Τι πρέπει να ξέρεις για την Πανσέληνο του Μαΐου;

24.05.2013
Όπως είπαμε αυτόν τον μήνα έχουμε δύο εκλείψεις μία ηλιακή στον Ταύρο που πέρασε και μία σεληνιακή στον Τοξότη που επισημαίνουν το αυτονόητο, την ανάγκη για ευελιξία μπροστά στη μόνη σταθερά στη ζωή μας, τη μεταβολή.

Όπως είπαμε αυτόν τον μήνα έχουμε δύο εκλείψεις μία ηλιακή στον Ταύρο που πέρασε και μία σεληνιακή στον Τοξότη που επισημαίνουν το αυτονόητο, την ανάγκη για ευελιξία μπροστά στη μόνη σταθερά στη ζωή μας, τη μεταβολή. Το χαρακτηριστικό αστρολογικό στοιχείο του Μαΐου είναι οι δύο εκλείψεις. Η πρώτη στις 10 είναι ηλιακή που έγινε στο ζώδιο του Ταύρου και η άλλη που έρχεται η σεληνιακή πραγματοποιείται κατά την πανσέληνο της 25ης Μαΐου στο ζώδιο του Τοξότη, επηρεάζει και τους Διδύμους και θα έχει άμεσα δυσάρεστες συνέπειες στην επικοινωνία.

Η Πανσέληνος αυτή στον Τοξότη, σου δίνει τη δύναμη να πιστέψεις. Τώρα το σε τι θα πιστέψεις δεν έχει σημασία. « Η ελπίδα είναι μια πολύ μεγάλη δύναμη. Μπορεί να μην έχει κάποια μαγεία μέσα της αλλά όταν ξέρεις σε τι ελπίζεις και το κρατάς μέσα σου σαν μια σπίθα , μπορείς να κάνεις αυτά που σκέφτεσαι πραγματικότητα ως δια μαγείας!», λέει η συγγραφέας Λέινι Τέιλορ και κάπως έτσι νιώθεις με αυτή την Πανσέληνο και την σεληνιακή έκλειψη στις 25 του μήνα!

Τώρα βλέπεις ότι το μυαλό σου παίρνει άλλες στροφές, ο κόσμος σου αλλάζει, τα πιστεύω σου, το μυαλό σου αλλά και η καρδιά σου αλλάζει και ταρακουνιέται!


Η έκλειψη και η Πανσέληνος θα δημιουργήσουν ένα χάος που όμως θα έχει αναπλαστικό χαρακτήρα. Όλα εξαρτώνται από το πώς χρησιμοποιούμε το μυαλό μας, Το βασικό που θα σου συμβεί με αυτή την Πανσέληνο είναι ότι δεν ενέχεσαι εύκολα όσους έχουν την προδοσία ή μεγάλες δόσεις κουτσομπολιού μέσα τους και δεν τους μπορεί το σύστημα σου. Τώρα έρχονται στην επιφάνεια οι πιέσεις και ζόρια σου και εσύ καλείσαι να ενεργήσεις υπό πίεση και να αφήσεις πίσω σου οτιδήποτε σε «χαλάει». Ακόμη και αν είσαι από εκείνες που έλεγαν «ναι» σε όλα και έσκυβαν το κεφάλι τώρα παίρνεις αλλιώς τα πράγματα και αλλάζεις νοοτροπία και σκεπτικό και σηκώνεις το κεφάλι ψηλά, πολύ ψηλά όταν τα βρεις με τον εαυτό σου και κλείσεις για πάντα στο ντουλάπι τους δαίμονες σου!