Είσαι Σκορπιός; Δες πώς ταιριάζεις ερωτικά με καθένα από τα υπόλοιπα ζώδια

16.10.2019
Είσαι Σκορπιός; Δες πώς ταιριάζεις ερωτικά με καθένα από τα υπόλοιπα ζώδια
Tα άστρα παίζουν τον ρόλο τους -και- στα ερωτικά σου. Είτε το πιστεύεις αυτό στο απόλυτό σου είτε σε μικρό κομμάτι του έχει ενδιαφέρον να δεις πώς είναι το κάθε ζώδιο ως πιθανό... ταίρι σου.

Έχουμε ήδη μιλήσει για τους ερωτικούς συνδυασμούς του Κριού, του Ταύρου, του Δίδυμου, του Καρκίνου, του Λέοντα, της Παρθένου και του Ζυγού. Ας δούμε σήμερα τι συμβαίνει αν ο Σκορπιός συναντηθεί ερωτικά με κάθε ένα από τα 12 ζώδια, σύμφωνα με την αστρολόγο του Harper's Bazaar, Jennifer Angel, και ακολουθούν τα υπόλοιπα ζώδια με τη σειρά τους:

Πώς είναι λοιπόν η σχέση του Σκορπιού με...

Κριό: Πάθος, αμοιβαία αγάπη και σεβασμός. Αλλά δεν υπάρχει χώρος για μυστικά.

Ταύρο: Αντίθετα ζώδια, μερικές σχέσεις λειτουργούν, μερικές όχι. Εντάσσονται στην κατηγορία αυτών των σχέσεων αγάπης-μίσους. Μπορεί να είναι ηλεκτρισμένη αλλά και ταραγμένη.

Δίδυμο: Αυτός μπορεί να είναι ένας δύσκολος συνδυασμός. Ο Δίδυμος είναι από τη φύση του μυστηριώδης και ο Σκορπιός μισεί τα μυστικά. Εάν η εμπιστοσύνη διαρραγεί, θα είναι δύσκολο να αποκατασταθούν οι σχέσεις.

Καρκίνο: Αυτά τα δύο ζώδια του νερού μιλάνε την ίδια γλώσσα. Αγάπη, πάθος και κοινό lifestyle. Ένας βαθύς δεσμός φροντίδας και αμοιβαίας υποστήριξης.

Λέoντα: Ισχυρά παθιασμένα ζώδια. Ένας συνδυασμός μεταξύ αυτών των ζωδίων του νερού και της φωτιάς μπορεί να είναι έντονα ισχυρός. Ωστόσο, θα πρέπει να δοθεί προσοχή στους αγώνες για την κυριαρχία.

Παρθένο: Μπορεί να υπάρξει μια βαθιά σχέση με αυτούς τους δύο, αλλά δεν θα το δουν όλοι. Αυτό που συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες, μπορεί να οικοδομήσει μια ισχυρή ένωση με διάρκεια ζωής.

Ζυγό: Υπάρχει σίγουρα εδώ ένας περίεργος συνδυασμός, αλλά το να κολλήσουν είναι ένα άλλο πράγμα. Αν δεν μπορούν να δουν τις διαφορές τους ως συμπληρωματικές, γίνονται καλύτεροι φίλοι απ’ ότι εραστές.

Σκορπιό: Σχέση με προσδοκίες! Μαζί μπορούν να κατακτήσουν τον κόσμο, αλλά μόνο αν συντονίσουν τα όνειρά τους, τις ελπίδες τους και τις επιθυμίες τους.

Τοξότη: Βέβαια, υπάρχουν προκλήσεις εδώ, παρόλο που υπάρχει πάθος και περιπέτεια. Η ικανότητα να συγχωρείτε και να ξεχνάτε μπορεί να σας βοηθήσει να γεφυρώσετε το οποιοδήποτε χάσμα μεταξύ σας.

Αιγόκερω: Και οι δύο αγαπούν την καλή ζωή, αλλά και οι δύο θέλουν να ελέγξουν ο ένας τον άλλον, κάτι που μπορεί να προκαλέσει ζητήματα. Αλλά, είναι μια ισχυρή σύνδεση εάν τα βρούνε μεταξύ τους.

Υδροχόο: Υπάρχει μια περιέργεια, αλλά είναι και τα δύο ισχυρά ζώδια με σαφείς απόψεις. Υπάρχει ίντριγκα, αλλά και διαφορές.

Ιχθείς: Αγάπη, πάθος και ρομαντισμός. Εάν καλλιεργηθεί η σχέση μεταξύ αυτών των δύο ζωδίων του νερού, θα λειτουργήσει άψογα