Ο Ήλιος στον Υδροχόο σου φέρνει χαρά

16.01.2014
Ο Ήλιος στον Υδροχόο στις 19 του μήνα σου δίνει μια έξτρα ώθηση να χαρείς με τους φίλους και τις παρέες σου και να είσαι πραγματικά ο εαυτός σου.

Αυτή η όψη σου θυμίζει να βγάλεις από το συρτάρι την αυθεντικότητα σου μιας και ο Υδροχόος αντιπροσωπεύει καταστάσεις και πράγματα που είναι αυθεντικά και οι επόμενες 4 εβδομάδες σε θέλουν να ανακαλύπτεις τα ταλέντα και τις δεξιότητες σου!

Στη διάρκεια αυτού του μήνα θα γνωρίσεις ή απλά θα βρεθούν στο δρόμο σου και άλλοι άνθρωποι που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με εσένα. Ο Ήλιος είναι αυτός που αντιπροσωπεύει την ανθρωπότητα και σου δείχνει τον δρόμο για να συνδεθείς με τους γύρω σου. Με τον Ήλιο στον Υδροχόο χρησιμοποιείς όσο μπορείς περισσότερο τις ικανότητες σου στην εργασία σου και αυτό είναι κάτι που θα σου αποφέρει καρπούς. Το βασικό της συγκεκριμένης περιόδου αλλά και γενικά του 2014 είναι ο εαυτός σου και ο τρόπος που θα καταφέρεις να πετύχεις όλα όσα θέλεις στην ζωή σου.

Η ομαδικότητα και γενικά η ομαδική δουλειά ευνοείται ιδιαίτερα αυτή την περίοδο και αν έχεις ικανότητες που μπορούν να ευνοήσουν τους γύρω σου τώρα είναι η περίοδος να τις αξιοποιήσεις!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη