Είσαι Λέων; Δες πώς ταιριάζεις ερωτικά με καθένα από τα υπόλοιπα ζώδια

15.05.2019
Είσαι Λέων; Δες πώς ταιριάζεις ερωτικά με καθένα από τα υπόλοιπα ζώδια
Τα άστρα παίζουν τον ρόλο τους -και- στα ερωτικά σου. Είτε το πιστεύεις αυτό στο απόλυτό σου είτε σε μικρό κομμάτι του έχει ενδιαφέρον να δεις πώς είναι το κάθε ζώδιο ως πιθανό... ταίρι σου. Έχουμε ήδη μιλήσει για τους ερωτικούς συνδυασμούς του Κριού, του Ταύρου, του Δίδυμου και του Καρκίνου. Ας δούμε σήμερα τι συμβαίνει αν ο Λέων συναντηθεί ερωτικά με κάθε ένα από τα 12 ζώδια, σύμφωνα με την αστρολόγο του Harper's Bazaar, Jennifer Angel, και ακολουθούν τα υπόλοιπα ζώδια με τη σειρά τους: Πώς είναι λοιπόν η σχέση του Λέοντα με...

Κριό: Ως ζώδια της φωτιάς, αυτοί οι δύο είναι σε συγχρονισμό και έχουν καλή κατανόηση και γνώση, σχεδόν σαν έναν κώδικα που μόνο αυτοί, καταλαβαίνουν. Είναι μια σούπερ σύνδεση!

Ταύρο: Υπάρχει έλξη μεταξύ αυτών των δύο, αλλά το πρόβλημα ξεκινά όταν φτάσει η ώρα να αποφασιστεί ποιος θα πάρει το προβάδισμα.

Δίδυμο: Κατά γενικό κανόνα, ο Δίδυμος προτιμά να βρίσκεται πίσω από τα παρασκήνια και ο Λέοντας στο προσκήνιο, κάτι το οποίο μπορεί να δημιουργήσει μια ασυμβατότητα, αλλά μπορεί επίσης να συμπληρώσει τη σχέση. Αν υποστηρίζουν ο ένας τα όνειρα του άλλου, μπορεί να λειτουργήσει.

Καρκίνο: Αυτός ο συνδυασμός μπορεί να λειτουργήσει, αλλά όχι χωρίς συμβιβασμούς. Ο Λέων είναι σαφώς ο κυρίαρχος, αλλά ο Καρκίνος θα έχει συχνά τον τελευταίο λόγο. Μια ειλικρινής αγάπη μπορεί να είναι πάνω από οποιαδήποτε πρόκληση.

Λέοντα: Αυτά τα δύο ζώδια της φωτιάς μπορούν να ενδιαφέρονται περισσότερο για τους εαυτούς τους παρά ο ένας για τον άλλο. Αλλά, εάν οικοδομηθεί μια ισχυρή φιλία, θα επανέρχονται πάντα ο ένας στον άλλο.

Παρθένο: Αυτός μπορεί να είναι ένας δύσκολος συνδυασμός. Ο Λέων θέλει να πάρει τον έλεγχο και η Παρθένος δεν δέχεται εντολές από κανέναν. Ωστόσο, έχουν μεγάλη εκτίμηση μεταξύ τους για τη νοημοσύνη και τη δημιουργικότητα τους.

Ζυγό: Αυτό το δυναμικό δίδυμο λάμπει μαζί, ιδιαίτερα στην κοινωνική σκηνή. Φροντίζουν ο ένας τον άλλον και μπορούν να πάνε μακριά με αγάπη για πάντα.

Σκορπιό: Ισχυρά σημάδια πάθους. Μια σύνδεση μεταξύ αυτού του διδύμου φωτιάς και νερού μπορεί να είναι έντονα ισχυρή. Αλλά ως τέτοια, θα πρέπει να δοθεί προσοχή στους αγώνες για την εξουσία.

Τοξότη: Και τα δύο ζώδια της φωτιάς, καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλον. Μια θαυμάσια σχέση. Παθιασμένη, αλλά μπορεί επίσης να είναι ανταγωνιστική.

Αιγόκερω: Εάν οι στόχοι τους είναι σε συμφωνία, η σχέση μπορεί να λειτουργήσει, αλλιώς υπάρχει δυσκολία αν αμφότεροι αγωνιστούν για το προσκήνιο. Και οι δύο θέλουν να πάρουν το προβάδισμα.

Υδροχόο: Όταν είναι καλή η σχέση, είναι καταπληκτική, όταν δεν είναι και οι δύο μπορεί να είναι πεισματάρηδες.

Ιχθεις: Όταν υπάρξει δέσμευση μπορεί να την κάνει μια εκπληκτική ιστορία αγάπης. Υπάρχει μια φροντίδα για αγνό ρομαντισμό και αμοιβαίο σεβασμό.