Ποια είναι τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από την πανσέληνο του Ιουνίου

17.06.2019
Ποια είναι τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από την πανσέληνο του Ιουνίου
"Γεμάτο" το φεγγάρι σήμερα. Τι σημαίνει αυτό αστρολογικά;

Μια πανσέληνος δεν φωτίζει μόνο τον ουρανό αλλά παράγει επίσης ένα συγκεκριμένο είδος ενέργειας που αισθάνεται ο καθένας, είτε το συνειδητοποιεί είτε όχι. Η πανσέληνος του Ιουνίου του 2019 ανεβαίνει στον Τοξότη στις 17 Ιουνίου και είναι κάτι που θα ήθελες να προσέξεις, καθώς θα μπορούσε να σε προετοιμάσει για μερικές μεγάλες αλλαγές στη ζωή σου. Αυτή η πανσέληνος θα επηρεάσει όλους, βέβαια, αλλά η πανσέληνος του Ιουνίου θα επηρεάσει μερικά ζώδια περισσότερο από άλλα.

Αυτή η πανσέληνος στον Τοξότη θα μας κάνει να είμαστε έτοιμοι για αυτό που πρόκειται να έρθει τους επόμενους μήνες. Ήρθε η ώρα να καλύψεις πράγματα και να ξεπεράσεις κάποιες σκέψεις και εμπειρίες. Σύμφωνα με το Astrology King, αυτό είναι καλό: «Αυτή είναι μια πανσέληνος για να γίνουν τα μακροχρόνια όνειρά σου πραγματικότητα». Συναρπαστικό!

Διάβασε επίσης: Προσοχή: Τα 3 ζώδια που είναι πιο πιθανό να χωρίσουν αυτό το καλοκαίρι

Αλλά δεν θα είναι όλα εύκολα. Αυτή η πανσέληνος θα σε ενθαρρύνει να δεις πραγματικά μέσα σου αυτό που θέλεις να προχωρήσεις. Μπορεί να επανεξετάσεις και να αμφισβητήσεις ορισμένα πράγματα, τα οποία θα μπορούσαν να σε κάνουν να αισθανθείς άβολα, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Το Bustle μίλησε στην αστρολόγο Lisa Stardust για αυτή την πανσέληνο: «Η σύγχυση και η παράνοια θα είναι μεγάλες και θα προκαλέσουν αναποφασιστικότητα», λέει η Stardust. «Μπορεί να θέλουμε να σταματήσουμε και να προβληματιστούμε για να βεβαιωθούμε ότι κάνουμε τις σωστές επιλογές».

Βασικά, εφ 'όσον παίρνεις το χρόνο σου για να σκεφτείς πραγματικά τα πράγματα, δώσε στον εαυτό σου χώρο για να τα επεξεργαστείς και να τα επαναξιολογήσεις και μην παίρνεις αυθόρμητες αποφάσεις. Επι πλέον, μερικά ζώδια θα αισθανθούν την ενέργεια της πανσελήνου περισσότερο από άλλα. Το Stardust μας ενημερώνει ποια είναι αυτά τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από την πανσέληνο του Ιουνίου. Δες αν περιλαμβάνεται το δικό σου:

Δίδυμοι

Για εσένα Δίδυμε, αυτή η πανσέληνος δίνει το προβάδισμα στη σχέση σου. «Η πανσέληνος σε αναγκάζει να συμβιβαστείς με το ποιες σχέσεις είναι υγιείς και ποιες δεν δουλεύουν για το δικό σου καλό, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις και σύγχυση», αναφέρει η Stardust. Αυτό ακούγεται τρομακτικό, αλλά θα μπορούσε να είναι καλό για εσένα!

Παρθένος

Η Παρθένος θα νιώθει σαν να χρειάζεται να ξεπεράσει κάτι. Η Stardust λέει ότι «μπορεί να αισθάνεσαι παγιδευμένη σε μια κατάσταση ή μια σχέση που χρειάζεται απεγνωσμένα να μετασχηματιστεί. Θα μπορούσε να φέρει την αλλαγή που ψάχνεις».

Τοξότης

Φυσικά, το ζώδιο του Τοξότη πρόκειται να επηρεαστεί από αυτήν την πανσέληνο. Η Stardust λέει: «Αυτή η πανσέληνος επικεντρώνεται στην καλλιέργεια των προσωπικών σου επιθυμιών και στην εξέλιξη των εσωτερικών σου πεποιθήσεων». Αξιοποίησε αυτή την ευκαιρία για να δεις πραγματικά τι έχεις στο μυαλό σου.

Ιχθείς

Ψαράκι, θα νιώσεις τις επιδράσεις αυτής της πανσελήνου στη δουλειά. «Μια υπόθεση στη δουλειά μπορεί να σου προκαλέσει πολύ άγχος, γεγονός που θα σε οδηγήσει στην εμφάνιση πολλών αγωνιών», αναφέρει η Stardust. Απλώς να είσαι ενήμερη για τα συναισθήματά σου, να αντιμετωπίσεις τα πράγματα χωρίς βιασύνη και να είσαι υπομονετική. Θα τα καταφέρεις.