Τι σε περιμένει με τη Νέα Σελήνη του Ιουνίου;

06.06.2013
Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 8 του μήνα, έρχεται να φέρει νέες λαμπρές ιδέες, διασυνδέσεις και έρχεται να σε βγάλει λίγο από την καθημερινότητα.

Οι επιλογές που έχουμε πολλαπλασιάζονται και τώρα νέες φρέσκιες δυνατότητες μας γεμίζουν μόνο θετική ενέργεια να πας ένα βήμα μπροστά. Παρακάτω θα βρεις περισσότερα ανάλογα με το ζώδιο σου για να είσαι πάντα προετοιμασμένη!

Κριός: τώρα παθαίνεις μια υπερπληροφόρηση, με τους τόσο πολυάσχολους εγκεφαλικά Διδύμους και την Νέα Σελήνη στον τρίτο οίκο σου της επικοινωνίας. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να ξεπεράσεις όλες τις περιττές κουβέντες και να πας κατευθείαν στα βασικά σημεία. Αυτό θα το πετύχεις με κριτική σκέψη και αυτοπεποίθηση και πίστη στην γνώμη σου!

Ταύρος: στον δεύτερο οίκο σου των οικονομικών, η Νέα αυτή Σελήνη αναμένεται να φέρει μαζί και χρήματα από μια εναλλακτική πηγή εσόδων που μπορεί να μην σε κάνει να πλουτίσεις αλλά τουλάχιστον θα σου αποφέρει κάποια έσοδα και θα γεμίσει δημιουργικά τον χρόνο σου! Ίσως τώρα ανακαλύψεις ορισμένα ταλέντα σου που δεν ήξερες πως είχες και θα σε κάνουν αν ανανεωθείς μαθαίνοντας καινούργια πράγματα!

Δίδυμοι: τώρα ανοίγονται μπροστά σου νέα «κανάλια» επικοινωνίας και ειδικότερα όταν και εσύ αλλάζεις τον τρόπο με τον οποίο «περνάς» τα μηνύματα. Τώρα αναζητάς εναλλακτικούς τρόπου να προσεγγίσεις τους γύρω σου και ο «κύκλος» σου μεγαλώνει μαζί με τις επαγγελματικές και προσωπικές γνωριμίες σου.

Καρκίνος: ίσως κάποιες ιδέες αλλά και ορισμένοι άνθρωποι από το παρελθόν σου έρθουν ξανά στην επιφάνεια, όμως εσύ καλείσαι πλέον να διαλέξεις. Σίγουρα δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν σου και τα πιστεύω σου όμως καταφέρεις να μετατρέψεις τις οδυνηρές εμπειρίες του παρελθόντος σε νέες προοπτικές σου βγάζουμε το καπέλο!

Λέων: μεγάλη δραστηριότητα με φίλους και μετακινήσεις προβλέπεται με αυτή την Νέα Σελήνη στον 11ο οίκο σου των γκρουπ. Πρόσεξε μην «σκορπίζεσαι» από εδώ και από εκεί και «φιλτράρισε» τους φίλους και τους ανθρώπους που είναι γύρω σου και διάλεξε μόνο εκείνους που σου ταιριάζουν!

Παρθένος: τα επαγγελματικά σου είναι στα φόρτε τους αυτές τις μέρες στον δέκατο οίκο σου της καριέρας. Τα καλά νέα είναι ότι οι διασυνδέσεις σου και οι επαγγελματικές σου ευκαιρίες διευρύνονται. Το θέμα είναι όμως ότι μήπως τελικά αναλαμβάνεις περισσότερες υποχρεώσεις από όσες μπορείς; Καλά θα κάνες επειδή είσαι και τελειομανής να μην αναλάβεις περισσότερα από αυτά που μπορείς για να διατηρήσεις τα υψηλά σου στάνταρντ.

Ζυγός: στον 9ο οίκο σου της περιπέτειας η Νέα Σελήνη σε βάζει σε τρυπάκια ταξιδιάρικα αφού το μυαλό σου γυρίζει σε ταξίδια και εκδρομές. Τώρα σε τρώει η περιέργεια για να μάθεις και να γνωρίσεις τον κόσμο αλλά πρόσεξε μην σπαταλήσεις εκεί όλη σου την ενέργεια και αποπροσανατολιστείς από άλλα θέματα που έχουν μεγαλύτερη σημασία.

Σκορπιός: τώρα οι πιθανότητες να βρεις οικονομικούς ή συναισθηματικούς συντρόφους μεγαλώνουν με την Νέα Σελήνη στον 8ο οίκο σου που σε ωθεί να μοιράζεσαι. Αν και είσαι ευέλικτη γενικά δεν χρειάζεται να τα παίρνεις και όλα προσωπικά. Μπορεί πολλοί να θελήσουν να σε πικάρουν με τα λόγια τους εσύ όμως καλά θα κάνεις να ψάξεις να βρεις τα πιο βαθιά νοήματα στις σχέσεις σου.

Τοξότης: οι σχέσεις είναι στο μικροσκόπιο αυτό το διάστημα με όλη αυτή την κίνηση στον οίκο σου της συντροφικότητας. Το ότι προσελκύεις πολύ διαφορετικά άτομα σε ανανεώνει τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά, ενώ αν επιμείνεις στην γνώμη σου τότε σίγουρα θα την ακούσουν και οι γύρω σου.

Αιγόκερως: τώρα με όλες αυτές τις διαφορετικές επιρροές που αντλείς από τους Διδύμους, αναγκάζεσαι να βρεις διαφορετικούς τρόπους για να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις αλλά και να κάνεις τη δουλειά σου. Το θέμα όμως είναι πως αυτές οι υποχρεώσεις και δραστηριότητες που έχεις καθημερινά δεν αποκλείεται να σε πνίξουν τώρα και καλά θα κάνεις αν το σκεφτείς πριν προσθέσεις κάτι ακόμη στο ήδη φορτωμένο πρόγραμμα σου!

Υδροχόος: παιχνίδια και διασκέδαση σου παίρνουν τώρα το μυαλό και δεν αποκλείεται να είσαι επιρρεπής στο φλερτ. Σκέψου απλά ότι είναι οκ το να περνάς καλά απλά πρόσεξε μην παρεξηγηθείς από ορισμένους.

Ιχθείς: οι συναισθηματική και οικογενειακή σας ζωή μπορεί να …έχει κίνηση πράγμα που σημαίνει ότι αυτή η υπερκινητικότητα στο σπίτι μπορεί να είναι καθησυχαστική για εσένα ή απλά να σε εξαντλήσει συναισθηματικά και ψυχολογικά. Καλά θα κάνεις να αποφύγεις τις σοβαρές δεσμεύσεις αν δεν έχεις πρώτα μελετήσει προσεκτικά τα θέματα που σε απασχολούν.

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασακη