Η Νέα Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και θα έχει σημαντικό αντίκτυπο στα σχέδια σου αυτόν τον μήνα

05.02.2019
Η Νέα Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και θα έχει σημαντικό αντίκτυπο στα σχέδια σου αυτόν τον μήνα
H αρχή της κάθε εβδομάδας είναι πάντα δύσκολη, αλλά τουλάχιστον υπάρχει ένα αστρολογικό γεγονός που ήρθε για να κάνει την ημέρα σου λίγο πιο συναρπαστική. Είναι η Νέα Σελήνη που μπήκε χθες Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου στο ζώδιο του Υδροχόου και είτε είσαι έτοιμη είτε όχι, θα σε επηρεάσει.

Μια Νέα Σελήνη πραγματοποιείται όταν το φεγγάρι ευθυγραμμίζεται με τον ήλιο και είναι αόρατο (ή ως επί το πλείστον αόρατο) από τη Γη. Πιθανότατα αυτό το φαινόμενο να σε κάνει να αισθάνεσαι κάπως περίεργα. Υπάρχουν 12 νέα φεγγάρια ετησίως - το καθένα σε διαφορετικό ζώδιο και με εντελώς διαφορετικό νόημα.

Η Νέα Σελήνη του Φεβρουαρίου συμβαίνει στο ζώδιο του Υδροχόου και όπως λέει η Donna Page, πιστοποιημένη αστρολόγος από την Ατλάντα, ο Υδροχόος είναι ζώδιο του αέρα και φέρει ιδαίτερη βαρύτητα σε ζητήματα όπως η νοημοσύνη και η συζήτηση. «Είναι επίσης καιρός να συγκεντρώσουμε τους ανθρώπους μαζί και να κάνουμε πιο δυνατές τις φιλίες», λέει η Page. Δες τι άλλο μπορείς να περιμένεις από τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο:

Διάβασε επίσης: Όταν το photoshop κάνει θαύματα: Φωτογραφίες διασήμων που δεν έχεις ξαναδεί -ούτε κι εκείνοι! [photos]

Τι σημαίνει η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο για το ζώδιο σου;

Οι φιλίες θα γίνουν η πρώτη σου προτεραιότητα γύρω από τη Νέα Σελήνη. «Όλοι θα αισθανθούν την επιθυμία να πετύχουν και να κάνουν σχέδια», λέει η Page. «Ακόμα κι αν δεν μπορείς να το κάνεις αμέσως, θα θελήσεις να προγραμματίσεις κάτι για το μέλλον».

Αυτή η Νέα Σελήνη βρίσκεται επίσης στο μέσο μεταξύ του Ποσειδώνα (ο πλανήτης της δημιουργικότητας και των ονείρων) και του Κρόνου (ο πλανήτης της πραγματικότητας), γεγονός που σε κάνει να σκεφτείς τρόπους για να επιτύχεις τα όνειρά σου. Σίγουρα, ίσως δεν βρίσκεσαι φωνητικά στο επίπεδο της Lady Gaga αλλά μπορείς ακόμα να ξεκινήσεις μαθήματα τραγουδιού και γιατί όχι να το δεις επαγγελματικά στην πορεία..

Ενώ όλοι θα επηρεαστούν από τη Νέα Σελήνη, ο Υδροχόος και άλλα ζώδια όπως ο Λέων, ο Σκορπιός και ο Ταύρος θα αισθανθούν την μεγαλύτερη πίεση ώστε να βρουν τη σωστή ισορροπία μεταξύ των προσδοκιών και των περιορισμών τους και να δώσουν χρόνο σε φίλους, λέει η Page.

Διάβασε και αυτό: Ποια ζώδια είναι πρωταθλητές στο... φιλί!

Πώς θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη τον υπόλοιπο μήνα σου και το έτος;

Η Νέα Σελήνη δεν διαρκεί πολύ, αλλά μπορεί να θέσει τα πράγματα σε κίνηση έτσι ώστε να επηρεάσουν τον υπόλοιπο μήνα και το χρόνο σου. Για παράδειγμα, αν αισθάνεσαι έντονα την επιθυμία να βρεθείς με περισσότερους ανθρώπους ή να επεκτείνεις τον κύκλο των φίλων σου, η Νέα Σελήνη μπορεί να σε προτρέψει να συμμετάσχεις εθελοντικά σε μια οργάνωση που ήθελες να το κάνεις καιρό. Εκεί, μπορεί να συναντήσεις νέους ανθρώπους που μπορεί να παίξουν τον ρόλο τους στο κοντινό σου μέλλον.

Αν ωστόσο θέλεις να περιμένεις μέχρι την επόμενη Νέα Σελήνη, μάθε ότι το επόμενο νέο φεγγάρι θα πέσει στις 6 Μαρτίου στο ζώδιο των Ιχθύων. «Είναι πολύ ρομαντικό και θα σε εμπνεύσει να προχωρήσεις και να κάνεις σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου», εξηγεί η Page.

Διάβασε επίσης: Ποιο είναι το ιδανικό ταξίδι της χρονιάς ανάλογα με το ζώδιο σου

Εμείς σου δώσαμε όλα τα στοιχεία. Εσύ, κανόνισε την πορεία σου!