Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου η σημερινή μερική έκλειψη της πανσελήνου

16.07.2019
Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου η σημερινή μερική έκλειψη της πανσελήνου
Ζούμε σε μια εξαιρετικά ισχυρή εποχή εκλείψεων και δεδομένου ότι αυτές οι εκλείψεις πραγματοποιούνται μέσω του άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου, η ενέργεια γύρω μας γίνεται πολύ πιο ισχυρή. Και το ωροσκόπιο του 2019 για τη σεληνιακή έκλειψη της σελήνης, αφορά ακριβώς την ανάληψη της πλήρους ευθύνης για τον εαυτό σου και την αντιμετώπιση των συνεπειών των ενεργειών σου.

Στις 16 Ιουλίου, πραγκατοποιείται μερική έκλειψη σελήνης, που θα "καθίσει" δίπλα στον Κρόνο και τον Πλούτωνα και τον Νότιο Δεσμό στον Αιγόκερω. Για την ιστορία, μερική σεληνιακή έκλειψη λέμε ότι λαμβάνει χώρα όταν μέρος του φεγγαριού εισέρχεται στη σκιά της Γης.

Οι σεληνιακές εκλείψεις της πανσελήνου είναι διαφορετικές από τις ηλιακές εκλείψεις της νέας σελήνης, γιατί δείχνουν ότι είναι καιρός να αφήσουμε κάτι να φύγει σε αντίθεση με το ξεκίνημα κάτι νέου. Τα πλήρη φεγγάρια είναι μια περίοδος τερματισμού και ολοκλήρωσης αλλά με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα ανάδρομους και τη συμμετοχή στο σχήμα και του Νότιου Δεσμού, αυτό είναι και το τέλος ενός πολύ σημαντικού κύκλου που κανένας από μας δεν θα ξαναδεί.

Ο Βόρειος Δεσμός στον Καρκίνο σε βοηθά να θεραπεύσεις τον εαυτό σου, αλλά με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα ανάδρομους και τον Νότιο Δεσμό στον Αιγόκερω, θα βιώσεις μια βαθιά κάθαρση, τόσο προσωπικά όσο και συλλογικά, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Ο Αιγόκερως είναι το τελευταίο ζώδιο της γης στον αστρολογικό χάρτη. Πρόκειται για το τέλειο... υβρίδιο της νοοτροπίας του Ταύρου ότι «αργά και σταθερά κερδίζουμε την κούρσα» και της λαμπρής ακρίβειας της Παρθένου. Επιπλέον, αποτελεί σύμβολο της παράδοσης και της ιεραρχίας, υποδηλώνοντας ότι τα πράγματα κατευθύνονται προς μια μαζική αναδιάρθρωση.

Διαβάσε στη συνέχεια πώς θα επηρεάσει το ζώδιο σου η μερική έκλειψη της πανσελήνου της 16ης Ιουλίου, σύμφωνα με την αστρολόγο Valerie Mesa του elite daily:

Κριός: Επαναπροσδιόρισε τους στόχους σου

Τι σκοπεύεις να αφήσεις να φύγει, Κριέ; Η μοίρα σου σε καλεί. Οι καταπιεσμένοι φόβοι δεν αποτελούν πλέον επιλογή. Συνέχισε λοιπόν να κάνεις αυτό για το οποίο γεννήθηκες. Ο κόσμος σε χρειάζεται.

Ταύρος: Παράτησε τις παραδοσιακές φιλοσοφίες

Αγκάλιασε τις άπειρες δυνατότητες που κατευθύνονται προς το δρόμο σου, αλλά βεβαιώσου ότι εγκατέλειψες τις αρνητικές πεποιθήσεις που έχεις αποκτήσει καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής σου. Ταυρίνα, αγκάλιασε το νέο σου εαυτό.

Διάβασε επίσης: Πες μου ποια μέρα γεννήθηκες να σου πω τι σημαίνει

Δίδυμοι: Διώξε τα τοξικά συναισθήματα και μπλεξίματα

Γίνεσαι μια όμορφη πεταλούδα, Διδυμάκι. Αλλά στη μέση της διαδικασίας εξέλιξής σου, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να ξεχάσεις. Θυμήσου ποια είσαι και για τι είσαι ικανή.

Καρκίνος: Τακτοποίησε σημαντικά θέματα με τη σχέση σου

Έχεις δρόμο μπροστά σου Καρκίνε. Οι μέρες που έμενες σιωπηλή μόνο για να ευχαριστήσεις άλλους, δεν υπάρχουν πλέον. Πες τι θέλεις, διόρθωσε πράγματα και πες αντίο, αν χρειαστεί. Βρίσκεσαι σε ένα νέο επίπεδο.

Λέων: Πραγματοποίησε μόνιμες αλλαγές στη ρουτίνα σου

Η ζωή συνεχίζεται, Λιονταρίνα. Αλλά για να συμβεί αυτό, πρέπει να αφήσεις την ψυχή σου να μιλήσει για τον εαυτό της. Βεβαιώσου ότι φροντίζεις το μυαλό, το σώμα και την ψυχή σου. Δημιούργησε ένα θετικό περιβάλλον για τον εαυτό σου.

Παρθένος: Αντιμετώπισε τον ασυναίσθητο φόβο της χαράς

Τι σε κάνει ευτυχισμένη, Παρθένε; Είσαι ένα μοναδικό ον, γιατί να μην αγκαλιάσεις τον εαυτό σου και να μοιραστείς τα δώρα σου με τον κόσμο; Σου αρέσει δεν σου αρέσει, η ευτυχία σου είναι πάντα μια προτεραιότητα. Ξεκίνησε να αξιοποιείς την ατομικότητά σου.

Ζυγός: Απαλλάξου από το οικογενειακό κάρμα

Απομάκρυνε τα πάντα, Ζυγέ. Η σχέση σου με τους ανθρώπους που σε εξουσιάζουν είναι το ίδιο σημαντική με αυτή που έχεις με τον εαυτό σου. Και αν όχι τώρα, πότε; Η φήμη σου στον κόσμο εξαρτάται από αυτό.

Διάβασε και αυτό: Πες μου για την ηλικία των γονιών σου -και την υγεία τους- να σου πω πόσα χρόνια θα ζήσεις

Σκορπιός: Άφησε να φύγουν τα αρνητικά μοτίβα σκέψης

Μπορείς να δεις το φως, Σκορπιέ; Ήταν μια μακρά πορεία, αλλά τελικά έφτασες στην άλλη πλευρά. Και τι έγινε αν το περιβάλλον σου φαίνεται δυσάρεστο; Αυτό απλά σημαίνει ότι έχεις ξεπεράσει τους παλιούς τρόπους και τη νοοτροπία σου. Μπράβο!

Tοξότης: Αξίζεις περισσότερα

Έχεις μια τέτοια δύναμη, Τοξότη και είναι καιρός να διαχειριστείς τον δικό σου πλούτο. Ο χρόνος, τα χρήματά και η ενέργεια σου, αξίζουν τόσο πολύ, αλλά δεν είναι πάντα ευθυγραμμισμένα με το περιβάλλον σου.

Αιγόκερως: Είσαι στη διαδικασία της αναγέννησης

O νέος σου εαυτός, Αιγόκερε, είναι καθ 'οδόν και το έχεις ήδη αισθανθεί εδώ και καιρό. Δεν είσαι στο παρελθόν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να μάθεις ένα-δύο πράγματα από τις εμπειρίες σου, έτσι;

Υδροχόος: Ξεπληρώνεις τα καρμικά σου χρέη

Η μόνη λέξη για σένα. Υδροχόε, είναι η «παράδοση». Δεν είναι όλοι προικισμένοι με την τέχνη του να αφήνεις κάτι να φύγει, αλλά είσαι μια από τους λίγους. Τι σε σταματά; Δώσε προσοχή στα όνειρά σου.

Ιχθείς: Αφήνεις να φύγουν οι τοξικές κοινωνικές συνθήκες

Τι συνέβη σε σένα όταν ήσουν νεότερη, Ιχθύ; Είναι καιρός να αρχίσεις να συνδέεσαι με ομάδες ατόμων που μοιράζονται τις ίδιες φαντασιώσεις με σένα. Το να είσαι ο εαυτός σου, είναι το μόνο που χρειάζεται να κάνεις.