Τι πρέπει να τρως στην περίοδο του ανάδρομου Ερμή, ανάλογα με το ζώδιο σου

19.07.2019
Τι πρέπει να τρως στην περίοδο του ανάδρομου Ερμή, ανάλογα με το ζώδιο σου
Γιατί ναι, τα άστρα σου δίνουν και τέτοιες συμβουλές.

Βρισκόμαστε σε περίοδο ανάδρομου Ερμή η οποία θα διαρκέσει μέχρι την 31η Ιουλίου και μάλιστα θα είναι ο πιο έντονος της χρονιάς καθώς μπαίνει στον Λέοντα, ζώδιο της φωτιάς. Όπως συμβαίνει με τους περισσότερους ανάδρομους, αυτή η περίοδος θα μπορούσε να φέρει κάποιες απροσδόκητες, άβολες καταστάσεις, αλλά υπάρχει μια πτυχή της ζωής μας που μπορούμε να ελέγξουμε: το τι τρώμε. Ποιες είναι λοιπόν οι γευστικές επιλογές του κάθε ζωδίου κατά τη διάρκεια αυτού του ανάδρομου Ερμή;

Σύμφωνα με την αστρολόγο Lisa Stardust, αυτός ο συγκεκριμένος ανάδρομος θα μπορούσε να σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσεις δυσάρεστες αλήθειες, ακολουθούμενες από πολύ αυτοστοχασμό. «Οι άνθρωποι θα επανεξετάσουν τα γεγονότα που έχουν ακούσει και θα πρέπει πραγματικά να αποκρυπτογραφήσουν εάν είναι σίγουροι για την ειλικρίνεια τους ή όχι», δήλωσε η Stardust στο Newsweek. «Οι άνθρωποι θα αρχίσουν πραγματικά να βλέπουν την αλήθεια και να αμφισβητούν τις ενέργειές τους από το παρελθόν καθώς και τις ενέργειες και τα κίνητρα των άλλων».

Αλλά αν αναρωτιέσαι τι πρέπει να φας για πρωινό, μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ακολούθησε τις συστάσεις του site Grubhub.

Διάβασε επίσης: Ανάδρομος Ερμής: 3 τρόποι για να ξεπεράσεις τα προβλήματα που δημιουργεί στις σχέσεις

Κριός: Επειδή ο Κριός είναι γνωστός για τα σύντομα ξεσπάσματα του, θα πρέπει να τρώει μεξικάνικο φαγητό ή γενικώς πικάντικα.

Ταύρος: Λόγω της πρακτικής φύσης του Tαύρου, το Grubhub προτείνει να απολαύσεις «αισθητικά ευχάριστα γεύματα που ο καθένας θα ήθελε να ανεβάσει στο instagram. Θα βοηθήσουν να διατηρηθεί η αρμονία σε αυτή την ταραχώδη εποχή.

Δίδυμοι: «Ο Δίδυμος αντιπροσωπεύει δύο διαφορετικές προσωπικότητες σε μια και ποτέ δεν θα είσαι σίγουρη ποια θα αντιμετωπίσεις», λέει το Grubhub, προσθέτοντας ότι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι Δίδυμοι δεν θα πρέπει να φοβούνται να δοκιμάσουν κάτι που αναμιγνύει δύο διαφορετικές προσωπικότητες γεύσης. Για παράδειγμα κοτόπουλο και βάφλες ή πίτσα με ανανά.

Καρκίνος: Ως το πιο συναισθηματικό ζώδιο, οι Καρκίνοι θα πρέπει να αυξήσουν την πρόσληψη προβιοτικών και προϊόντων ολικής άλεσης για να ενισχύσουν τη διάθεσή τους και να «κατακτήσουν το συναισθηματικό σκαμπανέβασμα», όπως το θέτει το Grubhub.

Λέων: Λιονταρίνα, τώρα είναι η ώρα να χαλαρώσεις και αυτά που θα σε βοηθήσουν να το κάνεις, είναι η μαύρη σοκολάτα, τα σαλατικά και ο σολομός κατά τη διάρκεια των επόμενων ψώνιων στο σούπερ μάρκετ.

Παρθένος: Οι Παρθένοι υπεραναλύουν τα πράγματα, γι 'αυτό παραγγέλνουν τρόφιμα που βοηθάνε στην καλή λειτουργία του μυαλού, όπως η σαλάτα kale με αβοκάντο.

Ζυγός: Μην αφήνεις τον ανάδρομο Ερμή να σε απομονώσει από τους φίλους και την οικογένειά σου. Αντ 'αυτού, κάλεσε δύο φίλους σου και παραγγείλετε για τρεις.

Σκορπιός: «Ο Σκορπιός πρέπει να τρώει θεραπευτικά τρόφιμα – όπως για παράδειγμα φρούτα και λαχανικά - για να τον κρατάνε σε καλή κατάσταση», συνιστά το Grubhub.

Τοξότης: Οι Τοξότες θα κάνουν τολμηρές κινήσεις κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, σύμφωνα με τον Grubhub. Αυτό σημαίνει ότι θα φας τροφές με υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη Β (γαλακτοκομικά, αυγά και σπανάκι) και τροφές πλούσιες σε βιταμίνη D (σολομό, σαρδέλες και γιαούρτι) για να ενισχύσεις την αυτοπεποίθησή σου και τα επίπεδα ενέργειας.

Αιγόκερως: Προσπαθήσε Αιγόκερε να είσαι ήρεμη σε αυτόν τον ανάδρομο Ερμή και να μην εσωτερικεύεις πάρα πολύ. Να επιμείνεις στις υγιεινές τροφές.

Υδροχόος: Οι Υδροχόοι θα πρέπει να επιλέγουν υγιεινά τρόφιμα, όπως μια σαλάτα και πολλά υγρά, όπως ένα πράσινο smoothie, ως έναν τρόπο να ταυτιστούν με το ζώδιο τους που είναι του νερού.

Ιχθείς: Επειδή η διαίσθησή σου και τα συναισθήματά σου μπορεί να έχουν κάποιο θέμα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, να τηρήσεις τις συνηθισμένες επιλογές σου ως έναν τρόπο να διατηρήσεις την ισορροπία στη ζωή σου.