Πώς σε επηρεάζει το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα;

23.05.2013
Το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα θα φέρει την αλλαγή και θα είναι σίγουρα για καλό!


To να πάρεις ένα ρίσκο είναι πιο ασφαλές από τα μείνεις σταθερή σε αυτή τη φάση. Το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα στις 20 του μήνα φέρνει την αλλαγή η οποία με μαθηματική ακρίβεια γίνεται πάντα για καλό.

Ο Ουρανός της ανεξαρτησίας αλλά και της παρόρμησης και της ελευθερίας σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα τον “πλανήτη της αναγέννησης” σε οδηγούν στην αλλαγή θέλοντας και μη!

Τώρα σπάνε τα δεσμά σου και μπορεί να υπάρχει έκρηξη το καλό όμως είναι πως θα υπάρχει και αλλαγή μετά την έκρηξη. Τώρα μετά από πολύ καιρό κάνεις θετικές σκέψεις και σπας τα δεσμά -όποια και όπου και να είναι αυτά- που σε κρατούν κλεισμένη και “μαντρωμένη”. Μια σχέση που δεν οδηγεί πουθενά και μια δουλειά που δεν σου προσφέρει και πολλά πλέον αλλάζουν και μόνο σε καλό μπορεί να σου βγει. Τώρα έχεις φιλοδοξίες και πετυχαίνεις πολλά για εσένα την ίδια αφού πρώτα ξεπεράσεις όλους όσο τους φόβους.

Σίγουρα είναι και απελευθωτικό αλλά και ταυτόχρονα τρομακτικό το να αφήνεις πίσω σου οικείες καταστάσεις για να εξερευνήσεις και να βάλεις στην καθημερινότητα σου καινούργιους Το να μπορέσεις να αφήσεις πίσω σου σχέσεις ή φίλους αλλά και μια δουλειά που πλέον δεν σε καλύπτει και σε “τρώει” σίγουρα δεν είναι εύκολη δουλειά. Αλλά ακόμη και αν καταφέρεις να αλλάξεις τους σταθμούς που ακούς το πρωί ή να αλλάξεις την καθημερινότητα σου έστω και λίγο θα δεις πόσο διαφορετικά θα αισθανθείς.

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη