Ο Ερμής στους Διδύμους: επικοινωνία στο φουλ

16.05.2013
Και ναι ο πλανήτης της επικοινωνίας- o Ερμής- στους Διδύμους από αύριο σε κάνει να αρχίζεις να μιλάς και να ξεχνάς να σταματήσεις.

Και ναι ο πλανήτης της επικοινωνίας-ο Ερμής- στους Διδύμους από αύριο σε κάνει να αρχίζεις να μιλάς και να ξεχνάς να σταματήσεις. Παθαίνεις μια ψιλο..κρίση με τα γκάτζετς, την τεχνολογία ενώ μια τάση για αναποφασιστικότητα την έχεις αυτές τις μέρες αφού δεν ξέρεις ποιο δρόμο να διαλέξεις, ποιο φαγητό να παραγγείλεις και γενικά η επιρροή των Διδύμων είναι ολοφάνερη.

Τώρα ακόμη και να δεν το συνήθιζες οι λέξεις αποκτούν άλλο νόημα όταν βγαίνουν από το στόμα σου αφού ανακαλύπτεις –ακόμη και αν την είχες ξεχάσει- την χαρά του να μιλάς με τους γύρω σου! Τώρα έχεις μεγάλο ενδιαφέρον για όλες τις πνευματικές δραστηριότητες – που μπορεί να είναι από το γράψιμο μέχρι το να διδάσκεις ή το να μάθεις μια νέα γλώσσα. Τώρα η επικοινωνία είναι must και δεν υπάρχει περίπτωση να μείνεις σιωπηλή. Λες αυτά που σκέφτεσαι σε φίλους, γνωστούς, στον σύντροφο σου αλλά και στην οικογένεια και βγαίνουν από μέσα σου!

Το ζώδιο της διπολικότητας μπορεί να σε επηρεάσει και να είσαι ανάμεσα σε δύο γνώμες αυτό το διάστημα ενώ τώρα σε τρώει η περιέργεια. Δεν αποκλείεται να βρεις τον εαυτό σου να είναι ανάμεσα σε δύο γνώμες πλέον αλλά και να παίζεις με την …φλόγα! Αυτό που σε ενδιαφέρει τώρα είναι να βγάλεις παό μέσα σου όλα αυτά που σκέφτεσαι και πολλές φορές δεν ξέρεις πώς θα βγουν αρκεί να βγουν. Μην φοβηθείς να μιλήσεις ακόμη και αν η αλήθεια που πιστεύεις μοιάζει απίθανη τώρα.

Με τους Διδύμους αυτό που… παθαίνεις είναι να είσαι ανοιχτή σε όλες τις πιθανότητες ακόμη και σε μια ιδέα που δεν σου πέρασε ποτέ από το μυαλό. Τώρα είσαι διαλλακτική όπου κρίνεις πως χρειάζεται και δεν κάθεσαι να σκάσεις κιόλας πάνω από ένα πρόβλημα που προκύπτει!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη