Είσαι Παρθένος; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις και με ποια όχι

16.05.2019
Είσαι Παρθένος; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις και με ποια όχι
Τα άστρα παίζουν τον ρόλο τους -και- στα ερωτικά σου. Είτε το πιστεύεις αυτό στο απόλυτό σου είτε σε μικρό κομμάτι του έχει ενδιαφέρον να δεις πώς είναι το κάθε ζώδιο ως πιθανό... ταίρι σου.

Έχουμε ήδη μιλήσει για τους ερωτικούς συνδυασμούς του Κριού, του Ταύρου, του Δίδυμου, του Καρκίνου και του Λέοντα. Ας δούμε σήμερα τι συμβαίνει αν η Παρθένος συναντηθεί ερωτικά με κάθε ένα από τα 12 ζώδια, σύμφωνα με την αστρολόγο του Harper's Bazaar, Jennifer Angel, και ακολουθούν τα υπόλοιπα ζώδια με τη σειρά τους:

Κριό: Αυτός μπορεί να είναι ένας δύσκολος συνδυασμός. Η υπεροψία του Κριού δεν ταιριάζει καλά με τη συμπαθητική φύση της Παρθένου. Χρειάζεται μια επιχείρηση «Κλάδος Ελαίας» για να τα βρούνε.

Ταύρο: Αυτά τα ζώδια της γης έχουν πολλά κοινά και κατανοούν ο ένας τον άλλον. Μοιράζονται τα ίδια χαρακτηριστικά και αξίες - τέλεια!

Δίδυμο: Υπάρχει μια νοητική σύνδεση και οι δύο αναζητούν τη γνώση. Ωστόσο, ο Δίδυμος αγαπά την ελευθερία και η Παρθένος τη δέσμευση.

Καρκίνο: Όταν υπάρχει αγάπη και έλξη, αυτή είναι μια εξαιρετικά σταθερή σχέση. Και οι δύο έχουν ισχυρές αξίες και δεν παίρνουν ελαφρά τις δεσμεύσεις και τις ευθύνες τους.

Λέοντα: Αυτός μπορεί να είναι ένας δύσκολος συνδυασμός. Ο Λέων θέλει να πάρει τον έλεγχο και η Παρθένος δεν δέχεται εντολές από κανέναν. Ωστόσο, έχουν μεγάλη εκτίμηση για τη νοημοσύνη και τη δημιουργικότητα ο ένας του άλλου.

Παρθένο: Αυτά τα δύο ζώδια είναι συνδεδεμένα. Καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλον και εκτιμούν σχεδόν τα πάντα μεταξύ τους. Αλλά τόσο η αρμονία όσο και το δράμα είναι παρόντα.

Ζυγό: Αυτή η ένωση μπορεί να φαίνεται καλή, αλλά στην πραγματική ζωή, η αναζήτηση της Παρθένου για να κάνει το Ζυγό καλύτερο άτομο μπορεί να θίξει την ευαισθησία του Ζυγού. Η Παρθένος πρέπει να καταλάβει περισσότερο το Ζυγό και ο Ζυγός να μην παίρνει τα πάντα τόσο προσωπικά.

Σκορπιό: Μπορεί να υπάρξει μια βαθιά σχέση με αυτούς τους δύο, αλλά δεν θα το δουν όλοι. Το τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες, μπορεί να οικοδομήσει μια ισχυρή ένωση για μια ζωή.

Τοξότη: Μαγεία σε πολλά επίπεδα, αλλά αντίθετοι σε άλλα επίπεδα. Ο Τοξότης είναι οραματιστής, ενώ η Παρθένος είναι λάτρης της λεπτομέρειας. Μπορούν να ενθαρρύνουν ή να ερεθίζουν ο ένας τον άλλον.

Αιγόκερω: Αυτός ο συνδυασμός γήινων ζωδίων είναι ονειρικός. Απόλυτα στέρεοι και είναι εκεί ο ένας για τον άλλον για πάντα.

Υδροχόο: Υπάρχει σίγουρα μια γοητεία εδώ, αλλά η Παρθένος έχει τάξη και ο Υδροχόος μπορεί να ζήσει στο χάος. Είναι σίγουρα απρόβλεπτη σχέση.

Ιχθείς: Τα αντίθετα μπορούν να προσελκύσουν το ένα το άλλο. Και αν η μαγνητική σύνδεση είναι αρκετά δυνατή, η σχέση θα κρατηθεί, διαφορετικά μπορεί και οι δύο να φύγουν.