που σκέφτεσαι ακόμη και αν ενοχλεί τους άλλους και νιώσε πολύ καλύτερα!

Ιχθείς: σου φαίνεται πολύ σημαντικό να εκφράζεσαι με τέτοιο τρόπο ώστε να σε καταλαβαίνουν οι γύρω σου. Όμως αυτή την περίοδο δεν συγκρατείς τον εαυτό σου για να μην φέρεις τους άλλους σε δύσκολη θέση. Λες αυτό που πιστεύεις ακόμη και αν αυτό ενοχλεί κάποιους και νιώθεις τέλεια με τον εαυτό σου!

Eπιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη