Ποιο είναι το ιδανικό ταξίδι της χρονιάς ανάλογα με το ζώδιο σου (Μέρος Β΄)

11.01.2019
Ποιο είναι το ιδανικό ταξίδι της χρονιάς ανάλογα με το ζώδιο σου (Μέρος Β΄)
Αν ανήκεις στη δεύτερη εξάδα του ζωδιακού κύκκλου δες για που σε έχει "ταγμένη" για ταξίδια το 2019.

Αν ανήκεις στην πρώτη εξάδα, κάνε κλικ ΕΔΩ και μάθε για πού πρέπει να αρχίσεις να ετοιμάζεις βαλίτσες με βάση τ' άστρα.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου): Colmar, Γαλλία

Οι Ζυγοί θέλουν να περιτριγυρίζονται από όμορφα πράγματα και αγαπούν ιδιαίτερα να ανακαλύπτουν νέα εστιατόρια και να διαβάζουν βιβλία. Μια βόλτα στο Κολμάρ της Γαλλίας θα σε εντυπωσιάσει.

Διάβασε επίσης: Τι λένε τα ζώδια για τον τον πρώτο μήνα του 2019;

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου): Σαντορίνη, Ελλάδα

Οι Σκορπιοί ζουν έντονα. Είναι παθιασμένοι και φλογεροί και όμως είναι ζώδιο του νερού, όπως οι Καρκίνοι και οι Ιχθείς. Έτσι, ο Σκορπιός μπορεί συνήθως να κάνει ένα από δύο πράγματα: Να ζήσει μια περιπέτεια που θα τον γεμίσει με αδρεναλίνη ή να αποσυνδεθεί από όλα. Η Σαντορίνη, θα σου προσφέρει όλα αυτά που ζητάς.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου): Νησί του Πάσχα, Πολυνησία

Γεννημένος ταξιδιώτης της φύσης, αισθάνεται την ανάγκη να αντιμετωπίσει μια πρόκληση, να μάθει νέες γλώσσες και να ταξιδέψει όσο το δυνατόν πιο μακριά από το σπίτι του, γι 'αυτό φέτος μια βόλτα στο νησί του Πάσχα, ένα απομακρυσμένο ηφαιστειογενές νησί στην Πολυνησία θα τον εξιτάρει.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου): Βενετία, Ιταλία

Οι Αιγόκεροι είναι υπομονετικοί, επινοητικοί ταξιδιώτες, αγαπούν τα πολυτελή και κομψά ταξίδια και ξέρουν πώς να διασκεδάζουν. Και ακριβώς φέτος η Βενετία σας καλεί.

Διάβασε και αυτό: Ποια ζώδια είναι πρωταθλητές στο... φιλί!

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου): Σιέμ Ρεπ, Καμπότζη

Οι Υδροχόοι ακολουθούν το ρυθμό τον δικό τους. Όσον αφορά στα ταξίδια, απολαμβάνουν πνευματικούς, διαφωτιστικούς προορισμούς. Το 2019 είναι για το Σιέμ Ρεπ στη Καμπότζη. Τι λες;

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου): Mόντσε, Αυστρία

Οι Ιχθείς είναι συνήθως καλλιτέχνες, απίστευτα φιλικοί και πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν τους άλλους, φτιαγμένοι ιδανικοί ταξιδιώτες. Αυτή τη χρονιά, αγκάλιασε το στοιχείο του νερού – άλλωστε είσαι ζώδιο του νερού -και πάρε ένα αεροπλάνο για ένα από τα πιο ήσυχα μέρη του κόσμου: το Mόντσε στην Αυστρία.