2014: Πώς τα άστρα ευνοούν τα επαγγελματικά σου

20.01.2014
Το ξεκίνημα μιας νέας χρονιάς πάντα φέρνει μαζί του την αισιοδοξία. Το 2014 είναι εδώ για να φέρει θετικές αλλαγές στα επαγγελματικά σου σε γενικές γραμμές.

Διάβασε παρακάτω ανάλογα με το ζώδιο σου τι σε περιμένει.

Κριός: μεταξύ Ιανουαρίου και Ιουνίου, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις καλύτερες ισορροπίες ανάμεσα στα επαγγελματικά και τα προσωπικά σου. Από τον Ιούλιο και μετά ο Δίας φέρνει την τύχη με το μέρος σου αρκεί να χρησιμοποιήσεις με σωστό τρόπο την δημιουργικότητα σου!

Ταύρος: Ο Ανάδρομος Ερμής στον τομέα της καριέρας σου τον Φεβρουάριο θα σε βάλει στο τρυπάκι να ξαναδείς τα επαγγελματικά σου πλάνα. Ο επιθετικός Άρης σε βάζει να επαναδιοργανώσεις την επαγγελματική σου καθημερινότητα μεταξύ Μαρτίου και Μαϊου.

Δίδυμοι: έχεις πολλές ευκαιρίες φέτος να αυξήσεις το εισόδημα σου από τον Ιανουάριο μέχρι τον Ιούλιο με την παρουσία του Δία στον οικονομικό σου τομέα. Εξέλιξε τις ικανότητες σου, πες “ναι” σε καινούργιες δουλειές και η αφοσίωση σου θα σου αποφέρει καρπούς τον Αύγουστο.

Καρκίνος: τυχαίες αλλά πολύ καλές ευκαιρίες σου παρουσιάζονται από τα μέσα του Φεβρουαρίου μέχρι το τέλος του Απριλίου και από τα μέσα του Σεπτεμβρίου μέχρι τις αρχές του Οκτωβρίου. Αυτή μπορεί να είναι για σένα η χρονιά που θα αλλάξει πολύ η ζωή σου επαγγελματικά.

Λέων: οι πόρτες σου ανοίγουν διάπλατα στα επαγγελματικά σου καθώς ο Δίας κάνει βόλτες στο ζώδιο σου τον Ιούλιο. Προσπάθησε να ξεφύγεις από όσα ξέρεις και ετοιμάσου να μάθεις νέα πράγματα και να φανεί η αξία σου.

Παρθένος: οι φίλοι είναι το κλειδί της επιτυχίας σου και εσύ καλάθα κάνεις να προωθήσεις τα ταλέντα σου μέσα από τον κύκλο σου! Ο ανάδρομος Ερμής στον τομέα της καριέρας σου τον Ιούνιο θα σε βάλει να ξαναδείς ποιοι είναι οι στόχοι σου. Η Αφροδίτη σε βοηθάει να αφήσεις θετικές εντυπώσεις τον Ιούλιο.

Ζυγός: ο Δίας σε προσκαλεί να προχωρήσεις επαγγελματικά ενώ Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο σου μπορεί να ρίχνει φως στους φόβους και τις ανασφάλειες σου. Πάρε μια απόφαση με γνώμονα το τι είναι σημαντικό για εσένα και όχι για τους άλλους. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται από τον Αύγουστο!

Σκορπιός: ένας μαγικός χρόνος ξεκινάει επαγγελματικά και εσύ συγκεντρώνεσαι στο training,τα ταξίδια και τους επαγγελματικούς σου στόχους. Μόλις ο Δίας μπει στα επαγγελματικά σου θα είσαι έτοιμη να κάνεις ένα βήμα παρακάτω στην καριέρα σου!

Τοξότης: πάρε όσο χρόνο χρειάζεσαι για να ξεκαθαρίσεις τι είναι σημαντικό για εσένα αυτή τη χρονιά επαγγελαμτικά.Τα λεφτά,η εξέλιξη, το να μάθεις νέα πράγματα ή το να είσαι σε ένα ευχάριστο και δημιουργικό περιβάλλον; Η οικονομική ασφάλεια είναι αυτό που σε ενδιαφέρει μέχρι τον Ιούλιο.

Αιγόκερως: τη νέα χρονιά βρίσκεις την ισσοροπία ανάμεσα στην αυτοπεποίθηση και το κουράγιο και την περίοδο που ο Ερμής είναι ανάδρομος -Απότην πρώτη Μαρτίου μέχρι 20 Μαϊου- τα κίνητρασου είναι στο μικροσκόπιο.

Υδροχόος: το κλειδί της επαγγελματικής σου επιτυχίας το 2014 είναι το να κάνεις αργά και σταθερά βήματα. Ο΄Αρης και ο Κρόνος στον τομέα της καριέρας σου τον Αύγουστο είναι ένα σημαντικό γεγονός. Μια σημαντική ευκαιρία παρουσιάζεται επαγγελματικά και εσύ καλείσαι να πάρεις μια απόφαση σχετικά με το επαγγελαμτικό σου μέλλον.

Ιχθείς: Μια νέα εποχή ξεκινάει για την καριέρα σου τώρα που μπορεί να ξεκινήσεις να ασχολείσαι με κάτι καινούργιο τώρα. Το μόνο σίγουρο είναι πως έχεις πολλά να κάνεις!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη