Τι σημαίνει αστρολογικά η ηλιακή έκλειψη της 5ης Ιανουαρίου

05.01.2019
Τι σημαίνει αστρολογικά η ηλιακή έκλειψη της 5ης Ιανουαρίου
Μια καινούργια χρονιά έχει τη δύναμη να σε κάνει να πιστεύεις ότι όλα ξαφνικά θα είναι διαφορετικά. Το ρολόι αλλάζει τον χρόνο στις 12, το παρελθόν γίνεται αρχαία ιστορία και υπάρχει μια τόσο μεγάλη ελπίδα για το τι πρόκειται να έρθει. Αλλά, υπάρχει κάτι σημαντικό: Η θετική εξέλιξη δεν θα σου χτυπήσει την πόρτα ως δια μαγείας. Η πειθαρχία και η επιμέλεια απαιτούνται από εσένα, ακόμα και όταν ασχολείσαι με την αστρολογία. Ωστόσο, η ηλιακή έκλειψη του Ιανουαρίου του 2019 θα σε κάνει τόσο νευρική που δεν θα έχεις άλλη επιλογή παρά να αλλάξεις προς το καλύτερο.

Αυτή η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στις 5 Ιανουαρίου θα είναι μερική και θα πάρει επίσης τη θέση μιας Νέας Σελήνης στον Αιγόκερω. Στην ουσία, μια ηλιακή έκλειψη δημιουργεί την επίδραση μιας Νέας Σελήνης. Μια έκλειψη έχει τη δύναμη να αλλάξει εντελώς τη ζωή σου και να σε κάνει να τρέξεις στο μέλλον. Αυτές οι αλλαγές μπορεί να είναι επιλογές που κάνει ο εαυτός σου, ωστόσο, μερικές φορές οι αλλαγές φθάνουν απ’ έξω χωρίς τη συγκατάθεσή σου. Ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει - ακόμα και αν τα αποτελέσματα τα αισθάνεσαι περίεργα και αδικαιολόγητα στην αρχή - όλα αυτά πρέπει να σε καθοδηγήσουν για να φτάσεις στον τόπο που επρόκειτο πάντα να φτάσεις. Πρόκειται να γίνεις το πρόσωπο που πάντα ήσουν να γίνεις.

Διάβασε επίσης: Πέμπτη (!) εγκυμοσύνη έκπληξη για διάσημο, πολύτεκνο ζευγάρι

Προετοιμάσου για εσωτερικές αλλαγές

Κάτι που πρέπει να θυμάσαι σχετικά με την ηλιακή έκλειψη είναι ότι τείνει να αναγγείλει μια εσωτερική αλλαγή και όχι μια εξωτερική αλλαγή. Μπορεί να συνειδητοποιήσεις ότι ήρθε η ώρα να αλλάξεις τη σταδιοδρομία σου ή ότι η σχέση σου δεν σε κάνει πλέον ευτυχισμένη. Ωστόσο, αυτές οι ιδιωτικές αποκαλύψεις συχνά ακολουθούν σύντομα συγκεκριμένες ενέργειες, επειδή σύντομα θα ακολουθήσει μια έκλειψη σελήνης, κάτι που συχνά σημαίνει ότι κάτι τελειώνει. Σε αυτή την περίπτωση, η μερική ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω θα ακολουθηθεί από μια ολική σεληνιακή έκλειψη στον Λέοντα στις 21 Ιανουαρίου.
Θυμήσου ότι για να ξεκινήσει κάτι νέο, πρέπει να πεις αντίο σε κάτι παλιό.

Μπορείς να ολοκληρώσεις οτιδήποτε έχει ρυθμίσει το μυαλό σου

Ο Αιγόκερως είναι ένα βασικό ζώδιο της γης, πρόθυμο να επιτύχει τους στόχους του, να εργαστεί σκληρότερα από οποιονδήποτε άλλον και να παραμείνει σταθερός μπροστά στην αποτυχία. Είναι ένα ζώδιο που καταλαβαίνει την επιμονή και την σκληρή αγάπη. Κατά τη διάρκεια αυτής της ηλιακής έκλειψης, θα καταλάβεις έχεις πραγματικά τη δύναμη να κάνεις ό, τι θέλεις να κάνεις σε αυτή τη ζωή, αρκεί να είσαι διατεθειμένη να κάνεις ό, τι χρειάζεται. Οτιδήποτε θα φαίνεται δυνατό, και με την εμπιστοσύνη του Αιγόκερου και το απαράμιλλο εργασιακό ήθος του, οτιδήποτε θα είναι εφικτό.

Αυτό το διάβασες; Τα 3 ζώδια που δεν διστάζουν να κάνουν σοβαρές συζητήσεις για τις σχέσεις τους

Περίμενε αποφασιστικά να δεις τα πράγματα μέχρι το τέλος

Τα αποτελέσματα μιας έκλειψης έχουν την τάση να διαρκούν έως και έξι μήνες και με την αφοσίωση του Αιγόκερου που σε βοηθά να αρπάξεις το πάθος σου και να μην το αφήσεις να χαθεί, θα θέλαμε να σου πούμε ότι αυτό που θα συμβεί τις προσεχείς εβδομάδες θα είναι σημαντικό. Γιατί έχει τη δυνατότητα να διαμορφώσει το 2019 στο σύνολο.

Είσαι έτοιμη αυτό το νέο έτος για να κάνεις όλη τη διαφορά; Όλοι λένε ότι θα ήθελαν να αφήσουν πίσω τους ό, τι δεν τους ευχαριστεί πλέον και να προχωρήσουν μπροστά, ωστόσο, πόσο συχνά το εννοούν πραγματικά; Είτε είσαι έτοιμη είτε όχι, ήρθε η ώρα να την αντιμετωπίσεις. Μια έκλειψη δεν είναι ποτέ αστείο.