Τα 4 ζώδια που συνηθίζουν να ακυρώνουν τα σχέδια τους, οπότε μην εκπλαγείς αν το κάνουν

21.06.2019
Τα 4 ζώδια που συνηθίζουν να ακυρώνουν τα σχέδια τους, οπότε μην εκπλαγείς αν το κάνουν
Σε όλους έχει τύχει, αλλά σε κάποιους πιο συχνά. Πόση σχέση με τα άστρα έχει αυτό;

Σύμφωνα με την αστρολόγο Roya Bacllund του elite daily, υπάρχουν ζώδια που συνηθίζουν να βρίσκονται σε τέτοιες καταστάσεις και δεν διστάζουν να ακυρώσουν τα σχέδια τους και να απογοητεύσουν όσους συμμετείχαν σε αυτά. Και αυτό το κάνουν γιατί δίνουν προτεραιότητα στους εαυτούς τους και στην ευημερία τους, κάτι, βέβαια, που δεν είναι, απαραίτητα, κακό! Έτσι, αν δεν θέλουν να κάνουν κάτι, απλά δεν το κάνουν. Είναι πραγματικά τόσο απλό.

Ιδού τα 4 ζώδια που ξέρουν τι χρειάζονται και δεν διστάζουν να ακυρώσουν το όποιο σχέδιο προκειμένου να ακολουθήσουν το ένστικτό τους.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι φημίζονται για τη διπλή φύση τους. Είναι σαν να υπάρχουν δύο διαφορετικοί άνθρωποι που ζουν μέσα τους: ο ένας που θέλει να πάει βόλτα μαζί σου και ο άλλος που δεν το θέλει. Το θέμα είναι ποια πλευρά της προσωπικότητάς τους θα κυριαρχήσει την ημέρα των κοινών σχεδίων σας. Μπορεί να έχουν μιλήσει με τόσους πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους που πιθανώς να έχουν πέντε διαφορετικές επιλογές για πράγματα που πρέπει να κάνουν εκείνη την ημέρα. Ένα διαφορετικό σχέδιο μπορεί να ακούγεται πιο διασκεδαστικό και είναι τόσο καλοί ψεύτες που ποτέ δεν υποψιάζεστε κάτι.

Ζυγός

Ο Ζυγός πραγματικά θέλει να αρέσει, οπότε είναι δύσκολο γι 'αυτόν να σου πει ένα απόλυτο «όχι» όταν τον ρωτήσεις αν θέλει να βγείτε έξω. Βλέπει πόσο ενθουσιασμένη φαίνεσαι και δεν θέλει να στο χαλάσει. Και αυτό γίνεται απλά για να σε κάνει ευτυχισμένη. Παρόλο που μέσα του ελπίζει ότι θα το ξεχάσεις, έχει στο μυαλό του να σου πει αργότερα ότι κάτι συνέβη και δεν μπορεί να βγει μαζί σου. Φυσικά, θα στο πει με SMS, ώστε να μην χρειάζεται να δει προσωπικά το απογοητευμένο πρόσωπο σου.

Σκορπιός

Όταν ένας Σκορπιός δεν αισθάνεται καλά, το τελευταίο πράγμα που θέλει να κάνει είναι να εμφανιστεί σε ένα κοινωνικό γεγονός μαζί σου και να προσποιείται ότι όλα είναι εντάξει. Τον κάνει να νιώθει πολύ χειρότερα να λέει ψέμματα για το πώς νιώθει. Έτσι, πιθανότατα θα σου πει πόσο άσχημα αισθάνεται που δεν θα έρθει μαζί σου γιατί υποφέρει από κάποια μυστηριώδη γρίπη, αλλά στην πραγματικότητα θα είναι στο κρεβάτι βλέποντας Netflix.

Ιχθείς

Είναι έκπληξη που ένα Ψαράκι κάνει σχέδια. Η αλήθεια είναι ότι οι Ιχθείς δεν αντέχουν να δεσμευτούν σε σχέδια και συνήθως είναι αρκετά καλοί στο να τα αποφύγουν εντελώς. Αλλά όταν κάνουν το λάθος να συμφωνήσουν σε κάτι, αρχίζουν να μπερδεύονται. Είναι γνωστοί για SMS τύπου «Λυπάμαι, μόλις τώρα είδα το μήνυμα σου!» ώρες αργότερα ή για δικαιολογίες τύπου: «Ω όχι, νόμιζα ότι εννοείς την επόμενη Παρασκευή». Θα παρουσιάσουν τον εαυτό τους σαν επιπόλαιο, οπότε δεν θα προσπαθήσεις ποτέ ξανά να τους αναγκάσεις να πάρουν μια απόφαση.