Ποιο είναι το ιδανικό ταξίδι της χρονιάς ανάλογα με το ζώδιο σου (Μέρος Α')

10.01.2019
Ποιο είναι το ιδανικό ταξίδι της χρονιάς ανάλογα με το ζώδιο σου (Μέρος Α')
Συνήθως δύο πράγματα γίνονται στην αρχή κάθε χρόνου: Διαβάζεις κάθε πρόβλεψη για το νέο ωροσκόπιο που μπορείς να βρεις online και ονειρεύεσαι τις επόμενες διακοπές σου, είτε πρόκειται για ένα διήμερο ταξίδι είτε για μια περιπέτεια στο εξωτερικό.

Γιατί λοιπόν να μην συνδυάσουμε και τα δύο;

Εάν είσαι φανατική του ωροσκοπίου, ξέρεις καλά το ζώδιο σου. Γνωρίζεις τις δυνάμεις σου και αποδέχεσαι τις αδυναμίες σου. Αλλά φέτος, αγκάλιασε κάθε ιδιορρυθμία και κάθε υπέροχο θετικό χαρακτηριστικό και ασχολήσου με πράγματα που σε εξιτάρουν περισσότερο, προγραμματίζοντας ένα ταξίδι. Όσο για τους προορισμούς; Δες τι προτείνουν τ' άστρα για κάθε ζώδιο και... εμπνεύσου.

Διάβασε επίσης: Ποιο χριστουγεννιάτικο κοκτέιλ σου ταιριάζει βάσει ζωδίου (Μέρος Α')

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου): Μπαλί, Ινδονησία

Ο Κριός είναι απίστευτα φιλόδοξος, έχει αυτοπεποίθηση και είναι ηγέτης. Τούτου λεχθέντος, μπορείς κυριολεκτικά να πας οπουδήποτε στον κόσμο και να αξιοποιήσεις στο έπακρο το ταξίδι σου. Επειδή είσαι τόσο «πήγαινε, πήγαινε, πήγαινε» κάνε ένα ταξίδι φέτος που θα σε κάνει να πάρεις τα πράγματα χαλαρά και να απολαύσεις κάθε υπέροχη στιγμή.
Φέτος, κατευθύνσου στο Μπαλί.

Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου): Παρίσι, Γαλλία

Ο Ταύρος είναι σχολαστικός οργανωτής και θέλει το χρόνο του για να πάρει τις αποφάσεις του. Ένα ονειρεμένο ταξίδι για τους Ταύρους μπορεί να περιλαμβάνει μια λεπτομερή διαδρομή σε ένα μη χαοτικό περιβάλλον όπου δεν θα νιώθει πίεση. Γιατί λοιπόν να μην προκαλέσεις τον εαυτό σου φέτος;
Προορισμός λοιπόν το Παρίσι! Τι πιο οργανωμένο;

Δίδυμοι (21 Μαΐου - 21 Ιουνίου): Οπουδήποτε στην Ιρλανδία

Οι Δίδυμοι είναι επικοινωνιακοί και αγαπούν την εκμάθηση και την ενημέρωση. Έτσι, σε αντίθεση από τα προηγούμενα δύο ζώδια, σου προτείνουμε να κάνεις ένα ταξίδι που σου επιτρέπει να απολαύσεις όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες.
Φέτος, κάνε ένα ταξίδι κυριολεκτικά οπουδήποτε στην Ιρλανδία. Για μέγιστη επαφή με τους ντόπιους, επισκέψου τις τρεις πόλεις που είναι στη λίστα των πιο φιλικών πόλεων του κόσμου: Κορκ, Γκάλγουεϊ και Δουβλίνο.

Καρκίνος (22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου): Krabi, Ταϊλάνδη

Οι Καρκίνοι αγαπούν την άνεση. Γι 'αυτό τα σπίτια τους είναι γεμάτα με κεριά και ζεστές γωνιές, καθιστώντας το ιδανικό μέρος για χαλάρωση. Αυτό όμως οδηγεί τους Καρκίνους να μην θέλουν να αφήσουν ποτέ την άνεσή τους. Ενώ οι Καρκίνοι αγαπούν μια μικρή περιπέτεια, η σκέψη να κατευθυνθούν σε ένα άγνωστο μέρος μπορεί να είναι τρομακτική - εκτός αν είναι ο ωκεανός. Γι 'αυτό φέτος, ήρθε η ώρα να κάνουν ένα άλμα - στο Krabi της Ταϊλάνδης.

Διάβασε επίσης: Έρωτας και Ζώδια - Αυτοί είναι οι χειρότεροι συνδυασμοί!

Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου): Καρταχένα, Κολομβία

Τα Λιοντάρια είναι η ζωή του πάρτι. Αγαπούν τη διασκέδαση και δεν έχουν πρόβλημα να κάνουν νέους φίλους. Αγαπούν την περιπέτεια και τα ταξίδια. Έτσι, φέτος, κατευθύνσου προς μια πόλη τόσο ζωντανή όπως εσύ, στην Καρταχένα, στην Κολομβία.

Παρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου): Μάτσου Πίτσου, Περού

Οι άνθρωποι αγαπούν να ακούνε τους Παρθένους να μιλούν. Είναι σαφείς, ακριβείς και συναρπαστικοί. Είναι επίσης απίστευτα οργανωτικοί, σαν τους Ταύρους. Ως ζώδιο της γης, το Mάτσου Πίτσου, στο Περού είναι το ιδανικό μέρος για να επισκεφτούν φέτος.

Αν ανήκεις σε ένα από τα υπόλοιπα ζώδια του ζωδιακού κύκλου, θα χρειαστεί να περιμένεις μέχρι αύριο μέχρι να ετοιμάσεις βαλίτσες!!! Υπομονή.