Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω τι να κάνεις το βράδυ του Αγίου Βαλεντίνου

12.02.2019
Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω τι να κάνεις το βράδυ του Αγίου Βαλεντίνου
Είσαι έτοιμη για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου; Ίσως να μην το γνωρίζεις, αλλά η αστρολογική συγκυρία θα είναι επιπλέον γοητευτική φέτος, οπότε θα πρέπει να είναι μια πολύ καλή χρονιά. Εν πάσει περιπτώσει, δεν είναι ενδιαφέρον πως η πιο ρομαντική μέρα του χρόνου έρχεται στη μέση της περιόδου του Υδροχόου; Διάβασε ποια είναι η συμβουλή που πρέπει να ακολουθήσεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ανάλογα με το ζώδιο σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Valerie Mesa του elite daily.

Kριός: Μην καταπιάνεσαι με τις λεπτομέρειες
Ηρεμήσε, Κριαρίνα. Έχεις πολλά στο μυαλό σου αυτή την ημέρα, οπότε βάλε τα δυνατά σου να μην πιεστείς χωρίς λόγο. Θυμήσου, είναι η σκέψη που μετράει. Μην το σκέφτεσαι πάρα πολύ.

Ταύρος: Κάνε αυτό που σε ευχαριστεί
Δεν υπάρχει τίποτα που να αγαπάς περισσότερο από το να απολαμβάνεις τις χαρές της ζωής, αγαπητή μου Ταυρίνα. Ευτυχώς για σένα, τα αστέρια ευθυγραμμίζονται προς όφελός σου την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Να περάσεις καλά. Μη διστάσεις.

Διάβασε και αυτό: Ποια είναι τα 3 ζώδια που θα κάνουν ένα γερό καυγά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Δίδυμοι: Βρες έναν τρόπο για εκτόνωση του στρες
Πρωινή γιόγκα; Τελευταία σκέφτεσαι πολλά πράγματα και με τη Σελήνη να βρίσκεται πάνω στο ζώδιο σου αυτήν την ημέρα, καλό είναι να πάρεις μια ανάσα και να εκτονωθείς.

Καρκίνος: Μια ζεστή νύχτα με τον βαλεντίνο σου
Αισθάνεσαι λίγο νωχελικά αυτήν την ημέρα και αυτό συμβαίνει πιθανότατα λόγω της θέσης της Σελήνης. Καλό είναι να απολαύσεις μια ζεστή νύχτα με τον Βαλεντίνο σου!

Λέων: Βγες έξω μαζί με τους φίλους σου
Σου έλειψε η παλιοπαρέα Λιονταρίνα; Ό, τι κι αν αποφασίσεις να κάνεις φέτος, βεβαιώσου ότι έχεις αφήσει χώρο για τους φίλους σου. Είναι αυτό το επιπλέον συστατικό που λαχταράς!

Παρθένος: Γιόρτασε με συναδέλφους σου
Σύμφωνα με το τραγούδι της (Παρθένου) Beyoncé, «you dream it, you work hard, you grind till you own it» και αφού δεν μπορείς να αποφασίσεις τι θέλεις περισσότερο να κάνεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, μια καλή ιδέα είναι να το γιορτάσεις με τους συναδέλφους σου στο γραφείο!

Διάβασε επίσης: Oscars 2020: Η πιο όμορφη φωτογραφία της βραδιάς τραβήχτηκε μετά την τελετή

Ζυγός: Κάνε κάτι που δεν έκανες ποτέ μέχρι τώρα
Ζείσε στα άκρα αυτήν την ημέρα. Χρειάζεσαι μερικές αυθόρμητες περιπέτειες. Ποιος ξέρει, ίσως να αποφασίσεις να πας και μίνι διακοπές! Μπορείς να τις κάνεις και πιο ρομαντικές.

Σκορπιός: Ξεκουράσου
Πάντα σου άρεσε το σπίτι, Σκορπίνα. Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα λανθασμένο με αυτό, και αν αισθάνεσαι λίγο εσωστρεφής την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, το Netflix και η κουβέρτα του καναπέ είναι πάντα μια επιλογή.

Τοξότης: Οργάνωσε κάτι εορταστικό με τον "καλό" σου
Οι ιδέες σου είναι πάντα ευρηματικές. Λοιπόν, γιατί να μην κάνεις κάτι ιδιαίτερα ξεχωριστό για τον Βαλεντίνο σου φέτος; Σοκολάτες, μπαλόνια, τριαντάφυλλα και μια έντονη νύχτα. Τόλμησε το.

Αιγόκερως: Λύσε τις εκκρεμότητες
Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να λύσεις πριν το γιορτάσεις. Έχεις τον πλήρη έλεγχο άλλωστε και ξέρεις τι πρέπει να κάνεις!

Διάβασε επίσης: Τα λάθη που πρέπει να αποφύγεις την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Υδροχόος: Μάλλον... "πονηρά" τα σχέδιά σου
Έχεις τη διάθεση να χορέψεις όλη τη νύχτα του Αγίου Βαλεντίνου. Γιατί όχι; Είναι άλλωστε η εποχή των γενεθλίων σου! Πες στον καλό σου ότι έχεις πονηρά σχέδια!

Ιχθύ: Στρέψου προς το καλλιτεχνικό
Παραδεχτείτε το, ψαράκια! Έχετε πάντα δημιουργική διάθεση, αλλά ο Πικάσο που κρύβεται μέσα σας βρίσκει τον "δρόμο" του αυτή την εποχή του χρόνου. Ποιος ξέρει; Ίσως δοκιμάσετε χειροποίητα δώρα φέτος!