Αυτά είναι τα 4 ζώδια που μπορούν εύκολα να ξεπεράσουν τον χωρισμό με νέα σχέση

19.06.2019
Αυτά είναι τα 4 ζώδια που μπορούν εύκολα να ξεπεράσουν τον χωρισμό με νέα σχέση
Ο έρωτας με έρωτα περνάει, λέει μια παροιμία. Για ποιους εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου ισχύει περισσότερο;

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η περίοδος μετά τον χωρισμό δεν είναι ότι καλύτερο μπορείς να βιώσεις. Τη μια στιγμή, είσαι ερωτευμένη και την επόμενη, έχει τελειώσει. Μπορεί να αισθάνεσαι μόνη σου, τρομοκρατημένη, μπερδεμένη να νιώθεις την απόρριψη και ένα σωρό άλλα παράξενα συναισθήματα. Μπορεί ακόμη και να αρχίσεις να αναπαράγεις τη σχέση στο κεφάλι σου και να αναρωτιέσαι αν θα μπορούσε να σωθεί εάν έκανες κάτι διαφορετικό. Κάποιες παίρνουμε το χρόνο μας προτού προχωρήσουμε. Οι υπολοιπες; Θέλουν να διοχετεύσουν όλα τα συναισθήματά τους σε κάτι νέο και ανήκουν πιθανώς σε ένα από τα ζώδια που είναι πιθανότερο να κάνουν μια σχέση για να τις βοηθήσει να ξεπεράσουν τον χωρισμό.

Είναι αλήθεια ότι οι μεταβατικές σχέσεις δεν έχουν συνήθως καλό τέλος. Εάν αρχίσεις να βγαίνεις με κάποιον που μόλις βγήκε από μια σχέση, ίσως να ανησυχείς ότι εξακολουθεί να έχει συναισθήματα για την πρώην. Ίσως να ανησυχείς ότι βγαίνει μαζί σου μόνο και μόνο για να αποσπάσει τον εαυτό του από τον πόνο. Και αν είσαι εσύ αυτή που βγαίνει από ένα χωρισμό, είναι βέβαιο ότι όλοι οι φίλοι σου, σου υπενθυμίζουν να μη βιαστείς, γιατί μπορεί να μην είσαι έτοιμη ακόμα για μια νέα σχέση.

Όπως γράφει η αστρολόγος Roya Backlund στο elite daily, οι Κριοί, οι Δίδυμοι, οι Ζυγοί και οι Ιχθείς είναι τα 4 ζώδια που είναι πιο πιθανόν να κάνουν μεταβατικές σχέσεις. Διάβασε παρακάτω για να μάθεις το γιατί:

Διάβασε επίσης: Μόλις χώρισες; Τα 4 σημάδια που σε βοηθούν να καταλάβεις ότι είσαι έτοιμη για νέα σχέση

Κριοί: Έχουν την τάση να ερωτεύονται με την πρώτη ματιά

Όταν ένας Κριός συναντά κάποιον με τον οποίο συνδέεται, έχει την τάση να καταλαβαίνει αμέσως. Κυριαρχείται από τον Άρη - πλανήτη πρωτογενούς ενέργειας – και συχνά έχει μια ενστικτώδη αντίδραση όταν πρόκειται για την έλξη από κάποιον. Με γρήγορο ρυθμό εκ φύσης και ολόψυχα παθιασμένος, ένας Κριός μπορεί να εισέλθει γρήγορα σε μια νέα σχέση αν συναντήσει κάποιον, σε μικρό διάστημα μετά από έναν χωρισμό. Βιάζονται να βρουν την αληθινή αγάπη, οπότε γιατί να περιμένουν;

Δίδυμοι: Βιάζονται για κάτι καινούργιο

Ξέρεις πώς μπορεί να είναι ο Δίδυμος. Βαριέται μετά από λίγο. Ο λόγος είναι ότι αγαπά την αίσθηση του συναρπαστικού και του νέου. Γνωρίζεις το συναίσθημα να πιάνεται το στομάχι σου όταν χωρίζεις από κάποιον και μάλιστα στα πρώτα στάδια της σχέσης. Ο Δίδυμος δεν μπορεί να περάσει καιρό με αυτό το συναίσθημα, οπότε όταν η προηγούμενη σχέση του βρίσκεται σε αδιέξοδο και τελειώνει, δεν ντρέπεται να παραδεχτεί ότι προσπαθεί να ερωτευτεί ξανά.

Ζυγός: Λατρεύει να βρίσκεται σε σχέση

Στους Ζυγούς αρέσει να είναι σε μια σχέση. Στην πραγματικότητα, αγαπούν τις συνεργασίες όλων των ειδών. Δεν είναι απίθανο ένας Ζυγός να έχει ήδη χαρακτηρίσει κάποιον ως τον καλύτερο φίλο του, επιχειρηματικό συνεργάτη, συνεργάτη για μελέτη, αγαπημένο αδελφό, κλπ., Και μια αισθηματική σχέση δεν διαφέρει. Απλώς θέλουν να βρουν την αδελφή ψυχή τους και ποιος μπορεί να τους κατηγορήσει; Συνήθως, το να μένουν μόνοι δεν είναι κάτι με το οποίο θέλουν να ζήσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα και έχουν ήδη στρέψει το βλέμμα τους σε κάτι νέο.

Διάβασε και αυτό: 10 σημάδια πως δεν σ' έχει ξεπεράσει

Ιχθείς: Πιστεύουν ότι μια σχέση είναι το αντίδοτο στον πόνο

Το Ψαράκι είναι ευαίσθητο και συναισθηματικό και παίρνει άσχημα τον χωρισμό. Έχει πολύ αγάπη να δώσει και όταν η αγάπη αυτή απορριφθεί σε έναν χωρισμό, μπορεί να έχει πρόβλημα να μην ξέρει τι να κάνει. Ευτυχώς, οι Ιχθείς είναι ένα ζώδιο που προσαρμόζεται, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να αλλάξει σελίδα. Αυτό σημαίνει ότι δεν χάνει ποτέ την επαφή του με τη ρομαντική του πλευρά, ανεξάρτητα από το πόσο απογοητευμένο είναι από έναν χωρισμό. Κάτι που σημαίνει ότι είναι πρόθυμο να δώσει σύντομα την ευκαιρία σε ένα νέο έρωτα.