Πώς σε επηρεάζει ο Ερμής στον Υδροχόο;

03.03.2014
Mετά από 3 εβδομάδες χάους, σύγχυσης και μπερδέματος καταφέρνεις να τα φέρεις βόλτα με τον πλανήτη της επικοινωνίας να επανέρχεται σε ευθεία πορεία στις 28 του μήνα. Ε καιρός ήταν!

Νοσταλγία και παρεξηγήσεις έφερε μαζί του ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθείς και οι συναισθηματική μας ζωή έγινε άνω-κάτω αλλά τώρα όλα αλλάζουν με τον Υδροχόο. Μπορεί μέχρι τώρα να σκεφτόσουν πολύ έντονα το παρελθόν και να σε είχε πιάσει μια νοσταλγία αλλά πλέον βλέπεις μπροστά και αλλάζεις σκεπτικό.

Οτιδήποτε τεχνολογικό σε εξιτάρει και δίνει νέα πνοή στην καθημερινότητα σου. Αποθεώνεις τα γκάτζετ τώρα που ο πλανήτης της επικοινωνίας βάζει το μυαλό σου να δουλέψει. Η ...ψηφιακή σου κατάσταση αρχίζει να λειτουργεί τέλεια και το μυαλό σου - ακόμη πιο σημαντικό- είναι ένας υπολογιστής με πολύ πολύ γρήγορο επεξεργαστή. Τώρα “κατεβάζεις” δεδομένα σε όλους τους τομείς: ερωτικά και επαγγελματικά ενώ οι συζητήσεις που κάνεις πιάνουν τόπο και η επικοινωνία με τους γύρω σου κυλάει νεράκι.

Ξαφνικά όλα αρχίζουν να βγάζουν νόημα και εσύ βρίσκεις τους ρυθμούς σου αφού η θολούρα που έφερε στο μυαλό σου το προηγούμενο διάστημα έχει σταματήσει δια παντός.

Βάλε μια τάξη στις σκέψεις σου και θα δεις πως όλα τα πράγματα φτιάχνουν με έναν μαγικό και αποτελεσματικό τρόπο χωρίς να νιώθεις διαρκώς πως τρέχεις σε αγώνες ταχύτητας!