Τι λέει το ζώδιο σου για το πώς θα περάσεις την ημέρα των Χριστουγέννων

14.12.2018
Τι λέει το ζώδιο σου για το πώς θα περάσεις την ημέρα των Χριστουγέννων
Το πρωινό των Χριστουγέννων είναι τόσο μαγικό και νοσταλγικό. Πολύ εύκολα μπορείς να νιώσεις σαν παιδί που θα πάρει το δώρο του, θα αισθανθεί τη ζεστασιά και τη χαρά που φέρνει η εορταστική περίοδος. Ενώ ο καθένας έχει τις δικές του παραδόσεις, μπορεί να σε ενδιαφέρει να μάθεις πώς φανερώνουν τα... άστρα ότι θα πρέπει να περάσεις το φετινό πρωινό των Χριστουγέννων.

Ο Υδροχόος θα κάνει μια λίστα (και θα την ελέγξει διπλά)
Μοναδικός και εφευρετικός ο Υδροχόος έχει ήδη κάνει μια λίστα με πράγματα που αγαπά στο κάθε άτομο του σπιτιού και θα τη διαβάσει το πρωί των Χριστουγέννων. Στοιχηματίζουμε ότι δεν θα σκεφτόσουν ποτέ ότι μια γυναίκα Υδροχόος θα έκανε κάτι τέτοιο το πρωί των Χριστουγέννων.

O Iχθύς θα δώσει όλα τα δώρα
Παρηγορητικός, άνετος και καλός ο Ιχθύς θέλει να δώσει όλα τα δώρα κάτω από το δέντρο, γιατί ακριβώς αυτό θα τον κάνει χαρούμενο. Θέλει να δει το φως στα μάτια όλων αυτών όταν φωνάζει τα ονόματά τους για να τους δώσει το δώρο.

Διάβασε επίσης: Ποιο είναι το ιδανικό χριστουγεννιάτικο δώρο για μια έγκυο

Ο Κριός θα τους ξυπνήσει όλους από νωρίς
Ο δυναμικός και σίγουρος Κριός δεν ντρέπεται για ότι κάνει και αυτό σημαίνει ότι θα έρθει να σας πιάσει από το ώμους το πρωί των Χριστουγέννων για να σας ξυπνήσει, γιατί «τι στο καλό κοιμούνται όλοι ακόμα και ο Άγιος Βασίλης περιμένει στο σαλόνι»;

Ο Ταύρος θα φτιάξει καφέ και ζεστή σοκολάτα για όλους
Αχ, ο Ταύρος! Είστε αγαπητοί και σας αρέσει η πολυτέλεια και ποτέ δεν θα αφήσετε να περάσει το χριστουγεννιάτικο πρωινό χωρίς να ετοιμάσετε άφθονη ποσότητα καφέ και σοκολάτας για να απολαύσετε όλοι μαζί κοντά στο δέντρο. Γι 'αυτό σας αγαπάμε.

Τη χριστουγεννιάτικη μουσική θα την αναλάβει ο Δίδυμος
Το μόνο που θέλουμε για τα Χριστούγεννα είναι έναν Δίδυμο που θα ετοιμάσει τη μουσική λίστα και θα ανεβάσει περισσότερο τη διάθεσή μας στα ύψη. Έτσι δεν είναι;

Δες και αυτό: Χριστούγεννα 2018: 10 ιδέες για πρωτότυπα δώρα που δεν θα κοστίσουν μια περιουσία

Ο Καρκίνος θα ετοιμάσει ένα brunch που θα γλείφεις τα δάχτυλά σου
Ο Καρκίνος - γνωστός και ως «η μητέρα» οποιασδήποτε κατάστασης όπου βρίσκεται - θα είναι απασχολημένος, ετοιμάζοντας το πιο ένδοξο brunch για όλους. Κάθε συγκέντρωση στο σπίτι χρειάζεται έναν Καρκίνο, παιδιά.

Ο Λέων θα σου ζητήσει να μη βγάλεις τη χριστουγεννιάτικη πυτζάμα σου
Τα Λιοντάρια είναι σούπερ δημιουργικοί, αλλά μερικές φορές μπορούν να γίνουν και λίγο αυταρχικοί. Σίγουρα δεν θα φοβηθούν να ζητήσουν από όλους να μείνουν με τις χριστουγεννιάτικες πυτζάμες τους. Και πείτε μας τώρα εσείς. Ξεχνιούνται τέτοιες στιγμές;

Ο Παρθένος θεωρεί must να δει χριστουγεννιάτικες ταινίες το πρωινό των Χριστουγέννων
Ο Παρθένος φροντίζει να προμηθευτεί DVD από το Elf ή το Love Actually ή το Polar Express (ή ένα μαραθώνιο όλων αυτών) έτσι ώστε, μετά το άνοιγμα των δώρων, να μπορεί ο καθένας να δει μια Χριστουγεννιάτικη ταινία.

Ο Ζυγός αναζητά τη χαλάρωση ακόμα και τα Χριστούγεννα
Ο Ζυγός ο οποίος είναι ελεύθερος, πηγαίνει με το ρεύμα και θέλει όλοι να είναι χαρούμενοι και ικανοποιημένοι. Για το πρωινό των Χριστουγέννων δεν έχει σχέδια και απολαμβάνει την απόλυτη χαλάρωση.

Ο Σκορπιός υποδύεται ότι μισεί τις γιορτές αλλά είναι ο πιο καλόκαρδος
Όλοι οι Σκορπιοί είναι του στυλ «οι διακοπές είναι υπερτιμημένες», αλλά στην πορεία μπορεί να σας δώσουν το πιο γλυκό δώρο που σας έχει δοθεί ποτέ.

Αυτό το είδες; Αυτό είναι το δώρο που οι περισσότεροι επιστρέφουν

O Toξότης αφήνει το γάλα και τα μπισκότα έξω για τον Άγιο Βασίλη
Ο αισιόδοξος και χαρούμενος Τοξότης ποτέ δεν θα σταματήσει να βγάζει έξω από το σπίτι του γάλα και μπισκότα για τον Άγιο Βασίλη. Εξάλλου, αυτή είναι μια παλιά παράδοση. Γιατί να τη βαρεθεί;

Ο Αιγόκερως πάντα θέλει να προσφέρει
Οι Αιγόκεροι είναι γνωστοί για την καθοδήγηση και την αποφασιστικότητά τους και θέλουν να βεβαιωθούν ότι οι άνθρωποι που δεν έχουν την άνεση να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα θα μπορέσουν στο τέλος να απολαύσουν τις διακοπές τους. Θα θέλουν πιθανότατα να κάνουν κάποια δωρεά σε κάποιο ίδρυμα ή να προσφέρουν εθελοντικά την εργασία τους σε ένα συσσίτιο. Ο κόσμος χρειάζεται τελικά περισσότερους Αιγόκερους.

Ν. Μ.