Ιχθείς: τι να περιμένεις τον μήνα των γενεθλίων σου

24.02.2014
Ο μήνας των γενεθλίων σου είναι εδώ και εσύ αναρωτιέσαι τι σε περιμένει; Η μαγεία που υπάρχει στην ατμόσφαιρα σε κατακλύζει και εσύ γεμίζεις χαρά και αισιοδοξία. Η πίστη σου και οι σκέψεις, τα συναισθήματα σου - όλα όσα δεν είναι χειροπιαστά- σε κυριεύουν και είναι σίγουρα για καλό.

Φαντασία στο φουλ: η φαντασία σου είναι από τα δυνατά σου σημεία! Είσαι πολύ δημιουργική και βασίζεσαι στην διαίσθηση σου αφού είναι και αυτή από τα δυνατά σου σημεία. Οι γνωριμίες τον μήνα αυτό είναι πολλές και καλά θα κάνεις να χρησιμοποιήσει την διαίσθηση σου για να δεις ποιους θα κρατήσεις και ποιοι δεν σου ταιριάζουν και τόσο. Το σίγουρο είναι πως έχεις τη δυνατότητα να νιώσεις τον άλλο και να μπεις στη θέση του αλλά και να βοηθήσεις όποιον ζητήσει την βοήθεια σου αρκεί να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου.

Κάνε κάτι και για σένα: ναι είναι τέλειο το να βοηθάς τον φίλο ή την φίλη που το έχει τόσο πολύ ανάγκη αλλά για σκέψου πότε η τελευταία φορά που έκανες κάτι για τον εαυτό σου; Αν η σκέψη μιας περιποίησης ή ενός μασάζ σε ανεβάζει τι περιμένεις; Μην σπαταλήσεις την ενέργεια σου προσπαθώντας να λύσεις τα προβλήματα των άλλων γιατί τότε δεν θα μείνει καθόλου ενέργεια για να αφιερώσεις στον εαυτό σου.

Σχέσεις: Αρκετά έντονη αλλά και σημαντική είναι η περίοδος του Φεβρουαρίου για εσένα! Η μάλλον υπερβολικά ανεπτυγμένη περηφάνια σου σε εμποδίζει να ζητάς από τους άλλους αυτό που θέλεις να κάνουν για σένα. Γι' αυτό άλλωστε δεν θα λείψουν οι στιγμές έντασης αυτόν το μήνα, γεγονός που πρέπει να προσέξεις. Η ένταση άλλωστε θα μπορούσε να αποβεί επικίνδυνη, ενισχύοντας τυχόν αντιθέσεις σου με άτομα με τα οποία συμβιώνεις ή συνεργάζεσαι. Δεν σε συμφέρουν οι αντιπαραθέσεις, οι έριδες και οι ανατροπές. Από την άλλη, τις επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες σου πρέπει να τις υπερασπιστείς, ακόμα κι αν επηρεάζεσαι από το αρνητικό κλίμα που προκύπτει εξαιτίας της κρίσης. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Φεβρουαρίου θα γίνει αισθητή η βελτίωση στην ερωτική ζωή σου.

Αγαπάς χωρίς να περιμένεις ανταλλάγματα και προσφέρεις την βοήθεια σου σε όποιον την χρειάζεται. Αυτόν τον μήνα κάνε μια εκδρομή με τους φίλους ή τον αγαπημένο σου ακόμη και σαν δώρο για τα γενέθλια σου και θα δεις πως θα χαλαρώσεις και θα εμπνευστείς από τις νέες εικόνες και τα διαφορετικά τοπία. Mια ιδιαίτερη εξοδος στο αγαημένο σου εστιατόριο και ένα ποτό κάπου όμροφα με θέα είναι οι ιδανικές λύσεις για να περάσεις υπέροχα την βραδιά των γενεθλιών σου με το ταίρι σου. Αν είσαι μόνη τότε - ας μην το κρύψουμε λατρέυεις να σε αγαπούν και να σε θαυμάζουν όλοι- ντύσου , στολίσου και βγες με τις κολλητες σου έξω να το κάψεις! Θα είσαι το επίκεντρο της προσοχής σίγουρα!

Ελένη Αναστασάκη