Είσαι Tοξότης; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις περισσότερο

21.05.2019
Είσαι Tοξότης; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις περισσότερο
Τα άστρα παίζουν τον ρόλο τους -και- στα ερωτικά σου. Είτε το πιστεύεις αυτό στο απόλυτό σου είτε σε μικρό κομμάτι του έχει ενδιαφέρον να δεις πώς είναι το κάθε ζώδιο ως πιθανό... ταίρι σου.

Έχουμε ήδη μιλήσει για τους ερωτικούς συνδυασμούς του Κριού, του Ταύρου, του Δίδυμου, του Καρκίνου, του Λέοντα, της Παρθένου, του Ζυγού και του Σκορπιού. Ας δούμε σήμερα τι συμβαίνει αν ο Τοξότης συναντηθεί ερωτικά με κάθε ένα από τα 12 ζώδια, σύμφωνα με την αστρολόγο του Harper's Bazaar, Jennifer Angel, και ακολουθούν τα υπόλοιπα ζώδια με τη σειρά τους:

Πώς είναι λοιπόν η σχέση του Τοξότη με...

Κριό: Αυτά τα δύο ζώδια της φωτιάς κολλάνε σαν μαγνήτες. Όσο συνεχίζουν να μιλάνε, η σχέση τους πηγαίνει ακόμα πιο μακριά.

Ταύρο: Ποτέ μην λες ποτέ, αλλά αυτοί οι δύο είναι σε διαφορετικά μονοπάτια. Για να κάνουν κλικ, χρειάζονται κατανόηση και ευαισθησία.

Δίδυμο: Οι πνευματικές επιδιώξεις, η ελευθερία της έκφρασης και ο προσωπικός χώρος προσελκύουν αυτά τα ζώδια. Είναι μια ιδανική σχέση.

Καρκίνο: Μπορεί να υπάρχουν διαφορές, και όταν πληγώνεται το καβούρι, κλείνει το κέλυφος και μερικές φορές δεν ξαναβγαίνει. Θα χρειαστεί να γίνουν συμβιβασμοί και μια ισχυρή φιλία είναι μια καλή βάση.

Λέοντα: Και τα δύο ζώδια της φωτιάς, καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλον. Μια θαυμάσια σχέση. Παθιασμένη, αλλά μπορεί επίσης να είναι ανταγωνιστική.

Παρθένο: Μαγεία σε πολλά επίπεδα, αλλά αντίθετοι σε άλλα επίπεδα. Ο Τοξότης είναι οραματιστής, ενώ η Παρθένος επικεντρώνεται στη λεπτομέρεια. Μπορούν να ενθαρρύνουν ή να ερεθίζουν ο ένας τον άλλον.

Ζυγό: Υπάρχει μια συγκεκριμένη έλξη σε αυτά τα δύο ζώδια. Αλλά ο Τοξότης είναι πολύ πιο ανεξάρτητος σε μια σχέση από ότι ο Ζυγός θα ήθελε να είναι. Ωστόσο, επικοινωνούν καλά.

Σκορπιό: Σίγουρες προκλήσεις εδώ, αν και υπάρχει πάθος και περιπέτεια. Η ικανότητα να συγχωρείς και να ξεχνάς μπορεί να συμβάλει στη γεφύρωση του χάσματος στην αγάπη.

Τοξότη: Ευτυχισμένοι όταν βρίσκονται μαζί, βιώνουν με αισιοδοξία τη σχέση.

Αιγόκερω: Ο σκοπός και η αποστολή τους στη ζωή μπορεί να είναι πολύ δύσκολοι, κάτι το οποίο μπορεί να τους χωρίσει. Ωστόσο, το περιπετειώδες πνεύμα του Τοξότη και η αίσθηση ευθύνης του Αιγόκερου έχουν πολλά να διδάξουν ο ένας τον άλλον.

Υδροχόο: Ο ενθουσιασμός και η περιπέτεια ενδιαφέρουν και τους δύο. Αυτή η σχέση έχει τις δυνατότητες για μακροζωία.

Ιχθείς: Αυτός είναι ένας συνδυασμός μυαλού, σώματος και πνεύματος. Αλλά, οι Ιχθείς αγαπούν τη σύνδεση και ο Τοξότης θέλει ελευθερία. Πρέπει να υπάρξει συμφωνία και αφοσίωση για να λειτουργήσει.