Η σύνοδος Αφροδίτης-Δία απογειώνει τα ερωτικά σου

27.05.2013
H αγάπη είναι σαν μια φιλία που παίρνει φωτιά και αυτή την εβδομάδα, αισθάνεσαι να φλέγεσαι! Από τις 28 και μετά η πιο τυχερή και ερωτική όψη της Αφροδίτης παρέα με την γενναιόδωρη όψη του Δία κάνουν θαύματα

Όταν η σύνοδος αυτή συμβαίνει στο ζώδιο των Διδύμων τότε οφείλεις να είσαι προετοιμασμένη να αγαπήσεις την πιο χαλαρή πλευρά στα ερωτικά σου και αν είναι δυνατόν ακόμη και να καθυστερήσεις τις πιο σοβαρές συζητήσεις.

Το ζώδιο των Διδύμων, σε προκαλεί να τα δεις όλα διπλά όπως ακριβώς είναι και το χαρακτηριστικό του ζωδίου. Είσαι μόνη; Το πιο πιθανό είναι τώρα να έχεις πάνω από έναν ενδιαφερόμενους η ακόμη και σχέσεις, οπότε κράτησε “ανοιχτές” τις επιλογές σου και ευχαριστήσου το. Διασκέδασε, φλέρταρε και μην βιαστείς να δεσμευτείς. Αν είσαι δεσμευμένη, τότε νέες εμπειρίες σε αναζωογονούν!

Ο αέρας το στοιχείο των Διδύμων στην ουσία προσδιορίζει πως η συζήτηση ναι μεν είναι το κλειδί και στα αισθηματικά σου, αλλά δεν πρόκειται για σοβαρές και “βαριές” κουβέντες. Αν σκέφτεσαι να μιλήσεις σε αυτόν που σε ενδιαφέρει για το πώς αισθάνεσαι, τώρα είναι η κατάλληλη ώρα για να το κάνεις απλά μην μπεις κατευθείαν στα ...βαριά. Στείλε πρώτα ένα μήνυμα, ένα mail ή κάτι που να τον προετοιμάζει και κάνε την κουβέντα όσο πιο χαλαρά μπορείς.

Η συντροφικότητα είναι το θέμα...των ημερών με αυτή την σύνοδο στο ζώδιο των Διδύμων και εσύ καλείσαι να περάσεις ποιοτικά τον χρόνο με τον σύντροφο ή τον άντρα σου και να γεμίσεις θετική ενέργεια.

Εξάλλου η λατρεία του Δία για την περιπέτεια αλλά και τα ταξίδια και όλα τα ...”ξένα” πράγματα μετατρέπονται σε εξωτικά ταξίδια στο μυαλό σου και ετοιμάζεσαι να κλείσεις το ταξίδι που ονειρευόσαστε από καιρό με τον σύντροφο σου αλλά ποτέ δεν το κάνατε. Φέτος λοιπόν ετοιμάζεις βαλίτσα και τώρα κλείνεις τα εισιτήρια με την σύνοδο αυτή!

Τώρα ακόμη και οι συζητήσεις που κάνεις με τον αγαπημένο σου είναι πιο...”ελαφρές” αφού θέλεις να μάθεις περισσότερα για εκείνον και έχεις την όρεξη να ανακαλύψεις όσα περισσότερα μπορείς. Τώρα βλέπεις ότι σίγουρα υπάρχουν κάποιες διαφορές σε μικροπράγματα αλλά το σημαντικό είναι να συμφωνείτε στα ...μεγάλα και σοβαρά!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη